Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#4701 Потребителят е офлайн   ruskov79 Икона

• Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 17 August 2012 - 11:44 AM

zdraveite na vsichki lubiteli i pritejateli na tazi chudesna poroda J.R.T. veche 4-meseca imam oduvolstvieto da pritejavam takova kuchence a ot 1-mesec izlizame na razhodka sus moita krasavica ta imam edin vapros kum po-zapoznatite sus otglejdaneto na tazi poroda ta izlizame na rashodka bavim se pochti vinagi po 1,1,30-minuti a tia nishto ne pravi po neinite si raboti a na vsichkoto otgore kato se priberem vednaga go pravi vuv vkushti se edno stiska dokato se priberem ta vuprosa mi e niakoi ot vas imali podobni nabludenia i kakvo moje da se napravi po-vuprosa chak vzeh da si zadavam vuprosa shte se nauchili niakoga da hodi po nujda navunka predvaritelno vi blagodaria za otgovora :ae_085: :ae_085: :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4702 Потребителят е офлайн   milah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 August 2012 - 01:28 PM

Показване на мнениетоruskov79, в 17 August 2012 - 11:44 AM, написа:

zdraveite na vsichki lubiteli i pritejateli na tazi chudesna poroda J.R.T. veche 4-meseca imam oduvolstvieto da pritejavam takova kuchence a ot 1-mesec izlizame na razhodka sus moita krasavica ta imam edin vapros kum po-zapoznatite sus otglejdaneto na tazi poroda ta izlizame na rashodka bavim se pochti vinagi po 1,1,30-minuti a tia nishto ne pravi po neinite si raboti a na vsichkoto otgore kato se priberem vednaga go pravi vuv vkushti se edno stiska dokato se priberem ta vuprosa mi e niakoi ot vas imali podobni nabludenia i kakvo moje da se napravi po-vuprosa chak vzeh da si zadavam vuprosa shte se nauchili niakoga da hodi po nujda navunka predvaritelno vi blagodaria za otgovora Качена снимка Качена снимка Качена снимка

И ние бяхме така. Тичаше към вкъщи да се изпишка. Дръж я навън колкото можеш повече и я извеждай по-начесто. В някакъв момент ще си свърши работата. Тогава много трябва да я похвалиш. Лека полека ще си почне да си ходи навън. Но не очаквай да стане от първия ден.
User's Signature

Качена снимка

#4703 Потребителят е офлайн   Borgo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 August 2012 - 06:37 PM

Показване на мнениетоbizzardy, в 16 August 2012 - 08:49 AM, написа:

Добро утро.
Аз отново ще търся съвет, тъй като Джафи милия нищо не прави като хората. То вината най-вероятно е наша, но не виждам какво не правим правилно.
Конкретният проблем е, че от около месец два Джафи започна да лае хората и най-вече децата. Когато го водя на кучешката поляна е супер дружелюбен и ходи при всички хора да им се радва и да им се лигави. По принцип много обича хора-като дойде някой у нас умира от радост. Но когато го извеждаме около блока е ужас-във входа като се разминаваме с хора лае ужасно, някой да мине близо пак лае. ако пък тръгне дете да се приближава направо откача. Според мен го е страх от децата и затова лае. Мислех че само като е на каишка лае, но вчера го водихме на плаж и до нас имаше семейство с куче и с малко дете. Джафи тръгна покрай кучето, но и детето тичаше и Джафи го подгони с лай. Не хапе и не напада но гони и лае. Много е неприятно това, особено защото е най-вече към деца. Пробвала съм най-спокойно да приближа Джафи до едно детенце съседче-то детото стои мирно подава ръка, но Джафи откача тотално и нищо не мога да направя, т.е. не мога постепенно да му премахна този страх от деца. Лае и възрастни де, не само деца.
Дали някой има подобен проблем и какво може да се направи.
Благодаря.
СНИМКА

Здрасти, аз понеже от 2 месеца обмислям дали да си купя джакче и ще си купя, си взех една книга, там пише, че ако кучето лае "без причина" можеш да му кажеш НЕ стого, или ако не помага да му хванеш устата и ако продължи да я държи затворена да го наградиш, а в краен случай да хванеш козината на врата му и да я растърсиш но не много силно защото нали майка му го е носила за врата и нещо такова беше, а тъй като предполагам че около блока го разхождаш с кайшка това му дава надмощие, чувства се по-силен, така че или го разхождай без каишка или го коригирай, а за децата, ако не иска да ги нарани, намери едно малко дете и когато Джафи е спокоен ги приближи внимателно... дано съм помонгал
П.С. Джафи е много хубав, но откъде си го взел защото и аз искам Джакче

#4704 Потребителят е офлайн   ivka_007 Икона

Публикувано: 17 August 2012 - 08:25 PM

Здравейте,

Много искам да си взема джакче. Бихте ли ми казали от къде мога да си взема хубав, "расов" джак ръсел?
Благодаря!

#4705 Потребителят е офлайн   sickdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 August 2012 - 10:40 AM

Поздрави от морето

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

:dog: :dog: :dog: :dog: :dog:
User's Signature

Качена снимка

#4706 Потребителят е офлайн   nenibg98 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 August 2012 - 08:46 PM

здравейте, оня ден ходихме при ветеринаря и понеже той много се учуди, че малката ме слуша толкова много, и ми предложи да я обучим за търсач на трюфели та въпроса ми е възможно ли е ДРТ да тарси трюфели?

ето и малко снимки

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4707 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2012 - 10:58 PM

По принцип всяко едно куче може да се научи да търси трюфели :) Опитайте,няма лошо.
Успех
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#4708 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 23 August 2012 - 08:07 AM

Да се включим с една хубава новина Шона роди вчера 3 малки красавици :)

#4709 Потребителят е офлайн   mechotigar Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 August 2012 - 05:23 PM

Здравейте на всички,ние пак си имаме бебенца

#4710 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2012 - 06:30 PM

Показване на мнениетоmechotigar, в 23 August 2012 - 05:23 PM, написа:

Честито.пак заедно раждат .колко са малките тоя път

Ето и малко снимки на малките бандитки

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4711 Потребителят е офлайн   mechotigar Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 August 2012 - 10:14 PM

Показване на мнениетоkapanec, в 23 August 2012 - 06:30 PM, написа:

Показване на мнениетоmechotigar, в 23 August 2012 - 05:23 PM, написа:

Честито.пак заедно раждат .колко са малките тоя път

Ето и малко снимки на малките бандитки

Прикачена снимка 4 дано само ги опазя,взих си и мъжкарче

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4712 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2012 - 10:51 PM

Сега остава и тел за контакти да оставите ,че и цената даже...... :eg_033: Не сте прави с това тъничко заобикаляне на правилата на форумът !!!
User's Signature

Елинор Рузвелт

#4713 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2012 - 05:44 AM

Показване на мнениетоdesi79, в 23 August 2012 - 10:51 PM, написа:

Сега остава и тел за контакти да оставите ,че и цената даже...... :eg_033: Не сте прави с това тъничко заобикаляне на правилата на форумът !!!

Аз мойте контакти не съм ги крил виждат се в профила ми така че контакт може да се осъщесви без проблемно .Дали ги продавам или са продадени по снимките няма как да прецените.Има хора които постоянно питат от къде да си купят малки JRT. Това че някой ще си хареса и ще бъде доволен в крайна сметка е добро дело.Присъствието ми в форума е постоянно не вземам участие само когато имам някакви комерсиални цели , но и да не е постояно не е и задължително.лично съм виждал в тоя сайт но за друга порода обява( Продавам ? броя на цена? )и нямаше подобни коментари като вашия от привържениците на породата .Нека да не сме такива зависливи сноби и да гледаме по позитивно от участието ни в форума

#4714 Потребителят е офлайн   mechotigar Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 August 2012 - 10:13 AM

Показване на мнениетоkapanec, в 24 August 2012 - 05:44 AM, написа:

Аз мойте контакти не съм ги крил виждат се в профила ми така че контакт може да се осъщесви без проблемно .Дали ги продавам или са продадени по снимките няма как да прецените.Има хора които постоянно питат от къде да си купят малки JRT. Това че някой ще си хареса и ще бъде доволен в крайна сметка е добро дело.Присъствието ми в форума е постоянно не вземам участие само когато имам някакви комерсиални цели , но и да не е постояно не е и задължително.лично съм виждал в тоя сайт но за друга порода обява( Продавам ? броя на цена? )и нямаше подобни коментари като вашия от привържениците на породата .Нека да не сме такива зависливи сноби и да гледаме по позитивно от участието ни в форума

и аз нищо не крия ,не излизат ли в профила ми? И какво точно те интересува?

#4715 Потребителят е офлайн   mechotigar Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 August 2012 - 10:25 AM

Не се изнервяй,не съм във форума за да си продавам кученцата а просто исках да се похваля защото предният път ми умряха и бях решил да не се занимавам повече .Тук е последното място където бих сторил това ,разбираш ли Качена снимка.Кефя се на малките животинки и се хваля с тях,Качена снимка това е

#4716 Потребителят е офлайн   sosy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2012 - 10:32 AM

Честити ви бебета :zz_224: Да са ви живи и здрави и да намерите най обичащите ги стопани .Не само , че няма лошо да ги показвате но и даже е желателно , защото така ще помогнете на доста хора , които не могат да се ориентират от къде могат да си вземат такова бебче . Във другите теми също се показват бебчета и в това няма лошо , нали :ae_085:

#4717 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2012 - 10:44 AM

Показване на мнениетоsosy, в 24 August 2012 - 10:32 AM, написа:

Честити ви бебета :zz_224: Да са ви живи и здрави и да намерите най обичащите ги стопани .Не само , че няма лошо да ги показвате но и даже е желателно , защото така ще помогнете на доста хора , които не могат да се ориентират от къде могат да си вземат такова бебче . Във другите теми също се показват бебчета и в това няма лошо , нали :ae_085:

+1

От цялата ситуация благодаря на desi79 че ме подсети :rc_036: и си ДОБАВИХ и телефония номер в профила .ЗА ДА Е ОЩЕ ПО ДОВОЛНА:eg_033:

#4718 Потребителят е офлайн   mechotigar Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 August 2012 - 04:26 PM

Показване на мнениетоsosy, в 24 August 2012 - 10:32 AM, написа:

Много благодаря Качена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка,че от desi79 така се притесних Качена снимканаправо бях готов да изтрия предните теми и снимки който публикувах

#4719 Потребителят е офлайн   CoLoSSaLiEn Икона

Публикувано: 24 August 2012 - 07:49 PM

Този форум си има правила, които е добре да прочетете.
Мод.

#4720 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 August 2012 - 01:52 AM

Показване на мнениетоkapanec, в 24 August 2012 - 04:44 AM, написа:

Завистливи сноби ?Не виждам на кое точно трябва да завидя.....Именно,защото сте от дълго време във форумът би трябвало да сте наясно с правилата му.Това е един от малкото подфоруми без модератор и не за първи път се публикуват и обявават новородени.Като гледам повечето сте толкова загрижени за хората които искат ДРТ.Ами внесете двойка и развъждайте ,не плодете.Другият и той-умряли веднъж ,да повтори да види дали е било просто лош късмет или ще се окаже някакъв проблем.Иначе после се обяснява на потребителите,как и да не му станат ушичките както трябва,няма нищо.Сега ще очакваме изникването на новите потребители сдобили се с джакче.Дано поне водите статистика и предупреждавате кои са брат и сестра,да не се намерят след година за поредното кучило.
Дано скоро сложат модератор,че тук има крещяща нужда.
User's Signature

Елинор Рузвелт

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема