Джак Ръсел териер
Публикувано: 27 December 2010 - 05:15 PM
Здравейте на всички и Честита Коледа!
Искам да се сдобия с късокосмест Джак, който да се доближава максимално до изискванията за породата!
И след като изчетох 130-те страници от форума съм убеден, че тук е мястото да питам и да потърся съдействие.
Моля, само да е на лични, че да не ни се кара мод.
Поздрави и Весела Нова Година!
...и доскоро от мен, надявам се вече с колекция от снимки на моят Джак.
Искам да се сдобия с късокосмест Джак, който да се доближава максимално до изискванията за породата!
И след като изчетох 130-те страници от форума съм убеден, че тук е мястото да питам и да потърся съдействие.
Моля, само да е на лични, че да не ни се кара мод.
Поздрави и Весела Нова Година!
...и доскоро от мен, надявам се вече с колекция от снимки на моят Джак.
Публикувано: 02 January 2011 - 04:38 PM
Доколкото съм запозната с условията на форума тук НЕ се толерира НЕрегламентирано развъждане!!!
(отнася се за горните 2 поста)
(отнася се за горните 2 поста)
Публикувано: 02 January 2011 - 08:56 PM
Реших че тук е перфектната тема да се похваля че до 2 месеца ( до рожденният ми ден ) ще си има Джак Ръселче. От много време исках такова куче и от 3-4 дена чета във форума как да си го дресирам (да го науча на хигиенни навици и т.н.) търся играчки,купих 2 каишки и една мноо яка блузка, намирам му място из къщата общо взето много се вълнувам и просто трябваше да споделя новината . :)
Публикувано: 03 January 2011 - 09:59 AM
vanko13, в 02 January 2011 - 06:01 PM, написа:
Реших че тук е перфектната тема да се похваля че до 2 месеца ( до рожденният ми ден ) ще си има Джак Ръселче. От много време исках такова куче и от 3-4 дена чета във форума как да си го дресирам (да го науча на хигиенни навици и т.н.) търся играчки,купих 2 каишки и една мноо яка блузка, намирам му място из къщата общо взето много се вълнувам и просто трябваше да споделя новината . :)
Колко познато! и аз бях същата

Поздравления за избора !

Публикувано: 03 January 2011 - 01:04 PM
Здравейте приятели,
весели празници и успешна нова година!
На всички новосдобили се с джакове - честито, страхотни са, сега почва обучението, игрите, любовта.
Моето куче Амбра, вече знае доста номера и повярвайте искам да я науча на още, ноооо не мога да се сетя какво още да я науча - седни, легни, завърти, изправи, донеси, пусни, стой на място, стой до подаване на команда.... какво да я науча още ;)))
ще се радвам да споделите на какво палаво или полезно нещо сте ги научили вашите кучета, ще бъде интересно според мен.
Имам и един проблем, Амбра е вече на 9 месеца и продължава да има свръх уриниране, споеделете моля по колко вода давата на кучовците ви.
Поздрави
весели празници и успешна нова година!
На всички новосдобили се с джакове - честито, страхотни са, сега почва обучението, игрите, любовта.
Моето куче Амбра, вече знае доста номера и повярвайте искам да я науча на още, ноооо не мога да се сетя какво още да я науча - седни, легни, завърти, изправи, донеси, пусни, стой на място, стой до подаване на команда.... какво да я науча още ;)))
ще се радвам да споделите на какво палаво или полезно нещо сте ги научили вашите кучета, ще бъде интересно според мен.
Имам и един проблем, Амбра е вече на 9 месеца и продължава да има свръх уриниране, споеделете моля по колко вода давата на кучовците ви.
Поздрави

Публикувано: 03 January 2011 - 02:22 PM
djafka, в 03 January 2011 - 10:09 AM, написа:
Ние се пробваме с танци - ако ти е интересно, цяла тема има във форума и в момента даже има коледен видеотурнир

Нашето първо клипче :
http://www.youtube.c...h?v=v2-NsTgK0Dw
Е малко сме далеч от "майсторите на спорта", но е много забавно и така играем и се разнообразяваме в студените дни

Публикувано: 03 January 2011 - 07:03 PM
Вода се дава на воля тоест колкото и се пие .Това че се отърва все още не е голям проблем още малко време и трябва .Според мен явно докато си играете и се вдига тонуса:" адреналина "и тогава по не се владеят поне при нас беше така и то много рядко ни се случвало но сега вече и тоя проблем отпадна