Джак Ръсел териер
Публикувано: 27 February 2008 - 10:23 PM
Публикувано: 28 February 2008 - 07:05 AM
Цитат
Публикувано: 28 February 2008 - 10:14 AM
Радвам се че си имаме наборче във форума , дано да сме си полезни един на друг.
Бари е внесен от Унагрия, ние го купихме от Варна. Родословие нямаме.
Моя скромен дву седмичен опит показва че кучето е доста умно и схватливо и с повече търпение подлежи на обучение, дано да не ме опровергае след това.
Иначе за белите какво да разкавам освен една опикана къща, имаме прегризан кабел на лаптопа, изровена саксия, 2 разплетени пътеки :rolleyes:... за друго не се сещам. За щастие още не проявява интерес към обувки и чехли, дано така да си остане и за напред
Ето още малко славни фотографий :
Публикувано: 28 February 2008 - 10:30 AM
Публикувано: 28 February 2008 - 10:47 AM
Цитат
просто е трябвало да му я купират като е бил по- малък, все пак кучето тича доста бързо и скача много и на високо според мен за това се налага да е с къса опашка.Като порасне то опашката също ще порасне и може да му е пречка, това е моето скромно мнение, да кажат по- опитните... иначе Уго е много сладък като плюшена кукла :wub:
Aз лично пък имам съмнение че нашия пакостник е много висок, и ми се струва че ще стане повече от 30 см, както съм чела че е височината на Джак Ръселите..
Публикувано: 28 February 2008 - 12:10 PM
И Уго е голям пакостник - ние също имаме прегризан кабел на компютъра, много пишо и много изядени пантофи :)) А също така и много накъсани вестници - тъй като те са неговият най-голям враг /нали се възпитаваме чрез тях/.
Относно купирането - нашият ветеринар ни обясни, че това вече е забранено със закон.
Публикувано: 28 February 2008 - 01:13 PM
Вие с какво се храните, какви витамини вземате, и кога почвате с разходките? :P
ние не се възпитаваме с вестници, той все още разбира от не, и свива ушите, пляснах го веднъж с кърпата и това е,
а иначе се опитахме да се учим да пишкаме в/у вестници неуспешно той ги изрива и пак на плочикте. От скоро пишка в банята обаче получава награда след това.Накарах го с puppy trainer капки и ужасна миризма които капем в/у памперс и той се насочва на там. Така леко по леко обаче спрях да капя капките защото не се диша от смрад и сега само памперс не винаги го улучва но поне е в банята :->)
Публикувано: 29 February 2008 - 03:38 PM
Публикувано: 29 February 2008 - 04:21 PM
А Уго относно опашката Ви ето какво намерих в нета http://www.fioletowa...e_psy_hossa.htm това е сайт на полски лицензиран развъдник на джакове и там женското куче на снимката също е с дълга опашка... :yahoo:, така че това не е белег за породистост / ако това е думата :huh:/
Публикувано: 29 February 2008 - 06:30 PM
Публикувано: 06 March 2008 - 06:20 PM
наранява!Аз отказах,просто неискам да го боли!Вие като по опитни какво ще ме посъветвате?скоро ще кача снимки просто е много див
и не мога да го хвана в кадър! ;D
Публикувано: 06 March 2008 - 07:03 PM
Макс, Дарт и Хектор заедно ли живеят? Ако да, представям си каква веселба става и малка лудница. Големи са сладури.
Мен ме нямаше известно време и виждам, че се е развихрила темата за опашките, която аз започнах, но може би не сте ме разбрали правилно - на мен си ми харесват кучетата с нерязани уши и опашки, не съм искала да засегна някого, че това е признак на непородистост или нещо от сорта. Срещала съм боксери, например, с нормални уши и опашки и ги намирам за много по-чаровни. А Трой така го взехме вече с отрязана опашка, даже му е отрязна по-ниско и му е късичка.
Бубака, не мисля че кучето като скача може да си нарани опашката... Преди имахме кокерка, която също беше с отрязано опашле като я взехме. Когато роди преди мнооого години се чудехме дали да режем на бебетата и го направихме като бяха още на дни, съвсем мънични; основният довод ни беше, че имахме съсед в квартала, който си взе кокер вече голям, на 5-6 месеца и с дълга опашка и взе че го заведе да му я купират :huh: та, за да не им се случва същото на бебетата в зряла възраст го направихме.
Трябва да си направим една ръселска сбирка, какво ще кажете? Ще е забавно. Ние сме от София.
Поздрави на всички.
Публикувано: 06 March 2008 - 07:33 PM
Защото моя ме изяде купих му играчки,но предпочита краката и ръцете ми!Карам му се,но той още повече се озлобява...какво да правя?Освен това откача при мисълта,че аз ще спа на леглото,а той не и цяла вечер ми скимти до главата вие имате ли такива проблеми
и къде спят вашите кучета,на диваните качват ли се?
Публикувано: 07 March 2008 - 08:23 AM
Пожелавам много и повече приятни и запомнящи се моменти с вашите кученца и "четете" повече в очите им, там се крият техните желания и нужди и отговорите на всички въпроси които си задавате относно характера им. :sedni!:

Вход

Горе
Цитиране +