Джак Ръсел териер
Публикувано: 12 November 2008 - 06:37 PM
Публикувано: 12 November 2008 - 07:18 PM
Публикувано: 12 November 2008 - 07:40 PM
Дали да не Ви припомня кой нарече комплексари хората, които се опитаха да обяснят каква е принципната разлика между родословните и неродословните кучета?!
asteraki, някой да Ви е казал да не си обичате животните ?! Нещо не се сещам, припомнете ми ако обичате! И щом от толкова дълго живеете извън БГ ще е добре да споделите на "своите си" хора тук (защото явно другите не ги разбираме тези неща с джак ръселите) как се дава куче от развъдник там, "извън БГ-то". Защото мен ме проучваха така, както данъчните не са ме проучвали, ама поне и те, и аз сме наясно за какво става въпрос. ;)

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 12 November 2008 - 08:10 PM
Публикувано: 12 November 2008 - 10:47 PM

Ниамам подпис
Публикувано: 12 November 2008 - 10:55 PM
Да речем - кой разбрал, разбрал.
Тук не се допускат продажби (явни или не) на неродословни кучила, както и уреждане на сватби - кучетата на Иван от бл. 35 и Марин от бл. 67.
Ако се спазват тия прости правила - може да се прекрати всичко това. За него си има теми в Да пазим породите.
И - дайте да си говорим вече за кучета.
п.п. Недев, моля, не пиши с червено, това е цвета за редакции на модовете.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 November 2008 - 11:23 PM
Цитат
:wub:

Публикувано: 12 November 2008 - 11:38 PM
п.п. - да ти призная, бягането хич не ми е силна страна, ама хич ... ;) направо не знам как се оправям с моите кучета, тц,тц, тц ... :kuchence:

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 12 November 2008 - 11:41 PM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 13 November 2008 - 12:05 AM
Впрочем най-лошото което може да се случи с една порода е да стане модерна....

Публикувано: 13 November 2008 - 08:31 PM
MOD: ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВСИЧКИ!
Прекратете нападките веднага.
Следващото изказване извън добрия тон ще се накаже със 7 дни отстраняване от форума.
Прочетете правилата на този форум преди да напишете следващото си мнение.
Недев, не пиши с червено повече.
Публикувано: 14 November 2008 - 11:40 PM
С оглед на все по-голямото търсене на породата, право пропорционално на опитите им да попречат на добрия тон във форума, смея да заявя следното:
породата със или без родословие /истинско или не/ ще се търси все-повече, заради безспорните и качества и всички опити за осуетяването на това ще постигнат само и единствено обратен ефект/елементарен маркетинг/.
Относно изказванията "Как се спира лавина"? Отговорът за нас смъртните е ЕДИН, но някой друг явно е на друго мнение ;D.
В случай, че това наше мнение бъде спряно от МОД означава само, че той ЛОБИРА в интерес на хората довели този форум до сегашното му положение. В тази връзка ще кажа, че има и друг начин за комуникация за почитателите на тази чудесна и динамична порода.
Публикувано: 14 November 2008 - 11:52 PM
Публикувано: 15 November 2008 - 12:22 AM
P.S. Само не засягяйте темата с родословието, защото кученцето е чувствително и ще спре да си пише с Вас. B)
Цитат
МОД: Ето, че izidra ще потърси горепосочения друг начин за комуникация, т.к. е отстранена от форума. Засега за 7 дни, пък после ще видим.
В случай, че още някой желае - бановете са без пари.
В дог.бг НЕ НАСЪРЧАВАМЕ междусъседското развъждане и продаването на кутрета / кучета от нерегламентирани връзки. Хората, които пренебрегват този факт ще бъдат учтиво помолени да напуснат бара. И да, МОД именно "лобира" в интерес на хората, които поддържат форума такъв, какъвто е. Място, където има висока киноложка култура. Врели-некипели и комплексарски изказвания ще си останат за полянките, където заедно с други, съчувстващи игнорамуси ще можете на воля да обсъждате снобарията и расизма на хората, които се интересуват от чистопородно развъждане.
Адио.
Публикувано: 16 November 2008 - 04:57 PM
Тука като гледам всяко Джакче изглезда различно, защо е така. ако са родословни не трябва ли да еднакви?
п.п. Към мода, това не е заяждане кум някои, искам да науча повече за породата.

Вход

Горе
Цитиране +