Джак Ръсел териер
Публикувано: 12 August 2008 - 10:19 PM
Цитат
А ние вече ротваилерите си ги ядем за закуска. Е ... получаваме и рани :huh:
Милото :'(
Публикувано: 17 August 2008 - 07:31 AM
Цитат
Здравей,Izidra.Съжалявам за проблема с лапичката,но защо и от какво се получава,толкова често?Иначе,ние сме добре(да чукна на дърво),ставаме все по послушни и от 1седмица имаме цикъл.Купихме и специални гащички,за в къщи,чувства се добре.За сега не е на повод(още малко обаче).Бързо оздравяване и много поздрави :blink:
Tolish, здравей. И ние вече не сме бебета. Отиваме да търсим гащички. Иначе лапичката лека полека се възстановява. Поздрави от нас.
Публикувано: 17 August 2008 - 05:53 PM
Цитат
къде в БГ има "гащички за цикъл" и на каква цена са
Ние купихме от Зоо центъра в Суходол, втори размер на фирма Camon, струват 6,60. На самата кутия си пише размера за коя порода са. Общо взето ги приемаме добре, само дето превръзките вътре са само две, но най-обикновенни дамски ежедневни вършат и по-добра работа. :blink:
Публикувано: 20 August 2008 - 10:35 AM
Някой може ли да ми каже колко време продължава грубо първото разгонване? Пиша първо, защото от литературата която си купихме за породата пише, че може да стигне и до 40дни, а навсякъде където чета пише около 20-25 дни. Другият ми въпрос е кървенето през цялото време ли е? Иначе Bubaka, на снимките ти от 31.07 не си личи Майло да е изправил ушите. Пусни някоя нова снимка да го видим този хубавец. Dodo, този Джако много е пораснал, голяма беля изглежда. Поздрави от нас с Джаки.
Публикувано: 20 August 2008 - 12:07 PM
[quote author=izidra link=topic=5750.msg464015#msg464015 date=1219221339]
Някой може ли да ми каже колко време продължава грубо първото разгонване? Пиша първо, защото от литературата която си купихме за породата пише, че може да стигне и до 40дни, а навсякъде където чета пише около 20-25 дни. Другият ми въпрос е кървенето през цялото време ли е?
Кървенето не е през цялото време на цикъла. В началото е оскъдно /няколко капки на ден/. В средата капките са по-едри.Към края на цикъла изтича "нещо като нищо", така го нарича нашия ветеринар, който посетихме защото се бяхме уплашили от количествата които изтичаха от Дженни. Като цяло всичко продължи близо месец.
Някой може ли да ми каже колко време продължава грубо първото разгонване? Пиша първо, защото от литературата която си купихме за породата пише, че може да стигне и до 40дни, а навсякъде където чета пише около 20-25 дни. Другият ми въпрос е кървенето през цялото време ли е?
Кървенето не е през цялото време на цикъла. В началото е оскъдно /няколко капки на ден/. В средата капките са по-едри.Към края на цикъла изтича "нещо като нищо", така го нарича нашия ветеринар, който посетихме защото се бяхме уплашили от количествата които изтичаха от Дженни. Като цяло всичко продължи близо месец.

Вход

Горе
Цитиране +