Джак Ръсел териер
Публикувано: 04 November 2008 - 06:01 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Не ме напуска някаво съмнение, че зад тези пуритански мнения стоят дълбоко користни и търговски цели.
Имаш прекрасно мислене за някой, който не вижда по далеч от носа си и от своето. търговските цели са именно там където влагаш мининум /пари за кучета, изследвания, здраве, документи, отговорности/ за да получиш максимум - просто пари от родени кученца.
Знам много доббре мнението на такива хора, но никога не спирам да се очудвам, как може да си вярват.
Публикувано: 04 November 2008 - 11:44 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 November 2008 - 10:51 AM
Публикувано: 06 November 2008 - 02:02 PM
Цитат
Аз търся човек точно като теб, защото нямам намерение да бъде от зоомагазин , а развъдниците въобще не ги знам къде са и как стоят нещата при тях. [/tt]
Публикувано: 06 November 2008 - 03:00 PM
Знам ги и твърденията от сорта "моето отговаря на всички изисквания"
А кои са тези всички изисквания, и според кого отговаря ... абе чудо!

JulyVell Siberians
Публикувано: 06 November 2008 - 06:36 PM
Цитат
Предпочитам да го вземеме от БГ :kisel:
Може би досаждам с постоянните си въпроси, но няма към кого другиго да се обърна за информация. [/tt]
Искренно се надявам, че това, че се колебаеш толкова много и че питаш, означава, че ще изчакаш и няма да направиш грешка.
Изчакай, надявам се някой, който може да помогне да пише тук.
Междувременно - прехвърли темата за джак от началото, може някъде да са споменавани развъдници.
п.п. Намерих:
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 November 2008 - 09:01 PM
Цитат
Предпочитам да го вземеме от БГ :kisel:
Може би досаждам с постоянните си въпроси, но няма към кого другиго да се обърна за информация. [/tt]
Публикувано: 06 November 2008 - 09:11 PM
Цитат
Публикувано: 07 November 2008 - 08:31 PM
Цитат
Знам ги и твърденията от сорта "моето отговаря на всички изисквания"
А кои са тези всички изисквания, и според кого отговаря ... абе чудо!
Приятелче, изобщо не се притеснявам, джаковете са търсена порода. не се прави на по умен от останалите, много добре знам какво е джак и какво парсън. стандарта на породата го има и в нета и по изложбите. не всеки може да си позволи над 1000 евро за джак от развъдник. не мога да разбера какво имате против да се купи куче от обикновен човек, ако искаш ще ги продавам с договор да ми ги връшат ако се окаже че не са джакове като пораснат. писнало ми е такива разбирачи, които си мислят че само технте кучета са чистопородни, само щото са с родословие
Публикувано: 07 November 2008 - 08:33 PM
Цитат
Цитат
Аз търся човек точно като теб, защото нямам намерение да бъде от зоомагазин , а развъдниците въобще не ги знам къде са и как стоят нещата при тях. [/tt]
Ще кача и някоя снимка , ама по късно че много се ядосах сега.
Публикувано: 08 November 2008 - 07:20 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ще кача и някоя снимка , ама по късно че много се ядосах сега.
Публикувано: 09 November 2008 - 06:35 PM
Публикувано: 09 November 2008 - 07:07 PM

Здравейте! Тази малка сладурана е най-новият ни член на семейството. Тази вечер пристигна вкъщи и в момента спи в едно корито. Въпреки че сме имали кучета отдавна беше когато бяха малки и малко сме изгубили опит с отглеждането им. Разгледах няколко страници от тази тема, но не видях много съвети за хранене и отглеждане в общ план. Още и име си няма. На 3 месеца е. Въпросите са ми : в синтезиран вид храненето. Колко пъти и орентировъчно по колко. Попаднах и на тази рецепта - някакви коментари относно нея?
накратко:
кучето е женско, на 3 месеца:
-хранене?
-отглеждане докато е малко?

Вход

Горе
Цитиране +