Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#2191 Потребителят е офлайн   Рот Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 August 2010 - 12:59 PM

Здравейте приятели,
имам въпрос към вас,любители на Джакитата :) Търсим малко бебе Джак желателно е да е със родословие.Дали в Бг има легален развъдник или някой от вас има бебета :) Благодаря ви предварително.
User's Signature

Качена снимка

#2192 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 07:51 PM

Виждам, че всички много се забавляват със своите джакчета :ba_025: . Това е страхотно! Като гледам снимките и някъде дълбоко в мен се заражда едно такова желанийце да вземем, че да ги съберем и запознаем! Ще бъде голяма веселба, особено както са в различна възраст! :af_089: Особена тръпка ми е пловдивския черно-бял красавец! :wub: ...
User's Signature

Качена снимка

#2193 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 11:10 PM

Показване на мнениетоkatetol, в 12 August 2010 - 07:56 PM, написа:

Виждам, че всички много се забавляват със своите джакчета :ba_025: . Това е страхотно! Като гледам снимките и някъде дълбоко в мен се заражда едно такова желанийце да вземем, че да ги съберем и запознаем! Ще бъде голяма веселба, особено както са в различна възраст! :af_089: Особена тръпка ми е пловдивския черно-бял красавец! :wub: ...

аз съм навита.. само казвате къде икога и сме там :ba_025:

#2194 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 08:23 AM

Аз в началото на септември най-вероятно ще съм в Пловдив за няколко дни, така че можем да се организираме нещо :ae_085: . Тъкмо до тогава и Джаспър ще е с три ваксини и ще може да лудува на воля с "батковците" :be_107: . Миналата година със сестра ми и зет ми ходихме на някакво място по Марица - беше страхотно, защото нямаше хора, а имаше огрооооомно пространство за игра! :dog: . Там Джимчо разбра, че може да плува :wc_055: . След тази няколкочасова игра беше заприличал на прасе - много се беше омърлял, но пък три дена спа като заклан! :sg_071:
User's Signature

Качена снимка

#2195 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 11:29 AM

Показване на мнениетоkatetol, в 12 August 2010 - 05:56 PM, написа:

Идеята е супер, тъкмо ще видите наш Майло на живо и ще ме разберете защо все нещо мрънкам за породата :md_064: Наистина ми е красавец въпреки всичко (благодаря много за отношението :ae_085: ), - то всъщност не съм и очаквала да няма разминавания като не е с родословие, ама най ме притеснява размера - направо сме си двойно по-големи от джакчето, внесено от Испания, с което се запознахме в квартала :af_089: Ама аз нашия по си го харесвам - с тия дълги крара и по-грациозна походка вади и .... абе "умря циганката дето ни хвалеше" та и аз - айде стига толкова :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#2196 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 12:51 PM

Показване на мнениетоkatetol, в 13 August 2010 - 08:28 AM, написа:

Аз в началото на септември най-вероятно ще съм в Пловдив за няколко дни, така че можем да се организираме нещо :ae_085: . Тъкмо до тогава и Джаспър ще е с три ваксини и ще може да лудува на воля с "батковците" :be_107: . Миналата година със сестра ми и зет ми ходихме на някакво място по Марица - беше страхотно, защото нямаше хора, а имаше огрооооомно пространство за игра! :dog: . Там Джимчо разбра, че може да плува :wc_055: . След тази няколкочасова игра беше заприличал на прасе - много се беше омърлял, но пък три дена спа като заклан! :sg_071:

Супер... :)

#2197 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 03:15 PM

Еха, :af_089: страшно ще се зарадвам, ако наистина успеем да се съберем и да ги съберем джуджачковците! :zz_223:
Вани6366, колко е висок Майло? В сантиметри ... И това джакче от Испания с родословие ли е?
Абе те в Англия не са им родословни джаковете, пък ... нашите даже и да са нещо омешани - по-добре! - облагородяват породата! :ae_085: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#2198 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2010 - 07:57 PM

Леле всички са толкова сладичкии... А това за срещата много ми допада , трябва и в София да се организираме :md_064:

#2199 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 08:55 PM

Ааааааа, аз съм навсякъде!!! :flagbg: И за София съм навита! Само да подберем местенце, което да е удобно за повече хора и да е разрешено за разхождане на домашни любимци :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

#2200 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 09:16 PM

Показване на мнениетоkatetol, в 13 August 2010 - 09:00 PM, написа:

Ааааааа, аз съм навсякъде!!! :flagbg: И за София съм навита! Само да подберем местенце, което да е удобно за повече хора и да е разрешено за разхождане на домашни любимци :ba_025:

И ние с Маша сме за събиране в София :mg_062:
User's Signature

Качена снимка

#2201 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 10:08 PM

Кой е с най-стабилни организационни качества? Ние с Джими живеем в Люлин. В края на идната седмица заминаваме за Варна, след това минаваме през Пловдив и след три седмици се връщаме в София. Когато се върнем, ще сме с автомобил, но предупреждаваме, че и на двамата ни куца ориентацията, особено на мен, а в София живеем от около година! Много, много искаме да се организираме и да се съберем с други щури диваци като нас, защото другите породи кучета нещо не ни разбират ... или не са достатъчно луди за игри с нас!
Пловдив, дръжте се, защото и през вас ще минем :md_064: .
User's Signature

Качена снимка

#2202 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 August 2010 - 03:25 PM

Ха, познайте на какво дължим усмихнатата си муцунка. Е, не е като на море, но помага в жегите :af_089:

http://www.metacafe.com/w/5055718

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2203 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 August 2010 - 04:00 PM

Показване на мнениетоAneliya.Nik, в 14 August 2010 - 12:59 PM, написа:

Здравейте :re_037: , скоро открих този форум и изчетох всичко за Джаковете. Аз също имам , даже в момента са 9 (майка с 8 бебоци) :md_064: . Преди да си взема кучето бях луда по породата, сега не по-малко, разбира се и съжалявам, че не съм в София, за да срещна моето с вашите. Преди да се родят малките имахме куп приключения, но сега сме по-улегнали и се грижим за малките. Искам да попитам как намерихте вашите кученца, защото все още нямаме купувачи за нашите. Питам, защото моето е внос и не знам как се търсят тук.
Ще ви бъда безкрайно благодарна за отговорите и се извинявам за натрапването :smile:
Ето малко снимки да видите нашите съкровища.

Мъниците са уникални, много са сладки и ще си намерят стопани, но ми се струва, че сте им купирали опашчиците повечко от необходимото или поне така изглежда на снимките.
User's Signature

Качена снимка

#2204 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2010 - 05:21 PM

Боже, Анелия, като ги гледам тези мъници, ми се иска и аз да имам дом, пълен с джакчета ... Големи са сладури! Невероятни бебоци! Със сигурност ще си намерят хубав дом. Тук често пишат хора, които си търсят малки (даже мисля наскоро имаше публикувано пак запитване), но, до колкото си спомням правилата на форума, тук не могат да се публикуват обяви за продажба и т.н. Става само на ЛС. Аз обаче мога да ти кажа как се сдобих с моя дзвер - по обява от вестник. Най-щастливия миг в живота ми (или един от най-щастливите) беше, когато попаднах на правилната обява и правилните хора! Пробвай да публикуваш на няколко места обяви и съвсем скоро ще си останете пак само с майката. Да се надяваме, че всички мъници ще си намерят добър дом и прекрасни стопани!
Изидра, тази идея ми хареса - мисля да я пробвам на балкона ... дано да няма много поражения после по прясно изпраните килими и лъснатия под :ba_025: ...
User's Signature

Качена снимка

#2205 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 August 2010 - 10:41 PM

Показване на мнениетоkatetol, в 13 August 2010 - 10:13 PM, написа:

Кой е с най-стабилни организационни качества? Ние с Джими живеем в Люлин. В края на идната седмица заминаваме за Варна, след това минаваме през Пловдив и след три седмици се връщаме в София. Когато се върнем, ще сме с автомобил, но предупреждаваме, че и на двамата ни куца ориентацията, особено на мен, а в София живеем от около година! Много, много искаме да се организираме и да се съберем с други щури диваци като нас, защото другите породи кучета нещо не ни разбират ... или не са достатъчно луди за игри с нас!
Пловдив, дръжте се, защото и през вас ще минем :md_064: .

Ние с Джоджо и още две лудетини от същата порода сме на линия за срещата в София. Дори можем да я организираме при нас. Живеем в Света Троица и ходим в Западен парка на една голяма поляна, където пада голяма игра :).
User's Signature

Качена снимка

#2206 Потребителят е офлайн   Aneliya.Nik Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 August 2010 - 10:24 PM

Показване на мнениетоizidra, в 14 August 2010 - 03:05 PM, написа:

Показване на мнениетоAneliya.Nik, в 14 August 2010 - 12:59 PM, написа:

Здравейте :re_037: , скоро открих този форум и изчетох всичко за Джаковете. Аз също имам , даже в момента са 9 (майка с 8 бебоци) :md_064: . Преди да си взема кучето бях луда по породата, сега не по-малко, разбира се и съжалявам, че не съм в София, за да срещна моето с вашите. Преди да се родят малките имахме куп приключения, но сега сме по-улегнали и се грижим за малките. Искам да попитам как намерихте вашите кученца, защото все още нямаме купувачи за нашите. Питам, защото моето е внос и не знам как се търсят тук.
Ще ви бъда безкрайно благодарна за отговорите и се извинявам за натрапването :smile:
Ето малко снимки да видите нашите съкровища.

Мъниците са уникални, много са сладки и ще си намерят стопани, но ми се струва, че сте им купирали опашчиците повечко от необходимото или поне така изглежда на снимките.

На майката опашката е също толкова дълга. Не знам, мен ми беше много мъчно за малките и не присъствах на рязането и пропуснах повечето обяснения кое, как и защо. Много се надявам да случат на страхотни стопани, защото от сега всяко е с характер и мнение за всичко... :ab_041:
Вкъщи е като детска градина, голям смях пада вечер особено като се съберем около тях. Забравихме телевизия.. вие знаете как е, когато си вземеш Джак :ab_041:

#2207 Потребителят е офлайн   GaD Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 August 2010 - 10:48 PM

От вчера и ние си имаме трета ваксина, така , че сме готови за нови срещи ! Само кажете къге и кога :)

#2208 Потребителят е офлайн   Kibela Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 August 2010 - 11:43 PM

Поздравления че организирате среща на породата :be_107: Дано стане традиционна.
Ние обучаваме Мая за куче пазач :ud_009: като основата на обучението е да научим Мая да пази всичко което мърда от себеси хихи :ab_041:
ето някоя друга нова снимка :

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2209 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2010 - 01:04 PM

:flagbg: Ехааааа .... Супер! Джоджо, аз съм силно и категорично навита за Западен парк! Близо ни е и знаем как да стигнем до него :ba_025: Дано да успеем да се съберем повече джакове! Ще бъде страхотно!
Кибела, това с Мая котка ли е :ud_009: Завиждам ви искрено! Джими не понася котки и ги гони до откат! Много ми е мъчно, а веднъж даже отнесохме доста пиперливи псувни, задето подгони една котка! Явно пропускът е мой, трябваше да го свикна от бебе ... :eg_033:
А за пазач - не зная как е с вашите ДРТ, но моят не хапе - той просто ближе до смърт :ab_041: !!!
User's Signature

Качена снимка

#2210 Потребителят е офлайн   vitamin1973 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 August 2010 - 04:36 PM

Здравейте и от нас!
И ние сме съгласни за Джак Ръсел среща! Ние живеем в Дружба1

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка