Джак Ръсел териер
Публикувано: 15 April 2009 - 10:29 AM
tolis75, в Apr 10 2009, 06:54 PM, написа:
Много е сладка
http://www.jackrussells.nl/
Това мнение е редактирано от pando: 15 April 2009 - 10:45 AM

hp5500@abv.bg
Публикувано: 18 April 2009 - 09:01 PM
Jack daniels, в Apr 17 2009, 11:28 PM, написа:
Jack, кофти новина, мислих си, че ще има пресни снимки на Снупи. А, ветовете какво казват? Ще Ви мине като на куче, скорошно възстановяване, очакваме добри новини за малкият чаровник.
Публикувано: 19 April 2009 - 01:02 PM
izidra, в Apr 18 2009, 08:01 PM, написа:
Jack daniels, в Apr 17 2009, 11:28 PM, написа:
Jack, кофти новина, мислих си, че ще има пресни снимки на Снупи. А, ветовете какво казват? Ще Ви мине като на куче, скорошно възстановяване, очакваме добри новини за малкият чаровник.
Гадното тук е,4е триабва да си запишеш 4ас при доктора и ние сме 4ак за сряда,за това се надявах някои ако е имал подобен проблем да помогне.4ел сам някога за подобна ситуация но не мога да се сетя каде и то4но какво....
Публикувано: 20 April 2009 - 06:21 PM
Отдавна не съм влизала във форума просто не остава време :(
Виждам нови попълнения,което ме радва и след внимателно прочитане на пропуснатото
установих че всички сте Ок :) Като махнем проблема с гризането на опашката на Снупи (не мога да бъда от полза)...
Искам да Ви кажа че вече сме на 7 месеца,ала нищо не сме научили:Едно че нямам време :( второ сме толкова палави че няма спирачка!Като чета тука какви номера правят др кученца направо ми се реве!
Публикувано: 23 April 2009 - 07:40 AM
Mailoo, организирай се малко и ще видиш колко приятно ще си изненадана и ти от резултата, тези малки сладури учат бързо и направо откачат, за да ти угодят
Jack, надявам се при Вас да има яснота и всичко да е наред
Публикувано: 23 April 2009 - 07:05 PM
А ето и малко снимки от ВЕЛИКДЕН.
Тази втората снимка където са Хера, Лина и Тара ...... беше много трудно да я направим с трите Джакове и се сещам, че в цирковете с лъвовете е най-трудно да ги дресират да стоят един до друг. Чесно казано и с нашите кучета е така

