Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#2721 Потребителят е офлайн   Жанет Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 February 2011 - 01:25 AM

Качена снимкаЗдравейте! Аз тайничко си ви чета, макар, че бих искала да списвам, но нямам време от грижи и игри с малкия... той е голяма фурия, демонстрира характер, даже прави любов с плюшената маймуна, много е палав и забавен. И двамата се чувстваме страхотно, хаха! Направихме първата ваксинация, но да си призная, нямам търпение да започнем с разходките, времето е прекрасно, уви.
Обещах ви снимки, но фотоапаратът е развален, в момента имам няколко фотоса с уеб камерата, давам ви директен линк от фейсбук... не са първа прелест, но засега толкова. Скоро ще пиша отново. Adieu!

Frankie http://www.facebook....48&l=5b33556d8e

User's Signature

Качена снимка

#2722 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 February 2011 - 08:30 AM

Показване на мнениетоcharlie2008, в 08 February 2011 - 11:35 AM, написа:

Интересно ориена не го ядат малките породи, докато северните породи умират за него. Явно канадците имат предимно северни породи и пробват на тях, докато малките породи са по капризни и им трябва допълнително овкусяване. Аз в момента храня с Applaws- само месо и зеленчуци . не знам тия англичани какво са сложили вътре ама моя направо подлудя,не съм го виждал с такъв апатит да яде. Ако някой го интересува да пита за Апплауса. Инъче Ориена е Но.1 по състав, но както казах не се харесва на нашите явно е разработена за хъскита.

Ние пък обожаваме Орижен особено този с рибата, явно всичко си е индивидуално. Няма друга гранула която да я ядем чиста без допълнително овкусяване освен тази. Май е въпрос на вкус :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#2723 Потребителят е офлайн   IPO Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 February 2011 - 11:00 AM

Благодаря за линка към схемите за хранене на Orijen.
След два дни мусене на гранулите от вчера си облизва купичката.
Явно ината и манипулативното поведение се лекуват само с упоритост: )))...стига да няма здравословна причина.

#2724 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2011 - 11:10 AM

Показване на мнениетоizidra, в 09 February 2011 - 07:35 AM, написа:

Показване на мнениетоcharlie2008, в 08 February 2011 - 11:35 AM, написа:

Интересно ориена не го ядат малките породи, докато северните породи умират за него. Явно канадците имат предимно северни породи и пробват на тях, докато малките породи са по капризни и им трябва допълнително овкусяване. Аз в момента храня с Applaws- само месо и зеленчуци . не знам тия англичани какво са сложили вътре ама моя направо подлудя,не съм го виждал с такъв апатит да яде. Ако някой го интересува да пита за Апплауса. Инъче Ориена е Но.1 по състав, но както казах не се харесва на нашите явно е разработена за хъскита.

Ние пък обожаваме Орижен особено този с рибата, явно всичко си е индивидуално. Няма друга гранула която да я ядем чиста без допълнително овкусяване освен тази. Май е въпрос на вкус Качена снимка

Блазе ви, дано да не му омръзне .Значи сте си решили проблема с храната по принцип. докато нашия правеше страхотни театри, отвръща си главата два три пъти се приближава и отдалечава до купичката и т.н. Но сега смае на Апплаус също натурална и има голям апетит-да видим до кога?

#2725 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2011 - 01:06 PM

Показване на мнениетоIPO, в 06 February 2011 - 09:50 AM, написа:

Здравейте,

това е моят дивак - НЕРО.
Той е от Словакия и днес става на 2 месеца и 6 дни.

Прикачен файл IMG_0721.JPG
Прикачен файл IMG_0755.JPG
Прикачен файл IMG_0767.JPG
Прикачен файл IMG_0783.JPG
Прикачен файл IMG_0788.JPG
Прикачен файл IMG_0789.JPG
Прикачен файл IMG_0817.JPG
Прикачен файл IMG_0868.JPG

Неро е уникален!
Да вие жив и здрав и много да ви радва.
User's Signature

Качена снимка

#2726 Потребителят е офлайн   Ralente Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 09 February 2011 - 02:01 PM

Здравейте,
Моята Рокси е на 4 месеца, искам да попитам докога ще продължи това поглъщане на всякакви неща - клечки, дунапрен, стени, камъни, последно изяде 9 см от пластмасовата линия на сина ми и сега 2 дена е на картофена диета :ud_009: Всичко прибирам и вдигам нависоко, но тя винаги си намира нещо ... редовно й бъркам в гърлото да вадя разни работи. Последното й изпълнение - проби дупка в матрака и започна да яде от ватата .... Притеснявам се да не й стане нещо, надявам се че като поотрасне ще помъдрее... или не?
User's Signature

Качена снимка
[Качена снимка

#2727 Потребителят е офлайн   apetrushinova Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2011 - 02:18 PM

Показване на мнениетоRalente, в 09 February 2011 - 01:06 PM, написа:

Здравейте,
Моята Рокси е на 4 месеца, искам да попитам докога ще продължи това поглъщане на всякакви неща - клечки, дунапрен, стени, камъни, последно изяде 9 см от пластмасовата линия на сина ми и сега 2 дена е на картофена диета :ud_009: Всичко прибирам и вдигам нависоко, но тя винаги си намира нещо ... редовно й бъркам в гърлото да вадя разни работи. Последното й изпълнение - проби дупка в матрака и започна да яде от ватата .... Притеснявам се да не й стане нещо, надявам се че като поотрасне ще помъдрее... или не?

Според мен няма сама да се откаже ... Инки яде всичко, понеже дъното на къщата й е облицована и има кабърчета, който са забивани с чук редовно ги вади :ud_009: и си ги дъвче, скоро я махам, че доста ме е страх. Иначе балатума и тапетите за нищо ги няма :)
Може би по-скоро трябва да се дисциплинира, обаче на мен ми казаха, че до към 3 месеца да не й се карам, за да я стресирам, а само да я разтърсвам зад вратлето :)
User's Signature

Качена снимка

#2728 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2011 - 02:36 PM

Разходки-дълги и игри с топки и въжета му е цаката. кучетата ви скучаят. докато ви няма в къщи ги поставяйте в клетка смного играчки. А най добре е да не ги оставяте сами за повече от час. Иначе наказания и поощрения. Аз ползвах за известно време капани за мишки с отслабена пружина да го отуча да лапа от земята-от първия път разбра че не тряба да яде от земята.

#2729 Потребителят е офлайн   apetrushinova Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2011 - 03:09 PM

Оооо, с нетърпение чакам 3тата ваксина, че да се разхождаме :) Не ни побира апартамента вече :)))
User's Signature

Качена снимка

#2730 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2011 - 04:25 PM

Показване на мнениетоcharlie2008, в 09 February 2011 - 10:15 AM, написа:

Блазе ви, дано да не му омръзне .Значи сте си решили проблема с храната по принцип. докато нашия правеше страхотни театри, отвръща си главата два три пъти се приближава и отдалечава до купичката и т.н. Но сега смае на Апплаус също натурална и има голям апетит-да видим до кога?

Аз се предадох - минахме на консерви.
Болен/ вече писах нещо е глътнал и повръщаше адски/, охрътлял само подушва гранулите и ....не та не.
Настоявах два дена ,но антибиотик нагладно....
Върти се милия ,гладен е ,но се запъна и неще гранулите.
Консервата е Дарлинг.Какво ще кажете дали е добра- не че на пазара има кой знае какъв избор.
От снощи си е хапнал 3 пъти и е пак същото куче като от преди две седмици- игрив , послушен и весел и облиза всичко намига.
Дали да позабрави малко гранулите та пак да опитам.Да знаете голяма ми е грижа.

#2731 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2011 - 04:42 PM

Пробвайте с консерви applaws, като от горе сложите малко гранули апплаус и ви гарантирам че няма да имате проблеми. Аплаус са най висок клас натурална храна виж на www.applaws.co.uk.
ако не знаеш къде да ги намериш -питай. Но Дарлинг е много нисък клас и скоро ще му доведеш я някоя алергия или разтройство. нашите кучета са малки и ядат малко така че не си струва да се купува евтина храна.

#2732 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2011 - 05:34 PM

Показване на мнениетоcharlie2008, в 09 February 2011 - 03:47 PM, написа:

Пробвайте с консерви applaws, като от горе сложите малко гранули апплаус и ви гарантирам че няма да имате проблеми. Аплаус са най висок клас натурална храна виж на www.applaws.co.uk.
ако не знаеш къде да ги намериш -питай. Но Дарлинг е много нисък клас и скоро ще му доведеш я някоя алергия или разтройство. нашите кучета са малки и ядат малко така че не си струва да се купува евтина храна.

Не съм търсила евтиното - само това и педигрито имаше на магазина.
Исках да го нахраня все пак - милия гладен е и защо така категорично отказа гранулите ...???
Ще търся тази ако няма ще поръчам от нета.
Благодаря за бързия отговор.
Добавям тук за да не пускам ново мнение - намерих я в нета,но никъде не пиша за малки или за големи ???
Майло е на 4-ри месеца.

#2733 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2011 - 06:11 PM

има за малки. Но ако няма наблизо кучешка храна, може да давате обезсолена извара без ограничения
,морковче,ябълка,банан,яйце- ето ви една рецепта много по добра от Дарлинг.

#2734 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2011 - 06:20 PM

Показване на мнениетоcharlie2008, в 09 February 2011 - 05:16 PM, написа:

има за малки. Но ако няма наблизо кучешка храна, може да давате обезсолена извара без ограничения

Глупав въпрос - това в комбинация ли?
Пропорции , грамаж....? - имам продуктите в къщи и ....

#2735 Потребителят е офлайн   Milen4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2011 - 06:31 PM

Показване на мнениетоapetrushinova, в 09 February 2011 - 11:23 AM, написа:

Показване на мнениетоRalente, в 09 February 2011 - 01:06 PM, написа:

Здравейте,

Според мен няма сама да се откаже ... Инки яде всичко, понеже дъното на къщата й е облицована и има кабърчета, който са забивани с чук редовно ги вади :ud_009: и си ги дъвче, скоро я махам, че доста ме е страх. Иначе балатума и тапетите за нищо ги няма :)
Може би по-скоро трябва да се дисциплинира, обаче на мен ми казаха, че до към 3 месеца да не й се карам, за да я стресирам, а само да я разтърсвам зад вратлето :)

Моят звяр също се опита да изяде тапетите, мебелите,дрехите, мокета абе май всичко :ud_009: когато я взехме и непрекъснато й вадех всякакви неща от устата, направо ме побъркваше. Уж съм вдигнала всичко и пак от някаде си намираше нещо да дъвче :) :) Но за един месец упорит труд вече не гризе почти нищо. При нас помогнаха играчките, много и всякакви (въжета, плушени, гумени и най-вече за ръбане), следях я по цял ден и когато лапнеше нещо веднага забележка и и връчвах играчка вместо забранения предмет. В последствие вкъщи неможем да ходим от играчки и седим върху играчки :ab_041: нооо Норка си седи вече сама вкъщи по 6-7 часа без да прави каквито и да е било поразии :af_089: Надявам се да проработи и при вас :)

#2736 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2011 - 06:48 PM

Показване на мнениетоdora, в 09 February 2011 - 05:25 PM, написа:

Показване на мнениетоcharlie2008, в 09 February 2011 - 05:16 PM, написа:

Глупав въпрос - това в комбинация ли?
Пропорции , грамаж....? - имам продуктите в къщи и ....

1-2 яица на ден, 100-150гр извара, по 1-2 парченца плодове и зеленчуци, но слагайте и по някоя гранулка отгоре като постепено останете само на гранули, но като си намерите апплаус-няма да има проблеми. Бананите може да ги давате като награда,обожават ги.

#2737 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2011 - 07:17 PM

Сърдечно благодаря.
Това е голяма помощ за мен точно тези дни.

#2738 Потребителят е офлайн   Jack4o Икона

Публикувано: 10 February 2011 - 02:18 PM

Колеги,

Ето го и моя малък звяр:

http://www.facebook....71493&aid=54563

#2739 Потребителят е офлайн   apetrushinova Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2011 - 04:58 PM

Показване на мнениетоJack4o, в 10 February 2011 - 01:23 PM, написа:

Колеги,

Ето го и моя малък звяр:

http://www.facebook....71493&aid=54563

Лелеее, уникално бебе си имате :) :) :)
Радвайте му се много много сега, че след 1 месец като гледаш снимките направо ще се чудиш какво е станало :)
User's Signature

Качена снимка

#2740 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2011 - 06:03 PM

Показване на мнениетоdora, в 09 February 2011 - 03:30 PM, написа:

Показване на мнениетоcharlie2008, в 09 February 2011 - 10:15 AM, написа:

Аз се предадох - минахме на консерви.
Болен/ вече писах нещо е глътнал и повръщаше адски/, охрътлял само подушва гранулите и ....не та не.
Настоявах два дена ,но антибиотик нагладно....
Върти се милия ,гладен е ,но се запъна и неще гранулите.
Консервата е Дарлинг.Какво ще кажете дали е добра- не че на пазара има кой знае какъв избор.
От снощи си е хапнал 3 пъти и е пак същото куче като от преди две седмици- игрив , послушен и весел и облиза всичко намига.
Дали да позабрави малко гранулите та пак да опитам.Да знаете голяма ми е грижа.

Здравей Дора,
и ние имахме проблеми с гранулите и повръщането. Имеше един период, в който Джоджо повръщаше почти всеки ден. Оказа, че има гастрит и дълго време го лекувахме с една специална консерва за гастрит и сега е добре. Докторите казаха, че от твърдата храна, каквато са гранулите може да се е получило, но не задължително /Джоджо ги ненавиждаше всички видове гранули/. Имаше един път, когато повърна няколко часа, след като беще ял гранули и си повърна цели несмляни гранули. От тогава минахме на консерви и пастети.
Наскоро получи възпаление на пикочните пътища и се наложи пак да яде лечебна храна - гранули. За да не ги отказава му ги смесвам с пастет за кучета, който Джоджо много обича и сега яде гранули с пастет и му е много вкусно.
Така, че не е задължително да мъчите кучето с гранули, ако не му харесват. Аз доскоро му готвих пиле с ориз на Джоджо само и само да не го мъчим с гранули. Въпреки, че от както яде лечебни гранули доста добре се оформи - по-мускулест е, козинката му е по-мека...
User's Signature

Качена снимка

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема