Furia_S, в 23 July 2013 - 11:31 PM, написа:
grima
Бре жена, опитвам се на пръсти да ти обясня защо шепа хора не могат да преборят една индустриална машина, а ти ми се зъбиш. Добре, щом това ти е представа за темата: "Ааа, дай да ги бойкотираме, бързо, веднага, да спрем купуването в цялата Бг храната на РК!!! Препрати на приятел".
Щом това ти е адекватната представа за света - аз какво да кажа?))))))))))))Всеки има правото на собствената заблуда)))))))))))))
Просто ви предупреждавам че и цялата Украйна, и цялата България, и цялата Румъния ако игнорира храната РК - пак бълха ги е ухапала.
Дреме им на централния офис. Гадно е за нас. Знам.
danah
И аз минавам на друга храна, но това няма да разплаче РК))))))))))) Не се заблуждавайте.
Макдоналдс ли е залезал отвсякъде? Уахахах)))))))))))
Furia_S, къде видя да се зъбя не знам...
Напротив, обяснявам най-нормално, че всеки има право на избор и на
лична позиция. Вие сте тази, която обяснява, че нямало да има отражение върху производителя и затова видиш ли, било смешно да се бойкотирали и бла-бла-бла.
Примери могат да се дадат много за олигофрени, които печелят кървави пари. Това, че някой спира да си купува продуктите им, няма да доведе може би веднага до намаляване на печалбата им или до фалит, а може би и никога няма да доведе до такова нещо, но пък личната позиция на един може да накара и други да се замислят над темата.