Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#2371 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 October 2010 - 02:27 PM

[/quote]
И на нас не ни е лесно, на същата възраст сме, а преживяхме вече какво ли не, да не говорим че малкия е доста твърд характер, който тепърва ще борим :wb_052: утре сме на училище за пръв ден :be_107:
[/quote]

Според мен лесно няма, каквото и да е мъничето, но пък общуването с него не може да се сравни с нищо. С течение на времето и белите и космите и т.н. ги приемаш за нещо нормално и се чудиш как си живял преди да ти се мота в краката един малък щурчо :smile:

Radusha,
Може ли малко инфо за училището - виждам, че сте от Пловдив ? Ако искаш на лични, за да не прозвучи като реклама :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#2372 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 October 2010 - 06:12 PM

Добър ден,някой може ли да ми каже легитимни развъдници за джак ръсел? ще съм ви благодарна ! :be_107:
User's Signature

Качена снимка

#2373 Потребителят е офлайн   Ози! Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2010 - 08:06 PM

Показване на мнениетоradusha, в 15 October 2010 - 01:48 PM, написа:

Показване на мнениетоkatetol, в 15 October 2010 - 01:40 PM, написа:

Показване на мнениетоradusha, в 15 October 2010 - 09:45 AM, написа:

Много се чудих дали да ви споделя.. :dh_188:
Вчера ровейки се из интернет попаднах на обява за продажба на кученце на 4 месеца, което ми се видя много познато по снимките и хоп - включих, че е на човек от форума ни :ud_009:
Що така бе хора.. едни петънца и малко бели покрай смяната на зъбките и не го искате вече :dh_188:
Не се отказвайте толкова лесно от мъничето! :ea_103:

Rasusha, аз същ я видях тази обява ... Надявам се да става въпрос просто за голяяяяма прилика!!! Аз лично бих си взела още един Джак Ръсел ... въпреки всички щуротии, които прави ...

Най-лесно е да се откажеш, когато срещнеш трудност! Не ми се мисли за горкото създание.. на тази възраст нови стопани, стрес.. милото

И на нас не ни е лесно, на същата възраст сме, а преживяхме вече какво ли не, да не говорим че малкия е доста твърд характер, който тепърва ще борим :wb_052: утре сме на училище за пръв ден :be_107:

Ние взехме Бъгси на две годинки от стопаните му. Аз бях притеснена дали няма да го събирам пред тяхната врата след всяка разходка, защото живеем блок до блок. А и те веднъж се бяха пробвали да го дадат, но той виел цяла вечер, зъбел се на хората
и го върнали. Но да ви кажа кучето е от май месец при нас и нито веднъж не се върна при старите си стопани, напротив когато ги срещнем се крие,трепери и бяга към вкъщи, направо не можах да повярвам когато се случи за пръв път. Освен това много се промени, успокои се, започна да търси контакт с хората и е страшно гальовен, освен това е много послушен и ходи като сянка по мен. Та мисълта ми е, ако някой си изкарва нервите върху животинка, която не иска, по-добре да я даде на някой способен да я обича и да се грижи. Ето го и героя на моя разказ.....спокоен в новата си къща :smile: Прикачена снимкаПрикачена снимка

#2374 Потребителят е офлайн   Ози! Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2010 - 08:08 PM

Показване на мнениетомалка_Рокси, в 16 October 2010 - 06:17 PM, написа:

Добър ден,някой може ли да ми каже легитимни развъдници за джак ръсел? ще съм ви благодарна ! :be_107:

В БГ няма, мисля че най-близкия е в Гърция.

#2375 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2010 - 11:29 PM

Цитат

Ние взехме Бъгси на две годинки от стопаните му. Аз бях притеснена дали няма да го събирам пред тяхната врата след всяка разходка, защото живеем блок до блок. А и те веднъж се бяха пробвали да го дадат, но той виел цяла вечер, зъбел се на хората
и го върнали. Но да ви кажа кучето е от май месец при нас и нито веднъж не се върна при старите си стопани, напротив когато ги срещнем се крие,трепери и бяга към вкъщи, направо не можах да повярвам когато се случи за пръв път. Освен това много се промени, успокои се, започна да търси контакт с хората и е страшно гальовен, освен товае много послушен и ходи като сянка по мен. Та мисълта ми е, ако някой си изкарва нервите върху животинка, която не иска, по-добре да я даде на някой способен да я обича и да се грижи.

Невероятен красавец е! Радвам се, че е намерил правилните хора...
Така е имаш право, но някак си да си гледал това същество някакъв период от време и после да го обявиш за продажба.. че и в комплекс с транспортна клетка, някак прекалено ми идва! Ако просто си сметнал, че за животинката ще е по-добре някъде другаде и го правиш за взаимното благо щяха да го дадат на някой, а не да го продадат! АЗ поне така бих направила в тази ситуация :dry:

Цитат

Radusha,
Може ли малко инфо за училището - виждам, че сте от Пловдив ? Ако искаш на лични, за да не прозвучи като реклама :md_064:

Обясних на лични някои неща, но нека пиша и тук :)

Днес ходихме на опознавателна среща с човека, който ще ми съдейства в не лесната задача да направим от Джаспър едно добро куче :wub:
Хораа ако знаете едно от кучетата му, само на 3 месеца колко неща знаеше и колко беше изпълнително ще загубите ума и дума :ud_009:
Показа ми някои неща, които започнахме да отработваме, имам големи надежди и желание нещата да се получат! Стискайте палци :dog:

#2376 Потребителят е офлайн   svet8008 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 October 2010 - 07:39 PM

Ето го и нашият Шаги,много сме щастливи,че най после и ние можем да се радваме на това невероятно куче :dog: :biggrin:Нашият си Сашо е най - щастлив.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2377 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2010 - 10:23 PM

Показване на мнениетоsvet8008, в 17 October 2010 - 07:44 PM, написа:

Ето го и нашият Шаги,много сме щастливи,че най после и ние можем да се радваме на това невероятно куче :dog: :biggrin:Нашият си Сашо е най - щастлив.

Здравейте,
Кога е роден вашия красавец? Има поразителна прилика в муцунката с моя Джаспър и тъй като имам много набито око съм почти 100% сигурна, че са братя!!! От Добрич ли го взехте?

#2378 Потребителят е офлайн   didoiv Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 October 2010 - 12:25 PM

Здрасти на всички,
от 2 месеца съм горд собсртвеник на JRT.
Малката се казва Жаки и е на 3м и 20 дни. Страхотна е.
Моля за малко инфо относно купирането на опашката,
Благодаря предварително!
User's Signature

Качена снимка

#2379 Потребителят е офлайн   didoiv Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 October 2010 - 12:48 PM

Здрасти на всички,
Благодаря предварително!
User's Signature

Качена снимка

#2380 Потребителят е офлайн   Ози! Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 October 2010 - 12:58 PM

Показване на мнениетоdidoiv, в 18 October 2010 - 12:53 PM, написа:

Здрасти на всички,
Благодаря предварително!

В предните страници на форума можеш да намериш инфо, а и доста се разискваше въпроса редно ли е да се купират опашките. Нали знаеш че вече е забранено! А и вие сте позакъсняли, купиране се прави на новородено, когато опашката е все още хрущял. Аз те съветвам да не мъчиш животинката. Мойте и двамата са купирани, но не от мен.

#2381 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2010 - 02:00 PM

Здрасти на всички,
Благодаря предварително!

Здравей,

До колкото съм запозната до 3ти месец е възможно купирането. На моя Джаспър сравнителн късно му я купираха (на 1 месец) това стана седмица преди да го взема и до ден днешен съжалявам, че пожелах това да се случи!
За разлика от купирането при новородено кученце, когато то е пораснало нещата са много по-болезнени за мъничето. Манипулацията се извършва под пълна упойка, след това има конци, има болка!!!
Джаспър беше получил и едно възпаление на раничката, махането на конците беше адски болезнено, тече мнму много кръв, после антибиотици, чудеса.. ужас просто! Да не говорим, че няма как да обясниш на кученцето да не си я хапе когато го дразни раната.. аз по цели нощи не съм спала за да го следя да не почне да я хапе :ea_103:
Зарастването продължи повече от месец...а при вас ще е и повече! Горещо ви препоръчвам да не го правите!

#2382 Потребителят е офлайн   Yanko P. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2010 - 05:30 PM

Здравейте,
скоро ще направим една годинка и се искам да попитам дали знаете каква е ваксината която трябва да се направи тогава?
User's Signature

Качена снимка

#2383 Потребителят е офлайн   sickdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 October 2010 - 05:33 PM

Divana e hubavv. Ako iskate da stane cql , otsega ne mu davaite da se ka4va na malkiq mu6murok :db_046:
User's Signature

Качена снимка

#2384 Потребителят е офлайн   Ози! Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 October 2010 - 06:16 PM

Показване на мнениетоYanko P., в 18 October 2010 - 05:35 PM, написа:

Здравейте,
скоро ще направим една годинка и се искам да попитам дали знаете каква е ваксината която трябва да се направи тогава?