Ниамам подпис
Публикувано: 24 April 2009 - 11:17 AM
nedev, в Apr 23 2009, 05:05 PM, написа:
Тази втората снимка където са Хера, Лина и Тара ...... беше много трудно да я направим с трите Джакове и се сещам, че в цирковете с лъвовете е най-трудно да ги дресират да стоят един до друг. Чесно казано и с нашите кучета е така
Ех, че хубава рода си имаме
Публикувано: 24 April 2009 - 09:19 PM
izidra, в Apr 24 2009, 09:17 AM, написа:
nedev, в Apr 23 2009, 05:05 PM, написа:
Ех, че хубава рода си имаме
Но за съжаление не бе6е пълна
Ето и нещо от нас.
Публикувано: 25 April 2009 - 04:08 PM
distan, в Oct 31 2006, 09:13 PM, написа:
Здравеите и моето куче има подобна история като твоето купих си го лично от развъдник в Холандия но не питах за родословия и т.н.сега тя е на 5 год.в превъзходно здраве и си чакаме бебоци .Другата седмица ми пристига момче пак от холандия така че на темата има ли нещо като Джак ръсел клуб в БГ.за да ги регистрирам моите хубавци доколкото знам тук в БГ няма ?
Публикувано: 25 April 2009 - 06:38 PM
И друго, за спокойствието на съседите ми е много важно да не се чува лай на куче, за съжаление живея в блок, където съседите са особено чуствителни на тема спокойствие (разбирам ги). Кутрето, което гледах, е много игриво, гласчето му не чух. На три месеца е и израства с много други кучета, дружелюбно е към хора и животни. Видях и бащата, той е малко по-сърдит, леко тлъстичък ми се видя, а лаят му е много слаб и наподобява кашляне. Развъдчикът ме увери, че така лаят, искам да знам от вас дали наистина е така. Аз разбира се ще се опитам да го възпитам да не лае без причина, но все пак искам и породата да е такава, имам един пинчо, който е много вреслив и лае за щяло и нещяло (няма да живеят заедно).
Ето я и малката сладурана
Публикувано: 25 April 2009 - 07:13 PM
Skipper, в Apr 25 2009, 05:38 PM, написа:
И друго, за спокойствието на съседите ми е много важно да не се чува лай на куче, за съжаление живея в блок, където съседите са особено чуствителни на тема спокойствие (разбирам ги). Кутрето, което гледах, е много игриво, гласчето му не чух. На три месеца е и израства с много други кучета, дружелюбно е към хора и животни. Видях и бащата, той е малко по-сърдит, леко тлъстичък ми се видя, а лаят му е много слаб и наподобява кашляне. Развъдчикът ме увери, че така лаят, искам да знам от вас дали наистина е така. Аз разбира се ще се опитам да го възпитам да не лае без причина, но все пак искам и породата да е такава, имам един пинчо, който е много вреслив и лае за щяло и нещяло (няма да живеят заедно).
Ето я и малката сладурана
Здрасти :) този малчо е страшен сладур, малко ми прилича на Сконсет, може би заради начупения косъм. Аз също живея в апартамент и съседите ми отдолу са съвсем недружелюбни към домашните любимци. Честно казано не помислих за тях, когато я взех, но се оказа, че тя въобще не лае. Дори съм се опитвала да я накарам, защото има много сладко гласче, но всъщност никак не е лесно. Интересното е, че когато я заведем на вилата, където има кучета в съседство някакси се вписва и започва да джафка с останалите, но вкъщи съм я чувала само няколко пъти и то като види друго куче по телевизора :) Не мога да кажа, че ми е съвсем леко отглеждането в апартамент. При всяка възможност се опитвам да е на вилата, където има голям двор. Дано поне имате подходящи паркове наоколо, където да тича на воля. :) Мога ли да попитам къде хареса малкото? Досега не съм срещала с такъв косъм в бг, а много ги харесвам :)
Публикувано: 25 April 2009 - 07:26 PM
Ами в един развъдник в Атина, първо си хареах породата в един сайт, но беше нещо като магазин за животни, а аз предпочитам от развъдник. Та пуснах един сърч в интернет и намерих развъдника на този господин:
http://www.lazaros-kennel.gr/
Имат останало едно женско (предпочитаме женско) и така, днес отидохме да видим малката госпожица
Бащата малко ме притесни, а и родословие не дават, но човекът каза, че развъжда кучета от 35 години, не ми изглежда на мошеник.
Ето още една снимчица:
Публикувано: 25 April 2009 - 07:53 PM
Публикувано: 25 April 2009 - 11:20 PM
Skipper, в Apr 25 2009, 06:26 PM, написа:
Ами в един развъдник в Атина, първо си хареах породата в един сайт, но беше нещо като магазин за животни, а аз предпочитам от развъдник. Та пуснах един сърч в интернет и намерих развъдника на този господин:
http://www.lazaros-kennel.gr/
Имат останало едно женско (предпочитаме женско) и така, днес отидохме да видим малката госпожица
Бащата малко ме притесни, а и родословие не дават, но човекът каза, че развъжда кучета от 35 години, не ми изглежда на мошеник.
Ето още една снимчица:
Здравей,приеми го като приятелски съвет.Не си вземаи от Гърция куче,гърците купуват от БГ.Ако тяхните бяха по хубави от тук ли щяха да вземат,ама все пак решението си е твое и щом ти харесва кутрето не питаи др.Не е важна само чистопородноста и родословието,ВАЖНА Е ЛИУБОВТА МЕЖДУ ТЕБ И НЕГО.

Вход

Горе
Цитиране +