Женски ротвайлер в беда май ще ми трябват смели мъже...
Публикувано: 28 July 2013 - 11:09 PM
Публикувано: 28 July 2013 - 11:09 PM
Публикувано: 29 July 2013 - 02:39 PM
На ваше място бих пуснала жалби, ма много жалби. А ако са от много лица, ще е още по-добре.
И между нас си - не му я откупувайте, защото това е порочна практика, особено за такива, като този.
Търсете други начини, но действайте бързо, ако наистина искате да спасите животината. В тези жеги, които се очертават тези дни, може би е въпрос на часове да си замине от топлинен удар
П.п. Сега видях дублирана тема на тази, където сте поместила снимка с кучето.
Наистина е ужасно !!!
Как ми се иска да видя тоя идиот на мястото на кучето .... така ден, след ден, след ден ....

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 29 July 2013 - 11:18 PM
dmm, ако имах насреща си що годе нормален човек или поне не ми беше познат и съсед, щях да напускам стотици жалби. Но в това малко градче няма кой да им обърне внимание. Подам ли жалба, ще е съвсем ясно кой го е направил. А рискът при мен е голям с такъв отмъстителен човек. Ако не бях в такава безизходица, нямаше да моля за помощ. Това е единствената опция за момента. Освен варианта с това някой да се направи на случайно минаващ и да реши, че иска кучето. Но и това е рисково. Може собственикът да се скара с човека. Знам ли какво ще реши. След това куче може и да няма друго. Това е взето, защото е породисто. Затова се съмнявам и че ще иска да го даде. Ще го мъчи на инат, само да е негово...Там трябва да се действа напористо и с много хора, вслучай, че има и следващо куче. След предното кученце, което уби, защото предричало лоши неща виейки, този човек не желае повече куче. Но...не може да се разчита на това. Първо искам да измъкна ротката, а по-нататък ще мисля за другото.
Публикувано: 29 July 2013 - 11:27 PM

Много кофти ситуация

Публикувано: 29 July 2013 - 11:42 PM
От една страна ми е болно за кучето,от друга страна си е кражба....

Но пък ако не го вземете най-вероятно до няколко дни ще умре...ех защо не си вършеха работите институциите и да имахме зоополиция.
Такъв ''човек'' после пак ще завърже според мен някой нещастник на метър синджир,те такива спирка нямат докато не им се случи нещо

Мога само да стискам палци за успешна развръзка,болна ми е темата само преди месец осиновихме женска ротка в окаяно състояние и това момиче като го гледам ми се къса сърцето

Публикувано: 29 July 2013 - 11:57 PM
Благодаря за подкрепата :))) Ще е нужно много силно стискане на палци...
Публикувано: 30 July 2013 - 12:04 AM

Публикувано: 22 August 2013 - 12:10 PM
Ако има промени, ще пиша. Иначе няколко човека се отзоваха с предложения по отвличането, за което съм им много благодарна. Ако се наложи, ще се свържа отново с тях, но искам да почакам. Може би в този двор нещо най-накрая ще се промени. Сега ме чакат още 1 куче и 2 котки за оправяне и продължавам животинската одисея с тях. :))) Няма край. :)
Публикувано: 26 August 2013 - 10:04 AM

Моля, ако има някой възможност в апартамент или най-добре на двор да я гледа 10-на дни, нека ми звънне на 0896254327. Наистина е важно.
Публикувано: 26 August 2013 - 11:01 PM

Публикувано: 27 August 2013 - 07:55 PM

Публикувано: 28 August 2013 - 02:00 PM
Браво!!!!
Публикувано: 30 January 2014 - 05:06 PM

Публикувано: 30 January 2014 - 06:08 PM

Да е жива,здрава и много щастлива в новия си дом!
ПС:Дано този никога повече да не си вземе куче!!!
Публикувано: 30 January 2014 - 06:27 PM