Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3561 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 August 2011 - 05:12 PM

Сесана , Катетол смях се с глас.
Страхотни разказвачи сте.
Пипин си е за завиждане от където и да го погледнеш/ трева и детелина мммммммммммммм/
А за разгонената мома и страстите мъжки ....вече ви се оплаквах.
Хубавото е ,че отмина ,но две денонощия направо се побърках.
По въпроса за разходките вързан за сега се справям с двойна дължина поводи/ един за друг хванати/ и нещата са определено по - добре.

#3562 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2011 - 03:01 PM

"Ако щете вярвайте, но Пипин ще си има стая :af_089: към 8-10кв.м. Негова си. На първия етаж на къщата с малка кучешка вратичка, монтирана в голямата към двора. Вальо му е сложил и парно, за да не му е студено. "

И ние вкъщи имаме стая за Сконси .. празна е, там й държим играчките и други нейни неща .. но кое куче ще иска да стои в собствена стая .. то иска да е със стопаните си. Не мислете, че ще си стои в стаята, ако има вариант да спи при вас :) Сега съм сложила малките в тази стая, но като съм си вкъщи само ги нахранва и бяга от тях, за да е при мен .. те хайванчетата искат нас, не търсят уединение :)

#3563 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2011 - 03:29 PM

Показване на мнениетоChriss, в 06 August 2011 - 03:01 PM, написа:

И ние вкъщи имаме стая за Сконси .. празна е, там й държим играчките и други нейни неща .. но кое куче ще иска да стои в собствена стая .. то иска да е със стопаните си. Не мислете, че ще си стои в стаята, ако има вариант да спи при вас :) Сега съм сложила малките в тази стая, но като съм си вкъщи само ги нахранва и бяга от тях, за да е при мен .. те хайванчетата искат нас, не търсят уединение :)
то
Аз не си и мечтая да си седи там. Детето не съм научила да си седи в стаята, какво остава за кучето :ab_041: Всички са ни на главите. Поне от както Пипин е при нас, детето си спи в стаята.

Но все някъде трябва да спи и да му държим играчки, кошчета, храна.....Ехе...Много се изкушавам да го пусна в леглото при мен. Даже се случва следобед понякога, но рискувам да объркаме ролите :dh_188:
А Сконси как се чувства като мама? И какво стана с малкото паленце, гонили другите вече? Дано да е дръпнал с теглото.

#3564 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2011 - 04:09 PM

За съжаление на малкото не му стигнаха силичките да се пребори. То миличкото не порасна изобщо от раждането и повече приличаше на зародиш, отколкото на другите кученца. Не разказах, защото въобще не ми се говори за това. Така се привързах, бях си казала, че само да оцелее, ще си го гледам аз и на никой няма да го дам. Но не успя.
Другите са като човечета от мишелин - дебелачета, пълни безгрижничета са. Ще кача и снимки. До няколко дни ще прогледнат и започва щъкането. А на Сконси й се играе повече от всякога. Хич не й се лежи .. храни ги и щом усети, че заспиват се измъква :)

#3565 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2011 - 04:59 PM

Показване на мнениетоChriss, в 06 August 2011 - 04:09 PM, написа:

За съжаление на малкото не му стигнаха силичките да се пребори. То миличкото не порасна изобщо от раждането и повече приличаше на зародиш, отколкото на другите кученца. Не разказах, защото въобще не ми се говори за това. Така се привързах, бях си казала, че само да оцелее, ще си го гледам аз и на никой няма да го дам. Но не успя.
Другите са като човечета от мишелин - дебелачета, пълни безгрижничета са. Ще кача и снимки. До няколко дни ще прогледнат и започва щъкането. А на Сконси й се играе повече от всякога. Хич не й се лежи .. храни ги и щом усети, че заспиват се измъква :)

ООО, много съжалявам за мъника. Извинявай, че повдигнах въпроса. :dh_188:
Сконси е мама беглец.

