Джак Ръсел териер
Публикувано: 07 March 2008 - 05:48 PM
След два дена Уго става на 4 месеца :yahoo:, но за съжаление любимата му игра все още е да ни хапе по ръцете.
Ние не го качваме на леглото при нас и той си знае, че трябва да си спи в неговото легълце. Иначе вече сам се качва по дивана и му е много гот ;D
Ние все още имаме проблем с пишкането навън :( Като излезем на разходка той само тича...тича...разглежда, опознава, радва се на абсолютно всеки срещнат и изобщо не се сеща да пишка. Е понякога се сеща, ама това май е случайност.
Надявам се скоро да разбере, че излизаме не само на разходка да си играем, а за да свършим и "някоя рябота".
Публикувано: 09 March 2008 - 11:58 AM
Иначе спи в коридора на неговото легло и не протестира изобщо, сутрин като се събуди го чувам като си играе с нещо но не скимти...
Искам да попитам как е при вас с купите за вода.Нашия красавец като види купата за водата първата му работа е да я обърне и да почне да я джвака или рови в нея с двата крака какво търси там незнам... сега имам проблем защото и да му оставям вода той не я пие а разлива, пък иначе ако я вдигам някъде според мен не пие достатъчно вода.
Ако купя нова купа дали ще реша проблема?
Публикувано: 09 March 2008 - 12:27 PM
А аз искам да попитам като ги извеждате на разходка вашите джакчета как реагират като видят хора и други кученца, защото нашият се радва на абсолютно всички, което на моменти ни идва в повече.
Публикувано: 10 March 2008 - 05:34 PM
А за пишкането в банята пробвай с puppy trainer малко гадно меришат но според мен имат ефект, ние ги ползвахме но се оказа че приятелят ми е алергичен към тях и за съжаление спряхме, иначе Бари вече стана на 3 месеца и мога да кажа че 50% от атаките са в целта /банята/ другите навсякъде из къщата.. :huh:
Публикувано: 10 March 2008 - 07:03 PM
В петък ще му правят втора ваксина горе долу кога кученцето може
да излиза навън след 2-рата или след 3-тата ваксина?Аз ще питам вета де,но чак в петък и ...
Има ли някой от Пловдив?Много искам Майло да си има приятели от
неговата порода! :wub:
Публикувано: 10 March 2008 - 11:00 PM
Капвайте ги в/у памперса или вестника ама много скромно количество че меришат доста гадно на овча тор... :Бляк!:
Като свърши работата в банята му давам малко от гранулите с които по принцип си го храним, или много наситно нарязани кашкавакчета... док. каза че няма нужда от бисквити, кучето така или иначе не му разбира главата...
Иначе на разходка се ходи 10 дни след третата ваксина, ние още не сме ходили сега в къщи се учим да ходим на повод...ама нямаме много успех де :)
Публикувано: 11 March 2008 - 10:22 PM
Публикувано: 12 March 2008 - 04:36 PM
и е висок около 18см(нз точно колко щото много е трудно човек да го хване спокоен)
Иначе вие с каква храна се храните?Ние сме с Hill's но Royal canin му допада повече...
Иначе от вчера сме с капките и нищо!
Публикувано: 12 March 2008 - 04:50 PM
Ние се харним с Ройал Канин мини джуниър даже сме си купили чувалче от 8,5 кг и той много ги хрупа. От време на време му ги забъркавам с кисело мляко или с вода ги накисвам за разнообразие и той е доволен много. За сега друга храна не сме му давали, един свински кокал една вечер ама док ни се скара въпреки че Бари беше доволен и ние, това бяха едиснтвените 40 мин спокойствие откакто го имаме....
Иначе витамини му даваме някакви calci plus по едно хапче на ден , те съдържат цялата мендалеева таблица в тях многокомпонентни са и това е
Иначе започна да му пада козината мин седмица забелязах едно петно и док каза че имаме някакви гъбички сега му даваме и хапче за козината и го можем с нещо и в събота сме на инжекция за гъби
поздрави от нас
Публикувано: 12 March 2008 - 04:57 PM
иначе когато е с мен в банята няма проблеми,но като ме няма ходи където му падне :rolleyes:
А тези витамини какви са?Трябва ли и ние да ги пием,защото нашия вет нищо не е казал
Публикувано: 12 March 2008 - 05:03 PM
А за витамините незнам защо не ви е дал, със сигурност трябва да приема някакви тя храната е пълноценна ако му давате хубави гранули но все пак трябва да приема и калций и други неща докато е малък иначе от къде да ги взема?
А ако му давате и някаква домашно приготвена харна съвсем има нужда.
Според мен е редно да попитате вашия док защо не му е дал витаминки нашия каза, че поне до 8 месеца трябва да му даваме от тези...

Вход

Горе
Цитиране +