Цитат
Джак Ръсел териер
Публикувано: 14 December 2008 - 12:21 PM
Ха! Интерсно. Мерси :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 December 2008 - 11:25 PM
Предполагам, че във всяка порода могат да се получат грешки, а именно кучета със сини очи. Които съответно не са по стандарта, при положение, че това е записано там.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 16 December 2008 - 12:05 AM
Подметни на изненадващите този линк, да внимават как ще те изненадат.

Публикувано: 16 December 2008 - 11:47 AM
Цитат
от тези ли.........

Публикувано: 16 December 2008 - 11:49 AM
ЛИЦЕВАЯ ОБЛАСТЬ : Нос : чёрный. Морда : длина от стопа (перехода ото лба к морде) до мочки носа должна быть немного короче, чем от стопа до затылочного бугра. Губы : плотноприлегающие, пигментированы чёрным. Челюсти/Зубы : челюсти очень сильные, глубокие, широкие и мощные; сильные зубы с ножницеобразным прикусом. Глаза : маленькие тёмные с проницательным выражением; глаза НЕ ДОЛЖНЫ быть выпуклыми, веки должны смыкаться; края век должны быть пигментированы чёрным; глаза миндалевидной формы. Уши : «кнопки» или висячие; хорошей структуры и очень подвижны. Щеки : мускулы щёк должны быть хорошо развиты.

hp5500@abv.bg
Публикувано: 16 December 2008 - 09:45 PM
О4И:малки,тъмни,бадемовидни с проницателен поглед.Не трябва да са изпъкнали,ръбоветв на клепа4ите са добре прилепнали и 4ерни.О4и пълни с живот и интелигентност,задължително тъмни на цвът всъко отклонение се смята за нали4ие на 4ужда кръв. ;)
Публикувано: 16 December 2008 - 10:39 PM
И аз четох тези характеристики,гледах снимки,дори тази, последната...но какво да направя....? Любимото ми куче умря преди 3 години на почти 17г.Беше ослепяло,с рак на млечните жлези,отслабнало до неузнаваемост......когато започна да получава пристъпи като гърчове,по няколко пъти в месеца-просто не издържах и взех решение да го приспим.Това беше наи-трудното решение,което ми се е налагало да взимам,и го отлагах до последно.След това се зарекох,че никога повече няма да си причиня такова нещо...но аз обичам кучета,мечтата ми беше да си имам лабрадор,но след като се запознах с тази "откачена" порода-просто се влюбих.....Очаквам подаръка си между Коледа и Нова година.Ясно е ,че няма да се явяваме по изложби,и освен да го обичам и да се грижа за него,друго не виждам какво мога да направя....а вие?

Вход

Горе
Цитиране +