Джак Ръсел териер
Публикувано: 18 March 2008 - 09:19 PM
много благодаря на всички за мненията. В интерес на истината не очаквах да получа отговор и съм много приятно изненадана :blink: това е майла на който може да ми изпратите телефона за връзка с хората които могат да внесат кученцето tania21@abv.bg. Да, и аз се притеснявам че са доста диви животинки, но може би в това им е чара.. знам ли, после сигурно ще ме е яд че съм го направила, но знам че дъщеря ми ще е най-щастливата :wub:
Публикувано: 21 March 2008 - 07:26 AM
Аз моя джак си го взех напълно случайно. Освен от "Маската" другаде дори не го бях виждал. А сега съм страшно привързан вече към него. И съм просто възхитен от тази порода, страшно интелигентно, възпитано и забавно куче! В началото беше малко трудно с хигиената и гризането на мебели, балатум, тапети, кабели и др. :blink: Сега обаче когато му се пишка през нощта, идва на леглото и ме събужда, просто не е за вярване. после ще кача и малко снимки. На всички които малки кученца искам да им кажа че след 10-12 месец джаковете стават много послушни и спират да хапят като си играят, поне при мен беше така.
Публикувано: 30 March 2008 - 11:57 AM
Здрасти Уго, как ви пада козината на петна или просто си се скубе. При нас от честото миене започна да ни пада козината на петна и сега се лекуваме с инжекций мехлеми и хапчета. Много му пада много и незнам дали е от гъичките или от сезона, но е ужасно... купх му четка за ресане с много ситни бодлички и го реша всеки път като го изкарвам и така малко си спестявам от космите в къщи... и аз много се надявам да е само временно явление :rolleyes:

Вход

Горе
Цитиране +

може - :yahoo:може B)