Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3641 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 15 August 2011 - 08:21 PM

За по малките кученца има и солетки пак от такава кожа .Ето и малко и снимки когато Шона беше малка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3642 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 August 2011 - 09:14 PM

Показване на мнениетоdora, в 15 August 2011 - 01:05 PM, написа:

Привет.
Нашия секрет изчезна сякаш изведнъж , а всъшност доста време промивах с калиев перманганат / след изкаран курс антибиотик , който не промени нищо/.
Имам чуство , че и рибеното масло даде ефек , но така ми беше писнало , че правих всичко и не зная кое точно е причината да изчезне.
Сега ушите му са в рани/ като струпейчета - грапави и явно го сърби/.Все да има нещо.
Снимките на бандитко са страхотни изидра.

Дора, това в ушето звучи като нашата инфекция. Ако се появи и секрет и миризма - точно същото е. След като я водих на лекар и го изследваха, казаха, че "не било нищо". Но се опитах да се справя сама и не успях цяла седмица. Днес взех едни капки с антибиотик. Капнах сутринта и като си дойдох от работа ушето вече нямаше нито секрет, нито миризма, и зачервяването почти напълно е изчезнало. Не се надявах на чак такъв скоростен ефект. И най-важното: постоянното мрънката изчезна :) Най-сигурният знак, че не я дразни .. беше ми писнало да й слушам мрънкалявенето :ab_041:

#3643 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 August 2011 - 09:23 PM

Показване на мнениетоvladi8008, в 15 August 2011 - 04:06 PM, написа:

Ей го на моя кучо.Не че някой е изявил желание да го види ама аз да си го покажа :):):):):):) че ми е слабост вече :):)

Мъника наистина е много хубав. Слагайте снимки по-честичко. Колкото до това дали да се качва на леглото .. зависи просто как искате да го гледате. Сконси спи при нас :) Като знам, че единственото желание на тая животинка е да е близо до нас и да се гуши .. прежалила съм се. Пера чаршафи през 2 дни, но и тя доволна, и мъжа ми доволен - той без нея не заспива :ab_041: Ако съм я оставяла сама през деня и ме е чакала, как като си дойда да й кажа, че трябва да седи на различно място от мен? Според мен кученцето не проумява защо му забраняваме да се качва на леглото .. то не може да си каже: "Ще им оставя косми" или "Така ме възпитават на послушание" .. то си казва: "Сега защо не ми позволява да си легна при нея/него?" И се натъжава ... не знам, поне така си го представям. А за диваните - ако и постеля нещо, знае, че на него трябва да си легне .. така се спасяваме от космите що-годе.
Иначе Сконси също ревнува, само че вместо да се ядосва, ако нещо се прегръщаме, тя се обръща на другата страна и не ни поглежда :) Явно се сърди, ама .. поне бързо й минава :D
Такива са душички .. как да им откажеш :)

#3644 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 August 2011 - 09:36 PM

Показване на мнениетоvladi8008, в 15 August 2011 - 05:06 PM, написа:

Ей го на моя кучо.Не че някой е изявил желание да го види ама аз да си го покажа :):):):):):) че ми е слабост вече :):)

Ако искаш са знаеш кучо е страхотен!!! Особено на снимка 2, къето му се вижда достойнствтото - бръмбъзаче малко !!! Да продължаваш със снимките!!!!!
А за пишкането - много нерви строших, но като се замисля, Чара схвана бързо. Все пак искаш от едно животно да придобие навици! А за спането - от начало я научехме да си спи в нейното легло - аз на дивана, тя в леглото си. Имам опит с предишното ми куче - Габи - отрано трябва да се учи, щото после е мисия невъзможна. С Чара спим заедно само на дивана.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3645 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 August 2011 - 10:01 PM

Мъника е страхотен. Разкошен даже. За пишкането - просто търпение. Ще видите, че няма да ви отнеме много време, само не му се ядосвайте. То на такова сладкишче как да му се скараш?
За кокалите - ползваме ги от месец. Преди това взимах пантофки. Благодарение на тях ни изпопадаха зъбите. Но никога не го оставям сам с кокали, пантофки....Като ги привършва остават достатъчно малки парчета, с които може да се задави. През деня когато е сам е с играчките, а кокалите вечер.
Нашите братя и сестра се хубавеят...ехе ние сме рода красавци...
Пипаки днес беше на смокиня на плаж. Спасителя ме бъзика да го оставя при него.
Ванката не може да припари във водата сам. Влезе ли Ванката, то Пипин е с него. Ако пък влезе навътре, Пипин започва да го лае и обикаля. Не го пуска напред. :ae_085:
Ако пък скочи и водата го покрие започва да се скимти. Първо с Ванката, после с детето до нас....

#3646 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2011 - 05:53 AM

Привет.
Винаги ми е драго да ви чета - какви сте ми писатели и фотографи.
Нашето диване като сменяше зъбите давахме от тези "кожени солетки" които и вие сте показали или едни други подобни ,но не кожени , а просто да си гризе нещо.
Верно кокъла дава спокойствие , а и то си е животно все пак гризането си му е в природата/ няма с нож и вилица да хапва я /.
Снимките на мъниците са разкош.
Това с нашите уши няма мирис и секрет - само грапавини и следи от разчесване/ нещо като пъпчици , които явно го сърбят.
Нямам представа какво да го правя и да ви кажа , ако познавах вет ,който до сега да не ни беше подвел щях да го питам.
Хубава седмица лудетини.

#3647 Потребителят е офлайн   vladi8008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 August 2011 - 08:50 AM

Благодаря на всички за милите отзиви за кучо.Все ще се справим някак.Единствено ме мъчи факта че сме по цял ден на работа и няма да можем да му обращаме необходимото внимание.Искам да питам някой ползвал ли е услугите на училище за кучовци и акое някакви отзиви. И още нещо дето ми нправи впечатление - само аз ли от мъжката част поствам във форума :):):):):):):):):)

#3648 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 August 2011 - 10:37 AM

Показване на мнениетоvladi8008, в 16 August 2011 - 08:50 AM, написа:

Благодаря на всички за милите отзиви за кучо.Все ще се справим някак.Единствено ме мъчи факта че сме по цял ден на работа и няма да можем да му обращаме необходимото внимание.Искам да питам някой ползвал ли е услугите на училище за кучовци и акое някакви отзиви. И още нещо дето ми нправи впечатление - само аз ли от мъжката част поствам във форума :):):):):):):):):)

И аз се мъча да й обясня, че трябва да се работи... ама като погледне сутрин тъжно с тези очи... Ние ходим на училище, но виждам че сте от Бургас, така че няма да ти е полезна информацията. Иначе съм доволна - освен изпълняването на команди ти обясняват в дадена ситуация как да реагираш и какво да очакваш от кучо.
А моята сладурана вчера за първи път се е качила на дивана като ни няма и си е взела спиралата ми от масата ... забавлявала се е.
Ходихме на и лекар, защото имаше разстройство вече трети ден, но пък й нямаше нищо - нито микроби, нито температура. Но е отслабнала с 200 грама и сега ще пием хапчета до петък... :dry:
User's Signature

#3649 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 August 2011 - 12:22 PM

Колко тежи Чара?
Ние се теглихме, за да ни дозират антибиотика за ушите и сме 6.2. Това не е ли множко?

#3650 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 August 2011 - 01:14 PM

Показване на мнениетоsesana, в 16 August 2011 - 12:22 PM, написа:

Колко тежи Чара?

Чара е 3,700 - от вчера, но тя не е от едрите джакчета. А и съм я разглезила с това ядене и е станала капризна... какво ли не слагам за да си яде и от гранулите. А за Пипин 6,200 - зависи и от това колко е едричък, на снимките ми се вижда, че е значително по- едър от Чара.
User's Signature

#3651 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 August 2011 - 01:19 PM

Показване на мнениетоkapanec, в 15 August 2011 - 08:21 PM, написа:

Ето и малко и снимки когато Шона беше малка

Шона - Бонбона!
Аз съм хвърлила око на вашата мацка / незнам дали не сте я обещали на някой /, но твоя градски се опъва и това е!!! Ако трябва още 2 години да го обработвам за друго куче.... Но за сега не виждам светлина в тунела, Чара ще си стои без другарче :dry: :dry: :dry:
User's Signature

#3652 Потребителят е офлайн   Мая Мил Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 August 2011 - 04:45 PM

Показване на мнениетоice_skater, в 06 August 2011 - 10:40 PM, написа:

Здравейте :)
Понеже четох, че има хора, които ще ходят на почивка в Гърция... Там хората по принцип не обичат животни. Навсякъде по улиците се мусят, правят забележки, много рядко се случва някой да се зарадва на кучовците, за разлика от България, където устата ми се схваща да повтаря порода, име, възраст :d
Ние също сме и тази година на Гърция, но кучето ще пропусне, защото много от ветовете, с които сме говорили, споменаха, че предишния ни кучо най-вероятно от там се е заразил с бруцелозата, имало огнища.
Съжалявам са малкото на Сконси :(
На нас пък ни се случи следното. Излизаме си за обедна разходка към 12.30 - 1 и едно хлапенце ни се лепва. Седнах аз на пейката и изчаках деситна-петнайсет минути да похвърля пръчка на Вая, да се порадва. После станах нали да си вървим, обаче детенцето с баща му ни се лепнаха. През цялото време детето, което беше на 4-5, размахваше пръчката, съответно Вая беше изцяло заета да скача, изобщо не мислеше за пишкане и т.н. Отделен въпрос е, че на няколко пъти, след като му беше повторено да не размахва пръчката, удари Вая... замълчах си. Помолих два-три пъти да остави пръчката, за да може кучето да пишка и т.н. Няма братко, то ми се хили в лицето и продължава. Накрая не издържах, вързах си Вая и си тръгнах... Окей, нямам нищо против, обаче принципно нямам цял ден да стоя навън, имам си и друга работа, а бащата си се правеше на ударен през цялото време... И напоследък много често ни се случва. Не знам вече какво да правя, неудобно ми е, ще започна да казвам, че хапе кучето...

Аз пък направих и невъзможното да намеря начин да отида с нашия муцун в Гърция...даже вече и платихме предварително, а сега ще ме откажете :( Не че ще ми пука много за мнението на другите, който не му харесва куче, да си седи у тях, все пак сме туристи- днес сме там- утре не...но тази бруцелоза не я знаех, никой не е споменавал...

#3653 Потребителят е офлайн   Charli_33 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 August 2011 - 11:24 AM

Ето малко снимки от нашия лудак чарли :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3654 Потребителят е офлайн   jack_russel Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 August 2011 - 04:21 PM

Показване на мнениетоМая Мил, в 16 August 2011 - 02:45 PM, написа:

Показване на мнениетоice_skater, в 06 August 2011 - 10:40 PM, написа:

Здравейте :)
Понеже четох, че има хора, които ще ходят на почивка в Гърция... Там хората по принцип не обичат животни. Навсякъде по улиците се мусят, правят забележки, много рядко се случва някой да се зарадва на кучовците, за разлика от България, където устата ми се схваща да повтаря порода, име, възраст :d
Ние също сме и тази година на Гърция, но кучето ще пропусне, защото много от ветовете, с които сме говорили, споменаха, че предишния ни кучо най-вероятно от там се е заразил с бруцелозата, имало огнища.
Съжалявам са малкото на Сконси :(
На нас пък ни се случи следното. Излизаме си за обедна разходка към 12.30 - 1 и едно хлапенце ни се лепва. Седнах аз на пейката и изчаках деситна-петнайсет минути да похвърля пръчка на Вая, да се порадва. После станах нали да си вървим, обаче детенцето с баща му ни се лепнаха. През цялото време детето, което беше на 4-5, размахваше пръчката, съответно Вая беше изцяло заета да скача, изобщо не мислеше за пишкане и т.н. Отделен въпрос е, че на няколко пъти, след като му беше повторено да не размахва пръчката, удари Вая... замълчах си. Помолих два-три пъти да остави пръчката, за да може кучето да пишка и т.н. Няма братко, то ми се хили в лицето и продължава. Накрая не издържах, вързах си Вая и си тръгнах... Окей, нямам нищо против, обаче принципно нямам цял ден да стоя навън, имам си и друга работа, а бащата си се правеше на ударен през цялото време... И напоследък много често ни се случва. Не знам вече какво да правя, неудобно ми е, ще започна да казвам, че хапе кучето...

Аз пък направих и невъзможното да намеря начин да отида с нашия муцун в Гърция...даже вече и платихме предварително, а сега ще ме откажете :( Не че ще ми пука много за мнението на другите, който не му харесва куче, да си седи у тях, все пак сме туристи- днес сме там- утре не...но тази бруцелоза не я знаех, никой не е споменавал...

Здравейте,

Само да кажа, че нашия джак ръсел е от Гърция - и сме нямали проблеми там - даже в хотел с нея отседнахме. Ice_skater - не позволявай на хората така свободно да си правят каквото си искат с кучето - то си е твое, ти си отговорен за нея. Дори и деца да са - имаш право да им направиш забележка. На морето я водихме - имаше деца пищяха около нея - хем искат да играят, хем пищят. Един ден тя тъкмо трябваше да ляга да спи и те идват да си играели - казах им - не може, съжалявам. Вие много викате, тя се чуди какво става и полудява. Не може така! Видя ли деца с остри предмети да се насочват към кучето ми ... веднага си я прибирам :)

#3655 Потребителят е офлайн   jack_russel Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 August 2011 - 04:24 PM

Да се представя и аз с малко снимки на 3 месечната Джинджър - взехме я от един развъдник в Гърция:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#3656 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 August 2011 - 06:05 PM

jack_russel: честито да ви слушка и радва много
"Джинджър" е Великолепна Качена снимка

#3657 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2011 - 06:43 PM

Ех , че сте готиниииииииии.
Исках да попитам чарли дългокрак ли е ?

#3658 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 August 2011 - 07:58 PM

Днеска нИ е първата Официално разрешена разходка от вета Представихме се учудващо смело .Лаехме непознатите кучета игра борби и част от хигиенните потребности Качена снимка >След вълнуващата разходка си посукахме малко от мама за пред ястия и като ни свърши дрямката ще си вечерят обилно

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3659 Потребителят е офлайн   Charli_33 Икона