#3566 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2011 - 10:40 PM

Здравейте :)
Понеже четох, че има хора, които ще ходят на почивка в Гърция... Там хората по принцип не обичат животни. Навсякъде по улиците се мусят, правят забележки, много рядко се случва някой да се зарадва на кучовците, за разлика от България, където устата ми се схваща да повтаря порода, име, възраст :d
Ние също сме и тази година на Гърция, но кучето ще пропусне, защото много от ветовете, с които сме говорили, споменаха, че предишния ни кучо най-вероятно от там се е заразил с бруцелозата, имало огнища.
Съжалявам са малкото на Сконси :(
На нас пък ни се случи следното. Излизаме си за обедна разходка към 12.30 - 1 и едно хлапенце ни се лепва. Седнах аз на пейката и изчаках деситна-петнайсет минути да похвърля пръчка на Вая, да се порадва. После станах нали да си вървим, обаче детенцето с баща му ни се лепнаха. През цялото време детето, което беше на 4-5, размахваше пръчката, съответно Вая беше изцяло заета да скача, изобщо не мислеше за пишкане и т.н. Отделен въпрос е, че на няколко пъти, след като му беше повторено да не размахва пръчката, удари Вая... замълчах си. Помолих два-три пъти да остави пръчката, за да може кучето да пишка и т.н. Няма братко, то ми се хили в лицето и продължава. Накрая не издържах, вързах си Вая и си тръгнах... Окей, нямам нищо против, обаче принципно нямам цял ден да стоя навън, имам си и друга работа, а бащата си се правеше на ударен през цялото време... И напоследък много често ни се случва. Не знам вече какво да правя, неудобно ми е, ще започна да казвам, че хапе кучето...

#3567 Потребителят е офлайн   boxer_s6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2011 - 01:09 AM

Показване на мнениетоice_skater, в 06 August 2011 - 10:40 PM, написа:

Здравейте :)
Понеже четох, че има хора, които ще ходят на почивка в Гърция... Там хората по принцип не обичат животни. Навсякъде по улиците се мусят, правят забележки, много рядко се случва някой да се зарадва на кучовците, за разлика от България, където устата ми се схваща да повтаря порода, име, възраст :d
Ние също сме и тази година на Гърция, но кучето ще пропусне, защото много от ветовете, с които сме говорили, споменаха, че предишния ни кучо най-вероятно от там се е заразил с бруцелозата, имало огнища.
Съжалявам са малкото на Сконси :(
На нас пък ни се случи следното. Излизаме си за обедна разходка към 12.30 - 1 и едно хлапенце ни се лепва. Седнах аз на пейката и изчаках деситна-петнайсет минути да похвърля пръчка на Вая, да се порадва. После станах нали да си вървим, обаче детенцето с баща му ни се лепнаха. През цялото време детето, което беше на 4-5, размахваше пръчката, съответно Вая беше изцяло заета да скача, изобщо не мислеше за пишкане и т.н. Отделен въпрос е, че на няколко пъти, след като му беше повторено да не размахва пръчката, удари Вая... замълчах си. Помолих два-три пъти да остави пръчката, за да може кучето да пишка и т.н. Няма братко, то ми се хили в лицето и продължава. Накрая не издържах, вързах си Вая и си тръгнах... Окей, нямам нищо против, обаче принципно нямам цял ден да стоя навън, имам си и друга работа, а бащата си се правеше на ударен през цялото време... И напоследък много често ни се случва. Не знам вече какво да правя, неудобно ми е, ще започна да казвам, че хапе кучето...

Хаха наистина гърците не обичат животни...Живея там 4 години ииии знам какво е!Във входа сички ги е страх от животните ми било то кучета,папагали,костенурки и т.н Обаче има някои които са свестни(рядко срещан екземпляр)и се държат добре, и то защото и те имат куче и знаят какво е!Иначе на вънка всички се боят от кучетата,бягат,викат и кво ли не ...Проста нация са си,но някои са доста свестни както казах! :)Да ти имах късмета дете да дойде да си играе с мойте кучовци :D Нито единия,нито другия харесват децата,отбягват ги...Ама кво да се прави като гледам един Рот обича деца и те го правят на луд ... Седни,легни ... Ужас по добре да бяга от децата от колкото да го тормозят животно...Тооо моите че са си малко злобниии :D е така ама пък и другите не са цвете за мирисане !!!

#3568 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2011 - 07:42 AM

Пипин обича деца. Бях чела, че не толерират детски тормоз, но при нас не е така. Имаме си две групички от обожатели и редовно сме им в ръчичките. С големите бяга, а когато е при мъниците ляга да го мачкат. Ако не го заведа при тях, те идват при него, а когато го пропуснат, той си ги търси. Най - смешен е с малките. Ляга и буквално минава преглед - уши, зъби, крака. Добра душица е той.
За бебета си умира. В морската като види едва ходещо чаве редовно е заврян при него. Едно го носи като чанта за опашката. И като го пусна, той пак при него наврян.
Едно хлапе и на мен ми беше скъсало нервите, хем голямо. Поне на 15 беше. На плажа бяхме. Игра с Пипин, по странен начин - стиска му носа, хвърля му пясък в муцуната....Помолих да го остави, но не би. Накрая досурка бездомно куче да си играят :ud_009: В този момент ми изкукурига петела и го изгоних. Явно съм била груба, защото не се върна повече. Луда работа. Само като го видях как ми сурка бездомник с размерите на малко магаре към хавлията и децата и откачих.
Вчера имаше разгонена кучка в групата за игра. Голям смях падна. Той я гони да играят, тя пък се предава да правят бебета :ab_041: Пипин се ядосва, че не бяга да се гонят. А тя, че като му легне, той я ръфа по ушите. Дет се вика, момчето още не знае как да я ползва. Пробва я няколко пъти да се гонят или ръфат, врътна се и я остави.

#3569 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2011 - 09:39 AM

Sesana, откъде идва това име Пипин .. много е интересно :))

#3570 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2011 - 01:08 PM

Показване на мнениетоChriss, в 07 August 2011 - 09:39 AM, написа:

Sesana, откъде идва това име Пипин .. много е интересно :))

Ами аз съм голям фен на фентъзи жанра. И филми и книги обичам. Та Пипин е хобит от властелина на пръстените. Големи хора със силна воля, но в малки тела. Поне аз така виждам хобитите. А един от Тях е Пипин - пъргаво момче. И от там Пипин е Пипин. Че и цвета на главите им е еднакъв.

#3571 Потребителят е офлайн   black MORTY kid Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2011 - 08:53 PM

zdraveiteee i ot men black MORTY kidКачена снимка

#3572 Потребителят е офлайн   Charli_33 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 August 2011 - 02:00 PM

здр някой разхожда ли си jacka в западния парк,аз съм там почти всеки ден към 6 7 вечерта.

#3573 Потребителят е офлайн   ikka_6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2011 - 02:10 PM

Показване на мнениетоCharli_33, в 08 August 2011 - 02:00 PM, написа:

здр някой разхожда ли си jacka в западния парк,аз съм там почти всеки ден към 6 7 вечерта.

Здравейте, ние сме до парка... къде точно в парка ходите...

#3574 Потребителят е офлайн   Charli_33 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 August 2011 - 02:19 PM

Показване на мнениетоikka_6, в 08 August 2011 - 02:10 PM, написа:

Mи обикаляме на втората чешма седиме там на беседката нагоре където влака минава .

#3575 Потребителят е офлайн   Charli_33 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 August 2011 - 02:21 PM

и ние сме близо люлин 10
Mи обикаляме на втората чешма седиме там на беседката нагоре където влака минав.
Няма как да не сме се засичали кучето nи се казва CHARLI :)

#3576 Потребителят е офлайн   ikka_6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2011 - 02:26 PM

Показване на мнениетоCharli_33, в 08 August 2011 - 02:19 PM, написа:

Mи обикаляме на втората чешма седиме там на беседката нагоре където влака минава .

Мисля, че сме се виждали с Вас до Фантастико (ако се лъжа ме извенете :ba_025: ) сега погледнах снимките ви... ние по принцип ходим до парка събота и неделя, малко го избягвам, тъй като разнообразието от животни е голямо ( имам в предвид, коне овце и кози), но ако сте към блоковете има една хубава поляна между блоковете, от Стамболииски към 17 СОУ (между лебедово езеро и стамболийски - сега не мога да се сетя кой номер е блока) и почти не идват големи кучета там, ако искате елате ние през седмицата сме към 06:15ч и 19ч наван... :ba_025: А от коя страна влизате в парка от към Стамболийски ли? Ако има още някой, нека каже къде в парка има добри поляни, ние ходим малко след влаковата и се връщаме...

#3577 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2011 - 04:06 PM

Имах малко време да попрочета какво се е случвало докато ни нямаше в нета.

Radusha, ужасно нещо ви се е случило, добре че няма нищо сериозно на теб и на диванетата.

Chriss, честито за бебоците на Сконси и съжалявам за мъничето, което си отиде.

Kapanec, твоите сладури са станали страхотни палавници /начело с мацката :ab_041: /

Charlie2008, Фреди е ужасно сладък, да им се чуди човек на някои хора какво им има...

Packo, много добра фотосесия си направил на Маша.

Sesana, Пипин е за завиждане - и морето близо, сега и стая ще си има...

И поздрави на всички!!! :dog:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3578 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2011 - 06:55 PM

Ние вече официално прогледнахме :) Само че сме едни мързеливчета и сладко си поспиваме :wb_052:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3579 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2011 - 07:31 PM

Страхотни сладурчета са .

#3580 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2011 - 08:40 PM

Крис, тантурковците са невероятно сладки! Пу-пу, да ги наакат коките! Мушмороците как само са се натръшкали и спинкат като ангелчета! :wub:
Ние пък събота бяхме за риба...
Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка
Но, вместо риба ... сме хванали гъбички :dry: ... И на четирите лапи!!! :dh_188: Та сега си топим краците в някакви разтвори, мажем едни мазила ...
Резултат: 1:0 за мен - Джими е с четири омазани лапи, а аз съм с две нахапани ръце ... :dry:
Обаче, ще ги преборим тези гъби!!!
User's Signature

Качена снимка

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема