Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3081 Потребителят е офлайн   sickdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 17 May 2011 - 02:55 PM

:dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog:
User's Signature

Качена снимка

#3082 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2011 - 05:58 PM

Ама сте ми хубави всичкииииииии и бебоците и кефещите се и ....всички.

#3083 Потребителят е офлайн   Darmuche-kuche Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2011 - 10:03 PM

Mоето Дарми,

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3084 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 May 2011 - 10:28 PM

Снощи с един приятел седим в едно училище, пием си биричката и на нашия поедно време спря да му се чува звънчето и го чувам на 40-50м от мене да лае, отиваме бързо да видим кжо става и наближавайки почвам да го викам по име. Той веднага изкача от един храст, мята бясно опашка и пак се втурна в храстта и кво да гледаме....таралеж. обикаля бясно около него и го лае много, беше много превъзбуден. Не съм го учил и няма и да го уча на команди от сорта на Дръж и други с които да го озлобявам. Искаме си го щастлив и добронамерен, но въпреки това инстинкта надделя. Не искаше да го хапе, но и не искаше да го оставя :) Рови дупки, краде топките на други кучета, заяжда се с тях да си играят с него...много е щур :)

играли сме си с 2 джак-а досега и с още поне 20 различни кучета, просто играта на джак-овете е по различна, бягат, гонят се...и все повече се замислям и май вече го реших, че догодина-две когато поотрасне тоя дивак малко, ше вземем още едно :)

да сме всички здрави, и стопани и кутрета, да ни радват, и ние ще сме насреща с грижи и любов!

пс:
Всички мацки се спират да ни погалят, да ни питат как се казваме...батко е много щастлив :D
:db_046:
:af_089:

#3085 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2011 - 08:15 AM

Показване на мнениетоDarmuche-kuche, в 17 May 2011 - 10:03 PM, написа:

Mоето Дарми,

Дарми е страшно сладкишче!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3086 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2011 - 09:06 AM

Показване на мнениетоizidra, в 15 May 2011 - 09:33 PM, написа:

А пък нашите диваненца в днешния слънчев ден ги пуснахме за малко на балкона на слънчице и това бе ефекта от хубавото време днес :af_089:

Малки сладкишчета.. :wub: Да са ти живи и здрави рожбичките!

Цитат

Mоето Дарми

И вие сте опасни сладури.. хаха личи си джаковския нрав от снимките :dog:

#3087 Потребителят е офлайн   vai Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2011 - 07:17 PM

Показване на мнениетоDarmuche-kuche, в 17 May 2011 - 11:03 PM, написа:

Mоето Дарми,

аууууууууууууууууууууууууууууу ужасно сте сладки! :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3088 Потребителят е офлайн   krisitd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 May 2011 - 09:01 AM

[quote name='turbbomax' date='17 May 2011 - 08:28 PM' timestamp='1305664116' post='949111']
Снощи с един приятел седим в едно училище, пием си биричката и на нашия поедно време спря да му се чува звънчето и го чувам на 40-50м от мене да лае, отиваме бързо да видим кжо става и наближавайки почвам да го викам по име. Той веднага изкача от един храст, мята бясно опашка и пак се втурна в храстта и кво да гледаме....таралеж. обикаля бясно около него и го лае много, беше много превъзбуден. Не съм го учил и няма и да го уча на команди от сорта на Дръж и други с които да го озлобявам. Искаме си го щастлив и добронамерен, но въпреки това инстинкта надделя. Не искаше да го хапе, но и не искаше да го оставя :) Рови дупки, краде топките на други кучета, заяжда се с тях да си играят с него...много е щур :)

играли сме си с 2 джак-а досега и с още поне 20 различни кучета, просто играта на джак-овете е по различна, бягат, гонят се...и все повече се замислям и май вече го реших, че догодина-две когато поотрасне тоя дивак малко, ше вземем още едно :)

да сме всички здрави, и стопани и кутрета, да ни радват, и ние ще сме насреща с грижи и любов!

пс:
Всички мацки се спират да ни погалят, да ни питат как се казваме...батко е много щастлив :D
Качена снимка
Качена снимка

Това са най-лудите, умни и смешни кучета, всеки който се е докоснал до общуване с тях им става верен фен!
Тази порода се полулизира все повече за наша радост ние имаме такива емоции с тях, да са ни живи и здравиКачена снимка и много щури (това е породата Качена снимка )
Ето ги и моите дивачки

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3089 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 May 2011 - 10:08 AM

Здравейте,
И аз вече съм в групата на горди стопани на малки джак ръселчета. Благодарение на izidra си имам едно малко калпазанче. Снощи пристигна посред нощ. Но ни изненада много. Очаквах да е уморен, изплашен и несигурен. Все пак е отделен от мама, а и е повръщал по пътя...Но не. У нас пристигна едно палаво момче с вирната опашка. За 15 мин обиколи цялата къща, намери си леглото, храната. Ръфна детето, облиза мъжа ми.
Решихме да го кръстим Пипин. Защото е един малък смелчага.
Когато отмине малко радостната вълна ще ви покажа малкото ми момчеце и новият му дом.

#3090 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 May 2011 - 11:08 AM

Показване на мнениетоsesana, в 19 May 2011 - 10:08 AM, написа:

Здравейте,
И аз вече съм в групата на горди стопани на малки джак ръселчета. Благодарение на izidra си имам едно малко калпазанче. Снощи пристигна посред нощ. Но ни изненада много. Очаквах да е уморен, изплашен и несигурен. Все пак е отделен от мама, а и е повръщал по пътя...Но не. У нас пристигна едно палаво момче с вирната опашка. За 15 мин обиколи цялата къща, намери си леглото, храната. Ръфна детето, облиза мъжа ми.
Когато отмине малко радостната вълна ще ви покажа малкото ми момчеце и новият му дом.

малките на izidra са страхотни :) чакаме снимки на диваненцето :) всичките кученца тук са уникални :)

Ние примерно вчера правихме 3 мнооооого дълги разходки, прибираме се в нас и както всяка вечер преди лягане нашия калпазан получава изблик на БЯС бягайки със свити ушички от едното легло на другото, и пак и пак и паааак...ляга, оглежда се поема дъх и.... :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: психарчето ми то :ab_041:

#3091 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2011 - 11:51 AM

Показване на мнениетоsesana, в 19 May 2011 - 10:08 AM, написа:

Здравейте,

Честито! Малките на изидра са наистина големи бонбони! Чакаме снимки да му се порадваме и ние ;)

#3092 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 19 May 2011 - 05:57 PM

Здравейте,

Честито! малките на изидра са наистина големи сладури! Чакаме снимки да му се порадваме

#3093 Потребителят е офлайн   vai Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2011 - 07:00 PM

Показване на мнениетоsesana, в 19 May 2011 - 11:08 AM, написа:

Здравейте,

ЧЕСТИТО!
:be_107:Да ви е жив и здрав и мнго да ви радва,защото няма по- голямо щастие от това да имаш такъв сладур в дома! :dog:
User's Signature

Качена снимка

#3094 Потребителят е офлайн   Darmuche-kuche Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 May 2011 - 07:57 PM

Някой да има идея ,как да спирам Дарма да се въргаля по разни...умрели птичета...и жовтинки с които е пълен парка.....

Тъкмо излезем ,тя се отъркаля и се прибираме понеже мирише на 2м около нея......;)))))))
С караници не става и с топка не става...полудява като види нещо с краката нагоре.....

#3095 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 19 May 2011 - 09:07 PM

Показване на мнениетоDarmuche-kuche, в 19 May 2011 - 07:57 PM, написа:

Някой да има идея ,как да спирам Дарма да се въргаля по разни...умрели птичета...и жовтинки с които е пълен парка.....

Тъкмо излезем ,тя се отъркаля и се прибираме понеже мирише на 2м около нея......;)))))))
С караници не става и с топка не става...полудява като види нещо с краката нагоре.....

" полудява като види нещо с краката нагоре.." ?!!!?!!!?!!!!?!!!? :ba_025: и аз;):mg_062:

Сега по? това го правят с цел уеднаквяване на миризмата например за по лесно ловуване или опитвайте се по на рядко да я къпете(защото се променя нейната естествена миризма и това я провокира да се въргаля по разни...умрели птичета...и жовтинки )след всяка такава ситуция и се карайте и с течние на времето като поотраснат разбират кое неправилно и кое разрешено например

#3096 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2011 - 07:15 AM

Показване на мнениетоDarmuche-kuche, в 19 May 2011 - 07:57 PM, написа:

Ще го израсте... и нашите правиха така докато бяха по-малки, въргаляха се във всичко смрадливо! Дължи се на ловния иминстинкт - прикриват миризмата си!

Малко снимки на Джаспър от преди малко :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3097 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 May 2011 - 11:00 AM

Ето го Пипин.
Отпусна се вече. Снощи беше като торнадо :dog: . Двамата с детето направиха сигурно 50 обиколки в спринт на къщата. Тази сутрин ме събуди в 6 без 20. :be_107: Чудо. Яде и почна да пощръклява. Включи се на 3 космическа и започна да се стрелка от стая в стая. Докато се измори пак да заспи.....Но пък заспа и до 9-10 сутрина мирува.
Вече го оставям сам. Справя се доста добре. Поплаква по - мъничко,но бързо му омръзва.
За тренирането сам: Първо го оставям за 15-30 мин. Като казвам "Тихо". Ако замълчи за 5-10 минутки, му давам бонбона.
После докато е в кошчето пращам детето при него. За да види, че дори и да е там, то е е наказание или заточение. И посвиква.
Сега като е уморен тича, ляга и докато не се наспи не мърда от там.
Взехме си раница тип кенгуру за разходки докато свикне да ходи повечко. Нали кормувам още и няма как да го возя.
Сега единия ми е на врата, а другия ми виси на ръката.Купон.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3098 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 May 2011 - 11:32 AM

Показване на мнениетоsesana, в 20 May 2011 - 11:00 AM, написа:

Ето го Пипин.
Отпусна се вече. Снощи беше като торнадо :dog: . Двамата с детето направиха сигурно 50 обиколки в спринт на къщата. Тази сутрин ме събуди в 6 без 20. :be_107: Чудо. Яде и почна да пощръклява. Включи се на 3 космическа и започна да се стрелка от стая в стая. Докато се измори пак да заспи.....Но пък заспа и до 9-10 сутрина мирува.
Вече го оставям сам. Справя се доста добре. Поплаква по - мъничко,но бързо му омръзва.
За тренирането сам: Първо го оставям за 15-30 мин. Като казвам "Тихо". Ако замълчи за 5-10 минутки, му давам бонбона.
После докато е в кошчето пращам детето при него. За да види, че дори и да е там, то е е наказание или заточение. И посвиква.
Сега като е уморен тича, ляга и докато не се наспи не мърда от там.
Взехме си раница тип кенгуру за разходки докато свикне да ходи повечко. Нали кормувам още и няма как да го возя.
Сега единия ми е на врата, а другия ми виси на ръката.Купон.

Бебе сладокоооо!! :dog:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3099 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2011 - 12:19 PM

Показване на мнениетоradusha, в 20 May 2011 - 05:15 AM, написа:

Малко снимки на Джаспър от преди малко :)

Много е хубав! Пу пу!
Ами Айра - искаме снимкиии :be_107:
User's Signature

Качена снимка

#3100 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2011 - 06:03 PM

Разкошен е Пипин.И детенце е сладкишче.
Поздравче за всички и немирни и "кротки"
Ние с всеки ден ставаме по - послушни.
Вчера обаче доста ме изплаши - едва го хванах - метна се на парапета на терасата/ 5-тия етаж/.
Има си място от което си гледа и мислех ,че може да прецени колко е високо и си го оставях да си наднича без проблеми до вчера.Просто видя ,че ние гледаме надолу и направо скочи да се качи при нас , а ги знаете как скачат.Разтреперих се цяла.
Сега търча след него и умирам от страх.
Я кажете моля давате ли допълнително калций?

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни