DOGI_DOG, в 07 January 2014 - 06:03 AM, написа:
Георги Симеонов, в 06 January 2014 - 07:05 PM, написа:
Furia_S, в 06 January 2014 - 05:02 PM, написа:
Кучетата на Жинопо, са топ кучета, чиято основна цел е да са полицейски, кучета за лична охрана и топ спорт. Ти много опит имаш с тези кучета, че си позволяваш да ги оплюваш. Слушай Доги и много далеч ще стигнеш, сигурен съм.
Продължавай да си гледаш кучето на балкона и бъди здрава. Но си много крайна и некомпетентна.
Доги го познаваш, вземи си от него КНПВ линия или отиди лично до Холандия. Никой нищо не ти препоръчва напротив, ако ме пита чеха за такъв човек от България, който отговаря на твоето описание, лично ще му препоръчам, да не ти дава куче.
Не може да плюеш и да говориш за неща, които не знаеш и не разбираш и после да искаш.
Човек трябва да има достойнство.

Твоето "достойнство" е най-голямо...неблагодарник...
Ами че ти по нищо не се различаваше като знания в началото от Furia_S бе...да не кажа, че беше и по зле

Ама сега се пъчкаш, защото послуша подлеца, наглеца, лъжеца, селтака, пияницата

Този същия подлец дето писа на Новотни и даде гаранции за теб, без да те познава и да те е виждал... този същия пияница дето му използва името и връзката, че да вземеш що годе добро куче( Бонт) на по-ниска цена...

https://www.youtube....h?v=49RrzKdUvL8
Достойнство...тази дума няма нищо общо с теб.
Чак не ми се вярват тези неща, дето ги пишеш тук. Жоро тренира в Сириус вече доста време и ми прави впечатление на сериозен и старателен човек, който освен всичко друго дава вид, че можеш да разчиташ на него.
Нещо не схващам защо са всичките плюнки, дето изплюхте един по друг, при положение, че сте били комбина в един момент.
Нали всичко е заради кучетата пусти, дето се бъхтаме с тях вече толкова години. Та за какво е всичката тая простотия, нещо не разбирам. Земете се разберете насаме или спрете да бълвате фъшкий един връз друг за радост на вентилатори като тази всезнаеща интернет-уртикария фуриа_с.