Джак Ръсел териер
Публикувано: 05 August 2011 - 05:12 PM
Страхотни разказвачи сте.
Пипин си е за завиждане от където и да го погледнеш/ трева и детелина мммммммммммммм/
А за разгонената мома и страстите мъжки ....вече ви се оплаквах.
Хубавото е ,че отмина ,но две денонощия направо се побърках.
По въпроса за разходките вързан за сега се справям с двойна дължина поводи/ един за друг хванати/ и нещата са определено по - добре.
Публикувано: 06 August 2011 - 03:01 PM

И ние вкъщи имаме стая за Сконси .. празна е, там й държим играчките и други нейни неща .. но кое куче ще иска да стои в собствена стая .. то иска да е със стопаните си. Не мислете, че ще си стои в стаята, ако има вариант да спи при вас :) Сега съм сложила малките в тази стая, но като съм си вкъщи само ги нахранва и бяга от тях, за да е при мен .. те хайванчетата искат нас, не търсят уединение :)
Публикувано: 06 August 2011 - 03:29 PM
Chriss, в 06 August 2011 - 03:01 PM, написа:
Аз не си и мечтая да си седи там. Детето не съм научила да си седи в стаята, какво остава за кучето

Но все някъде трябва да спи и да му държим играчки, кошчета, храна.....Ехе...Много се изкушавам да го пусна в леглото при мен. Даже се случва следобед понякога, но рискувам да объркаме ролите

А Сконси как се чувства като мама? И какво стана с малкото паленце, гонили другите вече? Дано да е дръпнал с теглото.
Публикувано: 06 August 2011 - 04:09 PM
Другите са като човечета от мишелин - дебелачета, пълни безгрижничета са. Ще кача и снимки. До няколко дни ще прогледнат и започва щъкането. А на Сконси й се играе повече от всякога. Хич не й се лежи .. храни ги и щом усети, че заспиват се измъква :)
Публикувано: 06 August 2011 - 04:59 PM
Chriss, в 06 August 2011 - 04:09 PM, написа:
Другите са като човечета от мишелин - дебелачета, пълни безгрижничета са. Ще кача и снимки. До няколко дни ще прогледнат и започва щъкането. А на Сконси й се играе повече от всякога. Хич не й се лежи .. храни ги и щом усети, че заспиват се измъква :)
ООО, много съжалявам за мъника. Извинявай, че повдигнах въпроса.

Сконси е мама беглец.
Публикувано: 06 August 2011 - 10:40 PM
Понеже четох, че има хора, които ще ходят на почивка в Гърция... Там хората по принцип не обичат животни. Навсякъде по улиците се мусят, правят забележки, много рядко се случва някой да се зарадва на кучовците, за разлика от България, където устата ми се схваща да повтаря порода, име, възраст :d
Ние също сме и тази година на Гърция, но кучето ще пропусне, защото много от ветовете, с които сме говорили, споменаха, че предишния ни кучо най-вероятно от там се е заразил с бруцелозата, имало огнища.
Съжалявам са малкото на Сконси :(
На нас пък ни се случи следното. Излизаме си за обедна разходка към 12.30 - 1 и едно хлапенце ни се лепва. Седнах аз на пейката и изчаках деситна-петнайсет минути да похвърля пръчка на Вая, да се порадва. После станах нали да си вървим, обаче детенцето с баща му ни се лепнаха. През цялото време детето, което беше на 4-5, размахваше пръчката, съответно Вая беше изцяло заета да скача, изобщо не мислеше за пишкане и т.н. Отделен въпрос е, че на няколко пъти, след като му беше повторено да не размахва пръчката, удари Вая... замълчах си. Помолих два-три пъти да остави пръчката, за да може кучето да пишка и т.н. Няма братко, то ми се хили в лицето и продължава. Накрая не издържах, вързах си Вая и си тръгнах... Окей, нямам нищо против, обаче принципно нямам цял ден да стоя навън, имам си и друга работа, а бащата си се правеше на ударен през цялото време... И напоследък много често ни се случва. Не знам вече какво да правя, неудобно ми е, ще започна да казвам, че хапе кучето...
Публикувано: 07 August 2011 - 01:09 AM
ice_skater, в 06 August 2011 - 10:40 PM, написа:
Понеже четох, че има хора, които ще ходят на почивка в Гърция... Там хората по принцип не обичат животни. Навсякъде по улиците се мусят, правят забележки, много рядко се случва някой да се зарадва на кучовците, за разлика от България, където устата ми се схваща да повтаря порода, име, възраст :d
Ние също сме и тази година на Гърция, но кучето ще пропусне, защото много от ветовете, с които сме говорили, споменаха, че предишния ни кучо най-вероятно от там се е заразил с бруцелозата, имало огнища.
Съжалявам са малкото на Сконси :(
На нас пък ни се случи следното. Излизаме си за обедна разходка към 12.30 - 1 и едно хлапенце ни се лепва. Седнах аз на пейката и изчаках деситна-петнайсет минути да похвърля пръчка на Вая, да се порадва. После станах нали да си вървим, обаче детенцето с баща му ни се лепнаха. През цялото време детето, което беше на 4-5, размахваше пръчката, съответно Вая беше изцяло заета да скача, изобщо не мислеше за пишкане и т.н. Отделен въпрос е, че на няколко пъти, след като му беше повторено да не размахва пръчката, удари Вая... замълчах си. Помолих два-три пъти да остави пръчката, за да може кучето да пишка и т.н. Няма братко, то ми се хили в лицето и продължава. Накрая не издържах, вързах си Вая и си тръгнах... Окей, нямам нищо против, обаче принципно нямам цял ден да стоя навън, имам си и друга работа, а бащата си се правеше на ударен през цялото време... И напоследък много често ни се случва. Не знам вече какво да правя, неудобно ми е, ще започна да казвам, че хапе кучето...
Хаха наистина гърците не обичат животни...Живея там 4 години ииии знам какво е!Във входа сички ги е страх от животните ми било то кучета,папагали,костенурки и т.н Обаче има някои които са свестни(рядко срещан екземпляр)и се държат добре, и то защото и те имат куче и знаят какво е!Иначе на вънка всички се боят от кучетата,бягат,викат и кво ли не ...Проста нация са си,но някои са доста свестни както казах! :)Да ти имах късмета дете да дойде да си играе с мойте кучовци :D Нито единия,нито другия харесват децата,отбягват ги...Ама кво да се прави като гледам един Рот обича деца и те го правят на луд ... Седни,легни ... Ужас по добре да бяга от децата от колкото да го тормозят животно...Тооо моите че са си малко злобниии :D е така ама пък и другите не са цвете за мирисане !!!
Публикувано: 07 August 2011 - 07:42 AM
За бебета си умира. В морската като види едва ходещо чаве редовно е заврян при него. Едно го носи като чанта за опашката. И като го пусна, той пак при него наврян.
Едно хлапе и на мен ми беше скъсало нервите, хем голямо. Поне на 15 беше. На плажа бяхме. Игра с Пипин, по странен начин - стиска му носа, хвърля му пясък в муцуната....Помолих да го остави, но не би. Накрая досурка бездомно куче да си играят

Вчера имаше разгонена кучка в групата за игра. Голям смях падна. Той я гони да играят, тя пък се предава да правят бебета

Публикувано: 07 August 2011 - 01:08 PM
Chriss, в 07 August 2011 - 09:39 AM, написа:
Ами аз съм голям фен на фентъзи жанра. И филми и книги обичам. Та Пипин е хобит от властелина на пръстените. Големи хора със силна воля, но в малки тела. Поне аз така виждам хобитите. А един от Тях е Пипин - пъргаво момче. И от там Пипин е Пипин. Че и цвета на главите им е еднакъв.
Публикувано: 07 August 2011 - 08:53 PM

Публикувано: 08 August 2011 - 02:26 PM
Charli_33, в 08 August 2011 - 02:19 PM, написа:
Мисля, че сме се виждали с Вас до Фантастико (ако се лъжа ме извенете

Публикувано: 08 August 2011 - 04:06 PM
Radusha, ужасно нещо ви се е случило, добре че няма нищо сериозно на теб и на диванетата.
Chriss, честито за бебоците на Сконси и съжалявам за мъничето, което си отиде.
Kapanec, твоите сладури са станали страхотни палавници /начело с мацката

Charlie2008, Фреди е ужасно сладък, да им се чуди човек на някои хора какво им има...
Packo, много добра фотосесия си направил на Маша.
Sesana, Пипин е за завиждане - и морето близо, сега и стая ще си има...
И поздрави на всички!!!

Публикувано: 08 August 2011 - 08:40 PM

Ние пък събота бяхме за риба...

Но, вместо риба ... сме хванали гъбички

Резултат: 1:0 за мен - Джими е с четири омазани лапи, а аз съм с две нахапани ръце ...

Обаче, ще ги преборим тези гъби!!!