Джак Ръсел териер
Публикувано: 28 May 2008 - 10:35 PM
:huh: Здравеите на всички почитатели на тази порода :blink: :blink: .
Пишете за вашето куче и обменяите информация и задаваите въпроси ( както това мисла и аз да направя).
Моля да ми кажете за държанието на кучето - като малко и като порасне .
Балгодаря преджарително !!! ;) :blink: ;D
Пишете за вашето куче и обменяите информация и задаваите въпроси ( както това мисла и аз да направя).
Моля да ми кажете за държанието на кучето - като малко и като порасне .
Балгодаря преджарително !!! ;) :blink: ;D
Публикувано: 28 May 2008 - 10:47 PM
В форума : Dog.bg > Кинология > Породи > Тема: Джак Ръсел териер ! Преди да създаваш нови теми, провери дали не съществуват вече ;) Цъкни : Джак Ръсел териер
Има 40 страници изписани за тази щура порода ;)
Има 40 страници изписани за тази щура порода ;)
Публикувано: 06 June 2008 - 08:51 PM
Това не е чат! :- :huh:

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 08 June 2008 - 02:37 PM
Цитат
страхотна е станала тая Джаки,останахи ми две женски ку4енца за продван :sos:е
Сигурни сме, че ще си намерият грижовни стопани. Кученцата са страхотни. Ние непрекъснато навиваме познати и приятели да си вземат. Ако е възможно пусни ни на мейла снимки на малките, днес точно затова си говорихме какви ли са бижута. Някой ме пита откъде да си вземе кученце сега ще му пиша, да му пусна твойте координати. Иначе Джаки е страхотна, нямахме никакви грижи с нея на морето, много вода и свобода, много послушна беше. Поздрави от нас.
Публикувано: 10 June 2008 - 12:11 PM
Здравейте, на всички стопани на тази порода! От онзи ден станах и аз собственик на едно такова малко чудо, само че малко се притеснявам какво ще излезне и затова ще пратя снимки и ако може някои да ми каже какво ще излезне попринцип го взех за Джак Ръсел, но от кои вид е незнам ? Той е на около 35 дни! Кажете ми кога и какви ваксини трябват? И горе долу на какво цени вървят

Вход

Горе
Цитиране +