Dog.bg Форуми : Кучешките учители

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучешките учители любов към животните или добре платена професия Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   zlatabani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 August 2013 - 01:17 PM

Здравейте приятели пиша нова тема защото просто съм потресена!
В парка наблизо общо взето всички кучкари се познаваме. Един ден една млада госпожица, явно решила да си помогне с учител, който да възпитава кучето и се беше заела заедно с този момък, който явно е "известен" в кучешките среди, да възпитава своето куче (което е супер, като не става се обърни за помощ)! И ето какво направо ме втрещи: тренират те нещо, кой ли знае какво с много лакомства и се приближава един уличен сладур, който всички познават, много добър, мирен и игрив и този учител почна да го рита, за да се разкара. Извинете ако греша,но това с учителите просто не го разбирам все едно да си вземеш гледачка за децата, която в свободното си време бие чуждите с каиша?!? Добре,че не го видях а мъжо ми каза щото щях да му влезна с еленски скок! Та това е едно младо момче, което аз съм виждала в парка в София много държа да информирам хората, колко е обичлив, аз лично нямам нужда от такива услуги, но ако имах нямаше да е някой който прави разлика м/у домашни и улични кучета, все пак повечето хора тук се борят с/у жестокостта над животни,особено когато по никакъв начин този сладур не е обезпокоил никого,а явно просто е надушил храната,която помага толкова кучето да изглежда като научено и на шпагат: или нали е учител не можа ли с : чиба звяр страшен или с "не претърколи се, дай лапа и изчезвай" хахах!!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни