Публикувано: 19 March 2012 - 02:05 PM
Здравейте,
Искам да си споделя поредната болка и да видим има ли някой, който да ми даде съвет. От около 2 седмици Чара повръща. Храних я с гранули на Роял за кастрирани кучета - изяде една торба и започна втората. Един ден като се върнах от работа беше повръщала на 2-3 места, а през нощта повърна още няколко пъти. Сутринта отидохме на лекар, биха й противоповръщащо/деган/, дадоха таблетки и уж ок се прибрахме.През деня не беше повръщала яде консерва за стомашни проблеми. Като дадохме след два дни гранули -пак същата ситуация. Пак ходихме, направиха й пълна кръвна картина - всичко е ок, стискаха корема, слушаха червата, мериха температура - нищо. Дадоха пак лекарства, взехме и гранули за стомашни проблеми но пак повърна вечерта - не повръща веднага след хранене, а 3-4 часа по- късно. На сутринта й взехме пак консерва и с нея беше ок. Ама накрая отказа да я яде. В събота не хапна нищо, разходихме се, пак не иска да яде, накрая изяде една наградка и веднага я повърна. И пак при докторите - пълна кръвна картина - ок, биохимия /бъбреци и черен дроб/ - ок, ренген - ок. Нищичко не излиза. Пак деган и но шпа и още нещо й биха, вечерта й сварих месо с морковчета и го хапна. В неделя отидохме да изследват и акото - и там всичко е наред. Пак й биха инджекциите и ни изпратиха. А тя една отпаднала - само лежи из къщи, не се закача, на подскача, нищо. Вчера си хапна с апетит, пак й бях наготвила, а днес не иска. Сутринта не хапна, прибрах се по обяд - не беше яла, смених храната - пак не ще. Нямам идея какво да я правя. Според мен повръщането е реакция към гранулите и затова започнах да й готвя. Но като не иска и това да яде... Като парцалче е миличкото.Някой имал ли е подобен проблем???