Отивате на лекар с паспорта от бебешките ваксини и правите ре-ваксинация със същата ваксина като бебешката

#2385 Потребителят е офлайн   didoiv Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 October 2010 - 07:07 PM

Показване на мнениетоradusha, в 18 October 2010 - 02:05 PM, написа:

Здрасти на всички,
Благодаря предварително!

Здравей,

До колкото съм запозната до 3ти месец е възможно купирането. На моя Джаспър сравнителн късно му я купираха (на 1 месец) това стана седмица преди да го взема и до ден днешен съжалявам, че пожелах това да се случи!
За разлика от купирането при новородено кученце, когато то е пораснало нещата са много по-болезнени за мъничето. Манипулацията се извършва под пълна упойка, след това има конци, има болка!!!
Джаспър беше получил и едно възпаление на раничката, махането на конците беше адски болезнено, тече мнму много кръв, после антибиотици, чудеса.. ужас просто! Да не говорим, че няма как да обясниш на кученцето да не си я хапе когато го дразни раната.. аз по цели нощи не съм спала за да го следя да не почне да я хапе :ea_103:
Зарастването продължи повече от месец...а при вас ще е и повече! Горещо ви препоръчвам да не го правите!

Благодаря,
Вече бяхме решили да не го правим,но исках мнение от някой който е минал през това.
Всички които срещам са с купирани опашки и всички така са ги купили.
Както писах имаме я от 2м. и причината да е още сопашка е че не искаме да я травмираме,въпреки казаното от ветеринара,че за около седмица ще е ок.
Ето и малко снимки

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2386 Потребителят е офлайн   svet8008 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 October 2010 - 07:47 PM

Показване на мнениетоsickdog, в 18 October 2010 - 05:38 PM, написа:

Divana e hubavv. Ako iskate da stane cql , otsega ne mu davaite da se ka4va na malkiq mu6murok :db_046:

Здрасти,за момента не проявява интерес към диванчето(дано така да си остане),но много си хареса мини-розите ,които милата ми женичка гледаше с толкова любов в градината-докато не им махна всички розички не се спря! :ab_041:

#2387 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2010 - 09:07 PM

Цитат

Благодаря,
Вече бяхме решили да не го правим,но исках мнение от някой който е минал през това.
Както писах имаме я от 2м. и причината да е още сопашка е че не искаме да я травмираме,въпреки казаното от ветеринара,че за около седмица ще е ок.
Ето и малко снимки

Голяма красавица е :)))) да ви е жива и здрава!

#2388 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2010 - 08:18 AM

[/quote]
Благодаря,
Ето и малко снимки
[/quote]

Много е красива Жаки - някакси прилича на момиченце - една нежна такава изглежда :smile:
Да ви е жива и здрава и мнооооого да слушка :dog:
User's Signature

Качена снимка

#2389 Потребителят е офлайн   Yanko P. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2010 - 08:59 AM

Показване на мнениетоОзи!, в 18 October 2010 - 06:21 PM, написа:

Здравейте,

Отивате на лекар с паспорта от бебешките ваксини и правите ре-ваксинация със същата ваксина като бебешката

Ами там е целият проблем.Преди няколко месеца ми откраднаха чантичката със докумените ми и за съжаление в нея беше и паспорта на Аси.В тази връзка трябва да и вадя сега нов но по никакъв начин не мога да си спомня кака се казваха онези три ваксини дето ги правихме първите месеци,за да ги кажа на ветеринаря.
User's Signature

Качена снимка

#2390 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2010 - 10:16 AM

Показване на мнениетоYanko P., в 19 October 2010 - 09:04 AM, написа:

Показване на мнениетоОзи!, в 18 October 2010 - 06:21 PM, написа:

Здравейте,

Ами там е целият проблем.Преди няколко месеца ми откраднаха чантичката със докумените ми и за съжаление в нея беше и паспорта на Аси.В тази връзка трябва да и вадя сега нов но по никакъв начин не мога да си спомня кака се казваха онези три ваксини дето ги правихме първите месеци,за да ги кажа на ветеринаря.

А защо не отидеш или не се обадиш на ветеринаря, който й ги е поставил? Би трябвало да си работи с една програма ваксини с всички кученца, които имунизира, така че ще му е лесно да те насочи.

Успех!

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема