Ето и снимка:
Женско хъски търси дом
Публикувано: 29 August 2013 - 10:48 AM
От никъде нищо,май е изхвърлена за съжаление.И тук писах : http://forum.dog.bg/...81%D0%BA%D0%B8/

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 September 2013 - 02:00 PM
Официално търсим дом-приемен или постоянен.Ще бъде кастрирана преди това задължително.Кръстихме я Бо.
Иначе се държи много добре,не прави бели,не лае и не вие.Разбира се с други кучета.Спокойно и безпроблемно животинче е .
Иначе се държи много добре,не прави бели,не лае и не вие.Разбира се с други кучета.Спокойно и безпроблемно животинче е .

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 11 October 2013 - 02:14 PM
Истинско очарование - мила,игрива и мнооооого социална. 
Не знам дали съществува друг идиот в цялата кучешка история,който някога да е завивал ХЪСКИ с одеяло,но в момента точно това съм направила с мадамата на дивана до мене.
Щото,нали,още е мокричка от скорошната баня и аз,такова.. да не я простудя нещо... Това,че тия псета по принцип си спят на снега без да им дреме,изобщо не ме трогва..
Не знам дали съществува друг идиот в цялата кучешка история,който някога да е завивал ХЪСКИ с одеяло,но в момента точно това съм направила с мадамата на дивана до мене.
Щото,нали,още е мокричка от скорошната баня и аз,такова.. да не я простудя нещо... Това,че тия псета по принцип си спят на снега без да им дреме,изобщо не ме трогва..

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 11 October 2013 - 03:47 PM
PURSY, в 11 October 2013 - 01:19 PM, написа:
Прилича ми малко на полярен вълк, има няколко такива в ZOO-то във Виена:)
Очарователна е!
При теб ли остава?
Очарователна е!
При теб ли остава?
Mда и мен тия,дето приличат на вълчета,най-ме радват.
Хаха и в никакъв случай не остава при мен,имам си ПРЕдостатъчно.
Аз съм й само спирка.

We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
Публикувано: 11 October 2013 - 09:33 PM
koniarska, в 11 October 2013 - 06:09 PM, написа:
Завих я и още как! И изобщо ни мъй срам пък.
Е .. тя изкара така таман 15 мин. , след което изплези език и аз разкарах завивката.

Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +