Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#1251 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 07 April 2009 - 09:03 PM

Две и от нас само дето шило в торба не стои. Дано през уикенда имаме повечко време да се поуморим първо, та да си спретнем читава фотосесия.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1252 Потребителят е офлайн   tolis75 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 April 2009 - 08:54 PM

Здравейте.Ето малко снимки и от нас.Тара почти се изкъпа в морето.05042009544.jpg,05042009518.jpg,05042009553.jpg,05042009547.jpg].Поздрави от нас

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка Качена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#1253 Потребителят е офлайн   pando Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2009 - 10:29 AM

Показване на мнениетоtolis75, в Apr 10 2009, 06:54 PM, написа:

Здравейте.Ето малко снимки и от нас.Тара почти се изкъпа в морето.05042009544.jpg,05042009518.jpg,05042009553.jpg,05042009547.jpg].Поздрави от нас

Много е сладка
http://www.jackrussells.nl/

Това мнение е редактирано от pando: 15 April 2009 - 10:45 AM

User's Signature

hp5500@abv.bg

#1254 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 April 2009 - 09:02 AM

Случайно в нета намерих снимка на куче на което приличаме поразително, само дето и ние трябва да си спретнем подобна снимка, за да се види приликата. Кой е казал, че няма двойници и при кучетата :))

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1255 Потребителят е офлайн   Jack daniels Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2009 - 12:28 AM

Здрасти,имаме проблем и ми трябва помощ.Снупи си гризе опашката,плашещото е,4е е откаснал голяма 4аст от козината си по-нея....

#1256 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 18 April 2009 - 09:01 PM

Показване на мнениетоJack daniels, в Apr 17 2009, 11:28 PM, написа:

Здрасти,имаме проблем и ми трябва помощ.Снупи си гризе опашката,плашещото е,4е е откаснал голяма 4аст от козината си по-нея....

Jack, кофти новина, мислих си, че ще има пресни снимки на Снупи. А, ветовете какво казват? Ще Ви мине като на куче, скорошно възстановяване, очакваме добри новини за малкият чаровник.
User's Signature

Качена снимка

#1257 Потребителят е офлайн   Jack daniels Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2009 - 01:02 PM

Показване на мнениетоizidra, в Apr 18 2009, 08:01 PM, написа:

Показване на мнениетоJack daniels, в Apr 17 2009, 11:28 PM, написа:

Jack, кофти новина, мислих си, че ще има пресни снимки на Снупи. А, ветовете какво казват? Ще Ви мине като на куче, скорошно възстановяване, очакваме добри новини за малкият чаровник.

Гадното тук е,4е триабва да си запишеш 4ас при доктора и ние сме 4ак за сряда,за това се надявах някои ако е имал подобен проблем да помогне.4ел сам някога за подобна ситуация но не мога да се сетя каде и то4но какво....

#1258 Потребителят е офлайн   Mailooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2009 - 06:21 PM

Здравейте отново!!!
Отдавна не съм влизала във форума просто не остава време :(
Виждам нови попълнения,което ме радва и след внимателно прочитане на пропуснатото
установих че всички сте Ок :) Като махнем проблема с гризането на опашката на Снупи (не мога да бъда от полза)...
Искам да Ви кажа че вече сме на 7 месеца,ала нищо не сме научили:Едно че нямам време :( второ сме толкова палави че няма спирачка!Като чета тука какви номера правят др кученца направо ми се реве!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1259 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 April 2009 - 07:40 AM

Преди Великден имахме среща със сестрата на Джаки :zz_223: Тара, малката героиня на Толиш, която макар и сладка френска мацка успя да пребори Джаки и да й вземе топката, нещо което не ни се бе случвало досега :ba_025: За съжаление фотосесията не ни се получи и е ясно защо, просто двете малки диванета не спряха и за миг. Тук искам да благодаря на Толиш за храната с която ни уреди /Джаки за пръв път яде голи гранулки/, както и за хапченцата за профилактика на дирофилария, които за съжаление ги няма тук в BG :rc_036: Иначе малкото ни диванце е добре и се радва на дълги и интензивни пролетни разходки.
Mailoo, организирай се малко и ще видиш колко приятно ще си изненадана и ти от резултата, тези малки сладури учат бързо и направо откачат, за да ти угодят :da_005:
Jack, надявам се при Вас да има яснота и всичко да е наред :ba_025:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1260 Потребителят е офлайн   nedev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 April 2009 - 07:05 PM

Здравейте и от нас. Скоро не сме влизали и има какво ново да се види тук :af_089:
А ето и малко снимки от ВЕЛИКДЕН.
Тази втората снимка където са Хера, Лина и Тара ...... беше много трудно да я направим с трите Джакове и се сещам, че в цирковете с лъвовете е най-трудно да ги дресират да стоят един до друг. Чесно казано и с нашите кучета е така :rc_036:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Ниамам подпис

#1261 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 April 2009 - 11:17 AM

Показване на мнениетоnedev, в Apr 23 2009, 05:05 PM, написа:

Здравейте и от нас. Скоро не сме влизали и има какво ново да се види тук :af_089:
Тази втората снимка където са Хера, Лина и Тара ...... беше много трудно да я направим с трите Джакове и се сещам, че в цирковете с лъвовете е най-трудно да ги дресират да стоят един до друг. Чесно казано и с нашите кучета е така :rc_036:

Ех, че хубава рода си имаме :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#1262 Потребителят е офлайн   djaki-s Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 April 2009 - 09:19 PM

Показване на мнениетоizidra, в Apr 24 2009, 09:17 AM, написа:

Показване на мнениетоnedev, в Apr 23 2009, 05:05 PM, написа:

Ех, че хубава рода си имаме :af_089:

Но за съжаление не бе6е пълна :da_005:

Ето и нещо от нас.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1263 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2009 - 09:37 PM

какви хубавци имало тук ... :) имайте ни предвид за есента, ще търсим татко :P има ли кандидати ??

#1264 Потребителят е офлайн   Mailooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2009 - 10:42 PM

Леле мале колко готини са тези Джаковци :)
А Тара е абсолютна двойничка на наш Майло....Удивително!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1265 Потребителят е офлайн   manov1 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 April 2009 - 04:08 PM

Показване на мнениетоdistan, в Oct 31 2006, 09:13 PM, написа:

Кучето ми няма родословие защото майката е внесена от Холандия заплодена---и?Просто с тази тема искам да се запознаем собственици на такива кучета и да подържаме връзки;да обменяме опит и т.н.А това да регистрирам клуб-не ми е по силите-нито е възможно докато не се съберат доста кучета от породата за да започне някаква селекция!А това какво значи"клубно"-има разлика от "родословно"-което ходи на изложби-НО-никъде не значи че другото не може да се яви или да е по-добро.Друг е въпроса за гаранции за потеклото-което си е лично мое мнение-пак говоря от опит!Защо всеки иска родословие-ще ходи на изложби?-не всеки иска!-добре знам веднага ще ме опонират-гаранция за породата!? ---не съм много сигурен--пак от опит-лично мое мнение!!! ;)

Здравеите и моето куче има подобна история като твоето купих си го лично от развъдник в Холандия но не питах за родословия и т.н.сега тя е на 5 год.в превъзходно здраве и си чакаме бебоци .Другата седмица ми пристига момче пак от холандия така че на темата има ли нещо като Джак ръсел клуб в БГ.за да ги регистрирам моите хубавци доколкото знам тук в БГ няма ? :flagbg:

#1266 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 April 2009 - 06:38 PM

Привет на всички джак ръселовци! От известно време ви чета, обмислям да си взема и аз една сладурка, даже вече си харесах една. Четох много за породата, даже на едно място попълвах и въпросник дали съм подходящият собственик :ob_173: е, излязох поносим за джаки :ab_041: Основната ми тема за размисъл засега е, че живея в апартамент, а за породата пише, че е хубаво да има място за тичане. Е, имам тераси, но не е същото. Какво ще кажете?
И друго, за спокойствието на съседите ми е много важно да не се чува лай на куче, за съжаление живея в блок, където съседите са особено чуствителни на тема спокойствие (разбирам ги). Кутрето, което гледах, е много игриво, гласчето му не чух. На три месеца е и израства с много други кучета, дружелюбно е към хора и животни. Видях и бащата, той е малко по-сърдит, леко тлъстичък ми се видя, а лаят му е много слаб и наподобява кашляне. Развъдчикът ме увери, че така лаят, искам да знам от вас дали наистина е така. Аз разбира се ще се опитам да го възпитам да не лае без причина, но все пак искам и породата да е такава, имам един пинчо, който е много вреслив и лае за щяло и нещяло (няма да живеят заедно).
Ето я и малката сладурана :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1267 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 April 2009 - 07:13 PM

Показване на мнениетоSkipper, в Apr 25 2009, 05:38 PM, написа:

Привет на всички джак ръселовци! От известно време ви чета, обмислям да си взема и аз една сладурка, даже вече си харесах една. Четох много за породата, даже на едно място попълвах и въпросник дали съм подходящият собственик :ob_173: е, излязох поносим за джаки :ab_041: Основната ми тема за размисъл засега е, че живея в апартамент, а за породата пише, че е хубаво да има място за тичане. Е, имам тераси, но не е същото. Какво ще кажете?
И друго, за спокойствието на съседите ми е много важно да не се чува лай на куче, за съжаление живея в блок, където съседите са особено чуствителни на тема спокойствие (разбирам ги). Кутрето, което гледах, е много игриво, гласчето му не чух. На три месеца е и израства с много други кучета, дружелюбно е към хора и животни. Видях и бащата, той е малко по-сърдит, леко тлъстичък ми се видя, а лаят му е много слаб и наподобява кашляне. Развъдчикът ме увери, че така лаят, искам да знам от вас дали наистина е така. Аз разбира се ще се опитам да го възпитам да не лае без причина, но все пак искам и породата да е такава, имам един пинчо, който е много вреслив и лае за щяло и нещяло (няма да живеят заедно).
Ето я и малката сладурана :wub:

Здрасти :) този малчо е страшен сладур, малко ми прилича на Сконсет, може би заради начупения косъм. Аз също живея в апартамент и съседите ми отдолу са съвсем недружелюбни към домашните любимци. Честно казано не помислих за тях, когато я взех, но се оказа, че тя въобще не лае. Дори съм се опитвала да я накарам, защото има много сладко гласче, но всъщност никак не е лесно. Интересното е, че когато я заведем на вилата, където има кучета в съседство някакси се вписва и започва да джафка с останалите, но вкъщи съм я чувала само няколко пъти и то като види друго куче по телевизора :) Не мога да кажа, че ми е съвсем леко отглеждането в апартамент. При всяка възможност се опитвам да е на вилата, където има голям двор. Дано поне имате подходящи паркове наоколо, където да тича на воля. :) Мога ли да попитам къде хареса малкото? Досега не съм срещала с такъв косъм в бг, а много ги харесвам :)

#1268 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 April 2009 - 07:26 PM

Аз пък мислех, че косъмът е отклонение някакво, като гледам вашите сладурковци са сякаш с по-къс косъм, по-различен ми изглежда.
Ами в един развъдник в Атина, първо си хареах породата в един сайт, но беше нещо като магазин за животни, а аз предпочитам от развъдник. Та пуснах един сърч в интернет и намерих развъдника на този господин:
http://www.lazaros-kennel.gr/
Имат останало едно женско (предпочитаме женско) и така, днес отидохме да видим малката госпожица :wub:
Бащата малко ме притесни, а и родословие не дават, но човекът каза, че развъжда кучета от 35 години, не ми изглежда на мошеник.
Ето още една снимчица:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1269 Потребителят е офлайн   manov1 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 April 2009 - 07:53 PM

а какво мислите за Джаковете с прави уши отдавна се занимавам с кучета и мненията са много противоречиви на места пише че ушите са клепнали V-образни а срещам много снимки (главно чужди саитове) с прави уши ,и на колегата с кученцето от Атинския развъдник и двете са с прави ушички,не има кои знае какво значение ама така информативно .

#1270 Потребителят е офлайн   djaki-s Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 April 2009 - 11:20 PM

Показване на мнениетоSkipper, в Apr 25 2009, 06:26 PM, написа:

Аз пък мислех, че косъмът е отклонение някакво, като гледам вашите сладурковци са сякаш с по-къс косъм, по-различен ми изглежда.
Ами в един развъдник в Атина, първо си хареах породата в един сайт, но беше нещо като магазин за животни, а аз предпочитам от развъдник. Та пуснах един сърч в интернет и намерих развъдника на този господин:
http://www.lazaros-kennel.gr/
Имат останало едно женско (предпочитаме женско) и така, днес отидохме да видим малката госпожица :wub:
Бащата малко ме притесни, а и родословие не дават, но човекът каза, че развъжда кучета от 35 години, не ми изглежда на мошеник.
Ето още една снимчица:

Здравей,приеми го като приятелски съвет.Не си вземаи от Гърция куче,гърците купуват от БГ.Ако тяхните бяха по хубави от тук ли щяха да вземат,ама все пак решението си е твое и щом ти харесва кутрето не питаи др.Не е важна само чистопородноста и родословието,ВАЖНА Е ЛИУБОВТА МЕЖДУ ТЕБ И НЕГО. :ba_025:

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни