Джак Ръсел териер
Публикувано: 26 January 2008 - 08:31 PM
Здравеите приятели,предния път малко съм се поизложила със снимките :(queen Дженни е голяма красавица да ви е жива и здрава и дълги години да ви радва!Сега ще пробвам да прикача още една снимка на Баркли,стискайте палци дано успея.От известно време съм без компютър вкъщи и нещата се забравят :huh:Пожелавам ви лека и спокойна вечер!!!!
Публикувано: 28 January 2008 - 11:56 AM
Благодаря "teko" и Баркли е голям сладур, а за якенцето му да не говорим, направо да го схрускаш целия :wub:. Нашата Дженни много обича да се "рови" в пясъка на котарака Ронни и не, че нещо търси там и не, че нещо очаква да намери, ами ей така да си порови само и познайте какво става след този "процес" :P...иначе любимата и играчка е гуменото прасенце/на една от снимките се вижда/със свирещото дупе B)/ нерви да имаш като си играе с него/...поздрави на всички и пожелания да пишете повече :wub:
Публикувано: 01 February 2008 - 04:08 PM
Здравейте,
Вече писах на няколко човека от форума. Много харесваме Джак Ръсел териерите и сме решили да си вземем такова куче. За съжаление като прегледах темата разбрах. че не е лесно да се намери такова кученце особено в България. Много ще се радвам ако ми помогнете и ме насочите от къде да си взема кученце или да си купя от някой който скоро очаква да му се родят.
Благодаря. :blink:
Вече писах на няколко човека от форума. Много харесваме Джак Ръсел териерите и сме решили да си вземем такова куче. За съжаление като прегледах темата разбрах. че не е лесно да се намери такова кученце особено в България. Много ще се радвам ако ми помогнете и ме насочите от къде да си взема кученце или да си купя от някой който скоро очаква да му се родят.
Благодаря. :blink:
Публикувано: 02 February 2008 - 09:56 PM
Цитат
Здравейте,
Благодаря. :blink:Внимавайте от къде и какво купувате!!! B)
Благодаря. :blink:Внимавайте от къде и какво купувате!!! B)
Публикувано: 03 February 2008 - 01:41 PM
Здравейте, аз съм на мнение, че когато човек силно желае да си има изобщо куче или куче с някаква определена порода, малко остава на заден план "елемента внимание". Все пак пожелавам на всички да попадат на кученца от добри стопани, т.е гледани добре кучешки родители. Кой не би забелязал, че едно куче е добре гледано/чисто, нахранено, весело и щастливо/ а не в някой мръсен селски двор, със проскубана козинка и с ребра на които може да прочетеш без много да се напрягаш броя. А да не говорим за ръждясал тежък синджир на врата, който по-скоро би подхождал на Слон или дива мечка/макар, че на никое животно не подхожда такава "вързулка"/.
Публикувано: 04 February 2008 - 03:12 PM
Здравейте, точно това имам предвид, че някои си "обичат" "породистите" кученца и тази любов се изразява именно в това, да ги гледат на двора със синджир на врата. А относно любовта изобщо и като цяло, не бих се съгласила, че всеки може и умее да обича кучета. Някои реагират странно, други никак...

Вход

Горе
Цитиране +
:yahoo: