Цитат
Ние взехме Бъгси на две годинки от стопаните му. Аз бях притеснена дали няма да го събирам пред тяхната врата след всяка разходка, защото живеем блок до блок. А и те веднъж се бяха пробвали да го дадат, но той виел цяла вечер, зъбел се на хората
и го върнали. Но да ви кажа кучето е от май месец при нас и нито веднъж не се върна при старите си стопани, напротив когато ги срещнем се крие,трепери и бяга към вкъщи, направо не можах да повярвам когато се случи за пръв път. Освен това много се промени, успокои се, започна да търси контакт с хората и е страшно гальовен, освен товае много послушен и ходи като сянка по мен. Та мисълта ми е, ако някой си изкарва нервите върху животинка, която не иска, по-добре да я даде на някой способен да я обича и да се грижи.
Невероятен красавец е! Радвам се, че е намерил правилните хора...
Така е имаш право, но някак си да си гледал това същество някакъв период от време и после да го обявиш за продажба.. че и в комплекс с транспортна клетка, някак прекалено ми идва! Ако просто си сметнал, че за животинката ще е по-добре някъде другаде и го правиш за взаимното благо щяха да го дадат на някой, а не да го продадат! АЗ поне така бих направила в тази ситуация
Цитат
Radusha,
Може ли малко инфо за училището - виждам, че сте от Пловдив ? Ако искаш на лични, за да не прозвучи като реклама

Обясних на лични някои неща, но нека пиша и тук :)
Днес ходихме на опознавателна среща с човека, който ще ми съдейства в не лесната задача да направим от Джаспър едно добро куче
Хораа ако знаете едно от кучетата му, само на 3 месеца колко неща знаеше и колко беше изпълнително ще загубите ума и дума
Показа ми някои неща, които започнахме да отработваме, имам големи надежди и желание нещата да се получат! Стискайте палци