Джак Ръсел териер
Публикувано: 15 May 2011 - 09:47 PM
mechotigar-1, в 15 May 2011 - 04:03 PM, написа:
Малко си избързал със заплождането,Бременноста е около 58-62 дена което си зависи и от други фактори примерно "ръст,колко приплода и др."
Нашата красавица е заплождахме също на 29-30 .03 .Не разбирам какво имаш предвид от това(и трябва ли да го пазя.)кое кого и от какво???????

Публикувано: 16 May 2011 - 07:14 AM
radusha, в 14 May 2011 - 04:38 PM, написа:
Честито и от нас! Мнооооого много да е здравичък и да слушка

Nedev, благодаря! Ще я водим тази година Черната главичка на море

Публикувано: 16 May 2011 - 02:26 PM
^JOJO^, в 13 May 2011 - 12:50 PM, написа:
merry_ny, в 13 May 2011 - 10:52 AM, написа:
Ние посещаваме Байвет. Намира се зад хотел Родина.
http://byvet.informator.bg/bg/index.pl
Благодаря, чувала съм за тази, ще проверя как са нещата.
Публикувано: 16 May 2011 - 03:34 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 16 May 2011 - 05:56 PM
izidra, в 15 May 2011 - 09:33 PM, написа:

Izidra

Публикувано: 17 May 2011 - 10:28 PM
играли сме си с 2 джак-а досега и с още поне 20 различни кучета, просто играта на джак-овете е по различна, бягат, гонят се...и все повече се замислям и май вече го реших, че догодина-две когато поотрасне тоя дивак малко, ше вземем още едно :)
да сме всички здрави, и стопани и кутрета, да ни радват, и ние ще сме насреща с грижи и любов!
пс:
Всички мацки се спират да ни погалят, да ни питат как се казваме...батко е много щастлив :D

Публикувано: 18 May 2011 - 09:06 AM
izidra, в 15 May 2011 - 09:33 PM, написа:

Малки сладкишчета..

Цитат
И вие сте опасни сладури.. хаха личи си джаковския нрав от снимките

Публикувано: 19 May 2011 - 09:01 AM
Снощи с един приятел седим в едно училище, пием си биричката и на нашия поедно време спря да му се чува звънчето и го чувам на 40-50м от мене да лае, отиваме бързо да видим кжо става и наближавайки почвам да го викам по име. Той веднага изкача от един храст, мята бясно опашка и пак се втурна в храстта и кво да гледаме....таралеж. обикаля бясно около него и го лае много, беше много превъзбуден. Не съм го учил и няма и да го уча на команди от сорта на Дръж и други с които да го озлобявам. Искаме си го щастлив и добронамерен, но въпреки това инстинкта надделя. Не искаше да го хапе, но и не искаше да го оставя :) Рови дупки, краде топките на други кучета, заяжда се с тях да си играят с него...много е щур :)
играли сме си с 2 джак-а досега и с още поне 20 различни кучета, просто играта на джак-овете е по различна, бягат, гонят се...и все повече се замислям и май вече го реших, че догодина-две когато поотрасне тоя дивак малко, ше вземем още едно :)
да сме всички здрави, и стопани и кутрета, да ни радват, и ние ще сме насреща с грижи и любов!
пс:
Всички мацки се спират да ни погалят, да ни питат как се казваме...батко е много щастлив :D

Това са най-лудите, умни и смешни кучета, всеки който се е докоснал до общуване с тях им става верен фен!
Тази порода се полулизира все повече за наша радост ние имаме такива емоции с тях, да са ни живи и здрави

Ето ги и моите дивачки
Публикувано: 19 May 2011 - 10:08 AM
И аз вече съм в групата на горди стопани на малки джак ръселчета. Благодарение на izidra си имам едно малко калпазанче. Снощи пристигна посред нощ. Но ни изненада много. Очаквах да е уморен, изплашен и несигурен. Все пак е отделен от мама, а и е повръщал по пътя...Но не. У нас пристигна едно палаво момче с вирната опашка. За 15 мин обиколи цялата къща, намери си леглото, храната. Ръфна детето, облиза мъжа ми.
Решихме да го кръстим Пипин. Защото е един малък смелчага.
Когато отмине малко радостната вълна ще ви покажа малкото ми момчеце и новият му дом.
Публикувано: 19 May 2011 - 11:08 AM
sesana, в 19 May 2011 - 10:08 AM, написа:
И аз вече съм в групата на горди стопани на малки джак ръселчета. Благодарение на izidra си имам едно малко калпазанче. Снощи пристигна посред нощ. Но ни изненада много. Очаквах да е уморен, изплашен и несигурен. Все пак е отделен от мама, а и е повръщал по пътя...Но не. У нас пристигна едно палаво момче с вирната опашка. За 15 мин обиколи цялата къща, намери си леглото, храната. Ръфна детето, облиза мъжа ми.
Решихме да го кръстим Пипин. Защото е един малък смелчага.
Когато отмине малко радостната вълна ще ви покажа малкото ми момчеце и новият му дом.
малките на izidra са страхотни :) чакаме снимки на диваненцето :) всичките кученца тук са уникални :)
Ние примерно вчера правихме 3 мнооооого дълги разходки, прибираме се в нас и както всяка вечер преди лягане нашия калпазан получава изблик на БЯС бягайки със свити ушички от едното легло на другото, и пак и пак и паааак...ляга, оглежда се поема дъх и....