Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#801 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 06 November 2008 - 06:36 PM

Цитат

[tt]Може ли някой да ми каже как стоят нещата с купуване на Джак Ръсел от чужбина ?
Предпочитам да го вземеме от БГ  :kisel:

Може би досаждам с постоянните си въпроси, но няма към кого другиго да се обърна за информация.
[/tt]
Уф, ровя, ровя и не мога да намеря нещо вече написано, което да дава отговор.
Искренно се надявам, че това, че се колебаеш толкова много и че питаш, означава, че ще изчакаш и няма да направиш грешка.
Изчакай, надявам се някой, който може да помогне да пише тук.
Междувременно - прехвърли темата за джак от началото, може някъде да са споменавани развъдници.

п.п. Намерих:

Цитат

развъдник- бих се въздържал от Словакия, Чехия, Унгария и пр. и  преопоръчвам това : http://www.macart-jackrussell.de/ Имат кучило от края на септември. Предо около три години, когато си търсех джак бабата германка обяви цени от 1000 Евро за Парсън и около 1300 Евро за Джак. Скъпичко, но си струва!

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#802 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 November 2008 - 09:01 PM

Цитат

[tt]Може ли някой да ми каже как стоят нещата с купуване на Джак Ръсел от чужбина ?
Предпочитам да го вземеме от БГ  :kisel:

Може би досаждам с постоянните си въпроси, но няма към кого другиго да се обърна за информация.
[/tt]
Здравей!!!В България все още няма родословни кучета така че такова може да си купиш засега само от чужбина -и в Русия имат джакчета и то на сносни цени!!!

#803 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2008 - 09:11 PM

Цитат

Тя и една позната така твърдеше,че кучето и отговаря на изискванията на породата,въпреки,че е от зоомагазин.Даже я заведе на последната изложба...и кучето се оказа,че не Джак-ръсел,а носи белези на Пърсел.....
Да така е -защо трябва да се стигне до изложбата има си написан стандарт а и за това служи родословието  :(

#804 Потребителят е офлайн   osama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 08:31 PM

Цитат

Не се притеснявай да си купиш куче от мен, защото моето е бременно и ще ражда. Това откровение не знам как ви звучи  :mazohist:

Знам ги и твърденията от сорта "моето отговаря на всички изисквания"
А кои са тези всички изисквания, и според кого отговаря ... абе чудо!

Приятелче, изобщо не се притеснявам, джаковете са търсена порода. не се прави на по умен от останалите, много добре знам какво е джак и какво парсън. стандарта на породата го има и в нета и по изложбите. не всеки може да си позволи над 1000 евро за джак от развъдник. не мога да разбера какво имате против да се купи  куче от обикновен човек, ако искаш ще ги продавам с договор да ми ги връшат ако се окаже че не са джакове като пораснат. писнало ми е такива разбирачи, които си мислят че само технте кучета са чистопородни, само щото са с родословие

#805 Потребителят е офлайн   osama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 08:33 PM

Цитат

Цитат

моят джак е купен просто от друг собственик на джак, и е вече на две години и отговаря на всички изисквания на породата. И е много забавна. така че не се притеснявай да си купиш куче от такъв като мен например. Е разбира се риски има, тъи като купувача вижда само майката, а не и бащата. Амо моята красавица е бременнна след месец че имаме бебета джакчета.
[tt]Мога ли да ти видя мамето ?
Аз търся човек точно като теб, защото нямам намерение да бъде от зоомагазин , а развъдниците въобще не ги знам къде са и как стоят нещата при тях.
[/tt]

Ще кача и някоя снимка , ама по късно че много се ядосах сега.

#806 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2008 - 07:20 PM

Цитат

Цитат

Цитат

[tt]Мога ли да ти видя мамето ?
Аз търся човек точно като теб, защото нямам намерение да бъде от зоомагазин , а развъдниците въобще не ги знам къде са и как стоят нещата при тях.
[/tt]

Ще кача и някоя снимка , ама по късно че много се ядосах сега.
само технте кучета са чистопородни, само щото са с родословие                                                                                              Ами ти точно това и казваш ама нещо не го осъзнаваш  :-   

#807 Потребителят е офлайн   Toppolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2008 - 07:27 PM

.

#808 Потребителят е офлайн   osama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 06:35 PM

Абе хоря я престанете да се хвалите че имате кучета с родословие, това че някои имат без такова не значи че кучетата им не отговарят на стандартите. направо станахте банални, тук сме да си споделяме и помагаме. Тополинка иска Джакче, ако можете помогнете и ако ли не, престанете с тези непрестанни "в БГ няма кучета с родословие", " не си купувайте от зоомагазин", " не купувайте от човек". 

#809 Потребителят е офлайн   Valja Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 07:07 PM

Качена снимка

Здравейте! Тази малка сладурана е най-новият ни член на семейството. Тази вечер пристигна вкъщи и в момента спи в едно корито. Въпреки че сме имали кучета отдавна беше когато бяха малки и малко сме изгубили опит с отглеждането им. Разгледах няколко страници от тази тема, но не видях много съвети за хранене и отглеждане в общ план. Още и име си няма. На 3 месеца е. Въпросите са ми : в синтезиран вид храненето. Колко пъти и орентировъчно по колко. Попаднах и на тази рецепта - някакви коментари относно нея?

накратко:
кучето е женско, на 3 месеца:
-хранене?
-отглеждане докато е малко?

#810 Потребителят е офлайн   osama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 07:21 PM

.

#811 Потребителят е офлайн   osama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 07:53 PM

.

#812 Потребителят е офлайн   osama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 07:55 PM

.

#813 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 08:01 PM

Понеже ти osama имаш претенций за кучето си, ми кажи от къде точно разбра че точно твоето е в СТАНДАРТА, и ако може да ми кажеш какъв стандарт четеш ти?Да не си съдия че да правиш така лесно тези изводи?Ето ти малко снимки на ДЖАКОВЕ и пак си помисли!А относно това да помагаме... на кои?За какво?Не можете да ползвате интернет ли, да търсите ли...?Ето Ви ЕВРОПЕЙСКИ РАЗВЪДНИЦИ и сами си решавайте.Но това че няма родословни кучета в БГ не значи че трябва да тичате при комшията!Хубавите неща не стават лесно.А и щом искаш да си споделяме и помагаме, айде сподели ни как ти би гарантирал че кучетата от твоята кучка няма да са болни, а ще са здрави?На какво ще приличат, щом бъдещите копувачи не могат да видят даже бащата?Какви са тея "риск винаги има"...???Ние дето се "хвалим" с "родословните" правим ИЗСЛЕДВАНИЯ и изучаваме с години генетиката на кучетата!Ти какво направи и научи???С какво си полезен на породата?Ти как гарантираш "чистопородност" без родословие?И проблема ми(щом така го приемаш, че ние имаме проблеми) е че когато не можете да си позволите цената на това да си купите куче от дадена ПОРОДА, си намерете някоя която да я има в БГ и да е на по-сносни цени.И не бъркай "чистопородни" с "породисти"!Чистопородни си го измислят такива като теб, дето ПЛОДЯТ кучета без никаква мисъл, за да има какво да си говорят.А породисти са кучета с порода, и доказани предци с поколения назад водени по племенни книги, изследвани за болести, и с обмислени връзки(баща+майка... и т.н.) от доста по-компетентни хора от теб!

#814 Потребителят е офлайн   kali944 Икона

Публикувано: 09 November 2008 - 09:05 PM

ot nqkolko dni sym tuk,a nikoi oshte ne me e pozdravil
shto taka :(,moje bi ne xaresvate moqta djaki,ne se syrdq ,shtoto za men tq si e nai-sladkoto djaki na sveta,a sega si imame i bebeta :P

#815 Потребителят е офлайн   Toppolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 09:11 PM

[tt]Кали, ами ти не си ни се представила. Покажи ни Джакито-ти :)[/tt]

#816 Потребителят е офлайн   osama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 09:45 PM

Я още един се похвали! В грешка си приятел, никога не съм имал претенции за кучето си. просто ме дразни отношението на такива като теб, е хубаво имате си кучета с РОДОСЛОВИЕ, БЕЗ ДА СЕ РАЗБОЛЯВАТ, му хубаво имайте си ги.

#817 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 09:47 PM

Цитат

Я още един се похвали!
О да, хората намират форума, когато трябва да намерят стопани на бебетата си.

п.п. Кали, в този форум се пише на кирилица.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#818 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 10:15 PM

Цитат

Цитат

Я още един се похвали!
О да, хората намират форума, когато трябва да намерят стопани на бебетата си.

Даам, толкова познато, че и още се появяват - kali944!...
Кали как по-точно искаш да те поздравим и да харесаме твоето джаки, като ти за пръв път пишеш?И странно защо отново когато си имате бебета, намирате форума...
Еии bushkata, чак сега загрях защо тези дни има оживление в тая тема, а то защото ги наплодили преди месец-два и е време за парата  :prase:

#819 Потребителят е офлайн   osama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 10:23 PM

1. Бебета нямаме.
2. Във форума съм от поне година.
3. Не разбрах какви постижения имаш предвид че си направил. Не знам кой си.
и последно, от цялото това разискване стигнах до следния извод. В България Джакове с родословие няма......освен вашите!

#820 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 10:30 PM

1. Твойто куче е бременно, Кали има бебета.
2. Особено активен си напоследък, в очакване на бебетата, хвалейки ги, между другото и как не било проблем кучето ти да няма родословие, изследвания и да носи незнайни гени.

Повечето от писалите нямат джакове изобщо, просто обичат кучета, но не и плоденето им безогледно, за здраве, щото мойто е чудесна или всички други безумни причини.

По всички тези теми е писано достатъчно.
User's Signature

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема