Пускам темата без особено големи надежди. С две думи - в безисходица съм! Днес за пореден път се убедих колко безскрупулен може да бъде човек. Разхождайки Багира видях кашонче под една тераса.Тъкмо да го подмина и зърнах, че нещо вътре шава. Шаващите "неща" се оказаха четири бебета. Какво да ви кажа, нито да оставя кашона, нито да го взема.Всички от нас са били изправени пред тази дилема. Да бяха отрасли вече, способни сами да се опитват да се борят с гадния живот - едно, щях да ги подмина.Тези там обаче, едва отворили очи, не можеха още да вървят, нито да се хранят сами. Взех ги, не можах да затворя очи :( Сега са на терасата и се моля да не лепнат нещо от тук. Другият голям проблем е, че в неделята заминаваме, няма да ни има до следващата неделя. Няма и на кой да ги оставя. Тук хората, на които наистина им пука за животните се броят на пръсти. А и истината е, че аз не познавам такива тук, които биха се опълчили на родители, съпруг/съпруга, приятел или приятелка, хора които биха жертвали спокойствието си и биха се нагърбили с приемен дом. Сама съм! Моля, ако някой може да ги поеме за десет дни, нека пише. Адаптираното мляко, пелените и транспорта ще бъдат осигурени!
Търсят домове?
Публикувано: 01 September 2013 - 03:41 PM
Бебетата настанихме при майката на приятеля ми.Жената е възрастна, но се справя.На апелът ми се отзоваха малцина, единствената кандидатка с опит беше вече с осем бебета кученца и собствени три котки, за това реших да не я товаря.В края на октомври ще бъдат и ваксинирани.
Публикувано: 27 October 2013 - 10:13 PM
butci, в 17 September 2013 - 11:46 PM, написа:
Малките, сладки мишки какви таласъмчета са станали
.
Пожелавам им успешно задомяване!

Пожелавам им успешно задомяване!

Благодарение на Friends for Animals мъниците ще имат домове

Публикувано: 29 October 2013 - 08:34 PM
И най-накрая фотосесия в домашна обстановка.Малките пребивават в кухнята, плюс остъклена тераска към нея заради панлевкопенията, която умах у нас миналата година, декември.В началото на ноември предстои втората ваксинация и две седмици след това ще ги запозная с останалите девет четирикраки у нас :-)
Публикувано: 14 December 2013 - 07:14 PM
Снощи Клео, Рамзес, Кофу и Менес отпътуваха за Австрия и днес към обед са пристигнали благополучно.Рамзес и Клео са вече в новите си домове, Менес ще бъде настанен при новите си стопани утре, а Кофу ще поизчака до след Нова Година. Много късмет малки кашонковци

Страница 1 от 1