Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#5441 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 September 2015 - 05:33 PM

Здравейте!
Кученцето Ви е прекрасно, нека Ви е живо и здраво и да имате безброй прекрасни моменти заедно!
До колкото разбирам основният Ви въпрос е насочен към търсене на треньор, който да работи с Вас и кученцето. Може би е добре този въпрос да зададете в подсекцията за възпитание и обучение на този форум. До колкото имам спомен никой тук не е споделял да е работил с треньор.
Аз лично започнах работа с един, но, за съжаление, точно тогава се разболях от варицела, след което треньорът спря да си вдига телефона ... :( ...
User's Signature

Качена снимка

#5442 Потребителят е офлайн   titanium Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 September 2015 - 05:40 PM

Натъкнах се на хранителна драма! Взех на кучето ми храна Ориджен Пъпи и моето пъпи я изгнорира от сърце и душа! Такъв игнор не съм виждал досега, а съм виждал злояди песове! Какво ли не пробвах, с консерва на дребно, с Екуилибрио 50 на 50, с кефир (който тя обожава) НЕ БРАТЕ... изблизва пастета както скалпел без да погълне и една гранула от Ориджена, пробира гранула по гранула и остава само половината до гранула ориджен, а кефира имам усещане, че го изсмуква и изплюва с невероятна погнуса същата гореописана храна! Има ли шанс за тая храна или да забравям! Всеки по- напред ми каза, че защото храната била на върха сред храните и нямало добавки, и гадости дето карат кучетата да умират да я ядат и това е причината Ориджена да го игнорира... и общо взето да съм се откажел овреме

#5443 Потребителят е офлайн   titanium Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 September 2015 - 11:16 PM

Добре, че има и чуждестранни сайтове, където за особена моя учуда са се сблъсквали с този невероятно рядък проблем и вече знам какво да правя!

#5444 Потребителят е офлайн   Icogg Икона

Публикувано: 08 October 2015 - 11:23 AM

Здравейте, от няколко дни си имам прекрасно джак ръсел, женска Айра, взех я на малко повече от 40 дни, първата вечер очаквах да е много тежка, но учудващо легна си в кошчето след като си поигра и заспа като къпана към 3ч започна да скимти, но не и обръщах внимание и след около 20 мин пак заспа и сутринта като станах в 7:30 спеше окатана без да ме усети в първия момент и тъй като за първи път въобще отглеждам животинче да питам това дибре ли е, че си спи нормално без мн да скимти вечер ? Вторста вечер се разбуди към 1ч пак драскаше по леглото но след 20 мин някъдр пак се върна в коша и си заспа и тази сутрин в 7:30 беше будна но стоеше пред леглото без да скимти и като станах голяма радост. Беше пишкала, но не беше акала, не искам да я уча в банята затова през деня вече долу горе я усещсм кога ще има нещо и излизаме навън и се надявам бързичко да се научи. Ще кача снимки да ви я покажа тази малка красавица. Денят ни минава в хранене игра спане, събуждане извеждане за тоалетна и пак на на ново всичко това долу горе преь час и половина. Ако може да ми дадет съвет като за начало добре ли е това което правя?

#5445 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2015 - 12:23 PM

Здравейте и честита Ви радост! Много много незабравими моменти да имате заедно!
Това, че не скимти вечер и си спи в кошчето е не само добре, а направо прекрасно! Така ще й създадете едно прекрасно усещане за комфорт, че си има свое местенце и няма да свиква да спи при Вас, което в началото е много сладурско, но, когато пораснат - не толкова ...
До колкото разбирам от възрастта на палето, обаче, то още не е ваксинирано с всички ваксини, поради което, особено ако искате дълго време да й се радвате, не Ви препоръчвам да я извеждате навън, дори и за съвсем кратко. Тя на практика няма изграден имунитет и формирани антитела /боже, дано не се изказвам по много тъпанарски начин/ срещу различните болести, които биха могли да застрашат живота й. Изчакайте си поставянето на всички ваксини и започнете да я приучавате да си ходи навън - няма ненаучено куче, всички свикват, но по този начин няма да рискувате здравето и живота й!

User's Signature

Качена снимка

#5446 Потребителят е офлайн   Icogg Икона

Публикувано: 10 October 2015 - 08:36 AM

Благодаря, аз я изваждам просто от апартамента само на площадката на етажа, искам да попитам рано ли е да започвам да я оставям сама като за начало по малко и постепенно да увеличавам?

#5447 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2015 - 09:22 AM

Ами, не, не мисля, че е рано. Аз лично оставях моя тазманийски дявол сам още от самото начало, защото ходех на работа, бях в чужбина и съвсем, ама съвсем нямаше как да оставам с него по цял ден.
Някъде из форума имаше тема за оставяне на кучето само вкъщи - ако искате, намерете я и я прочетете, мисля, че ще Ви е доста полезна.
User's Signature

Качена снимка

#5448 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2015 - 09:22 AM

Ами, не, не мисля, че е рано. Аз лично оставях моя тазманийски дявол сам още от самото начало, защото ходех на работа, бях в чужбина и съвсем, ама съвсем нямаше как да оставам с него по цял ден.
Някъде из форума имаше тема за оставяне на кучето само вкъщи - ако искате, намерете я и я прочетете, мисля, че ще Ви е доста полезна.
User's Signature

Качена снимка

#5449 Потребителят е офлайн   Sparkler Икона

Публикувано: 20 November 2015 - 11:45 AM

Здравейте,
прочетох голяма част от форума и гледах снимките на кученцата.
Всичките са прекрасни! Досега съм гледала големи
и космати кучета: 13 години женско коли и 13 години мъжки голдън
ретривър, но преди около два месеца Бари ни напусна.
Много искам да си осиновя (с/у заплащане) космато кученце
джак ръсел териер. Проблемът ми е, че не видях по форумите и
във фейсбук космати (грубокосмести) джакчета.
Въпросът ми е, дали някой знае за "косматки" с бебета или с
планирани такива?
Предварително благодаря!

#5450 Потребителят е офлайн   Sparkler Икона

Публикувано: 21 November 2015 - 11:39 AM

:dog:

#5451 Потребителят е офлайн   sickdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 November 2015 - 01:26 PM

:dog:
User's Signature

Качена снимка

#5452 Потребителят е офлайн   Sparkler Икона

Публикувано: 09 December 2015 - 10:40 AM

От пет дни имаме джакче :wub: :wub:
Госпожицата е родена на 14.10.2015
и се казва Куки (cookie).

Снимките не са много на фокус, ама джеремето не се спира :dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#5453 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2015 - 07:00 PM

Честита да ви е малката голяма радост! Не, че нещо, но все по-не на фокус ще са ви снимките ... Те са родени с резервни батерии ;)
User's Signature

Качена снимка

#5454 Потребителят е офлайн   Sparkler Икона

Публикувано: 26 December 2015 - 07:15 PM

Благодаря :smile:

#5455 Потребителят е офлайн   hellun98 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 February 2016 - 12:09 PM

Здавейте представям ви Барни на 15.01 е роден и е при мен от 4 дена. Първата вечер беше по притеснен и на сутринта се отпусна и почна да щурей. Играе си с един заек, който е по- голям от него и го разнася навсякъде. С две думи голяма е панда. Постоянно иска да ми яде чехлите и му се карам и почна да разбира, което е добре. Ходи постоянно след мен, като му се скарам и той ми се караКачена снимка. Вечер го оставям сам да спи в леглото си, но събудили се през нощта и почва да плаче и не ни оставя да спим. Пробвах това с бутилката с топла вода и подейства. За сега това от нас....предстои ни слагане на първата ваксина след 2,3 дена. Качена снимка Чао и приятен ви работен ден . Качена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#5456 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2016 - 12:26 PM

Здравейте! Доста мъничък сте го взели Барни ... На около 35 дни, ако изчислявам правилно ...
Иначе е голям сладур - да Ви е жив и здрав! Постепенно, с времето, като започне да излиза, ще видите, че не само заекът ще е по-голямото от него нещо, което ще разнася :) :) :) ... Супер любими са им пръчки, които са в пъти по-големи и тежки от тях. Моят специално, като набара такава, може и да не може да я вдигне - ще си я влачи, но няма да се откаже от игра с нея :) :) :) . По отношение на чехлите, моят съвет е, когато няма никой удома, да не оставяте в негов обсег нищо, което не искате да намерите после на парчета. За първите няколко месеца от нашето съвместно съжителство с кучо, се разделих с няколко чифта обувки, един гоблен, книги, тетрадки и други вещи :) ... Разбира се, като сте си удома, е добре да му показвате, че това е нежелано поведение, но не включвайте така широко разпространения възпитателен метод "вестник" - тук във форума има доста голяма секция за възпитание, ако имате време да я прегледате, ще Ви е доста от полза.
Животът с ДРТ си е голямо приключение - от сърце Ви желая мноооого, много положителни и усмихнати мигове заедно! Те със сигурност знаят как да Ви ги дарят :) .
User's Signature

Качена снимка

#5457 Потребителят е офлайн   hellun98 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 06 March 2016 - 05:57 PM

Благодаря ти много :) Вече и почна да показва и характера си. Като му се карам и той ми се кара. Опитва се да се налага като лидер в къщата, но се старая да му наложа, че аз съм шефаа.... Качена снимка Лошото е, че когато го оставя в някоя стая сам и почва да плаче доста силно и се чудя през останалото време през което съм на училище дали плаче по същия начин ?

#5458 Потребителят е офлайн   weedminer Икона

Публикувано: 07 March 2016 - 06:55 PM

Здравейте,

До сега само четох и черпих информация и реших да се регистрирам понеже трупам мнения и опит откъде е най-добре да си взема един такъв сладур.

Някой има ли някаква информация за http://www.vipets.eu...%BD%D0%B8%D0%BA
тези хорица?

Мерси!

#5459 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2016 - 06:51 AM

Показване на мнениетоweedminer, в 07 March 2016 - 06:55 PM, написа:

Здравейте,

До сега само четох и черпих информация и реших да се регистрирам понеже трупам мнения и опит откъде е най-добре да си взема един такъв сладур.

Някой има ли някаква информация за http://www.vipets.eu...%BD%D0%B8%D0%BA
тези хорица?

Мерси!

На мен лично категорично ми прилича на ферма ... В България, до колкото ми е известно, няма развъдник за ДРТ или казано по друг начин - това не са чистокръвни кученца ...
User's Signature

Качена снимка

#5460 Потребителят е офлайн   Jack Perseo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 August 2016 - 09:04 AM

Лицензиран FCI развъдник за Джак Ръсел Териер
Кученца с официално родословие БРФК
https://www.facebook.../?ref=bookmarks

• (275 Страници) +
  • « Първа