Dog.bg Форуми : German Sieger Show KASSEL 2013

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (33 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

German Sieger Show KASSEL 2013

#641 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 February 2014 - 11:12 AM

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 07 January 2014 - 06:03 AM, написа:

Показване на мнениетоГеорги Симеонов, в 06 January 2014 - 07:05 PM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 06 January 2014 - 05:02 PM, написа:

Ако искаш куче което да не се натиква от шут или показана метла под масата, то си права да ми посочиш Жинопо.

Кучетата на Жинопо, са топ кучета, чиято основна цел е да са полицейски, кучета за лична охрана и топ спорт. Ти много опит имаш с тези кучета, че си позволяваш да ги оплюваш. Слушай Доги и много далеч ще стигнеш, сигурен съм.
Продължавай да си гледаш кучето на балкона и бъди здрава. Но си много крайна и некомпетентна.
Доги го познаваш, вземи си от него КНПВ линия или отиди лично до Холандия. Никой нищо не ти препоръчва напротив, ако ме пита чеха за такъв човек от България, който отговаря на твоето описание, лично ще му препоръчам, да не ти дава куче.
Не може да плюеш и да говориш за неща, които не знаеш и не разбираш и после да искаш.
Човек трябва да има достойнство.

Качена снимка Що така говориш бе Кърлеж...Ти не си ли доволен, че ме послуша и си взе куче от Новотни Качена снимка Качена снимка
Твоето "достойнство" е най-голямо...неблагодарник...
Ами че ти по нищо не се различаваше като знания в началото от Furia_S бе...да не кажа, че беше и по зле Качена снимка
Ама сега се пъчкаш, защото послуша подлеца, наглеца, лъжеца, селтака, пияницата Качена снимка и да не изброявам още епитети казани от теб по мой адрес, който не ти взе един лев и ти даде сумати информация. И това само защото си казвам мнението...което е истина, ама нещо не ти отърва.Качена снимка
Този същия подлец дето писа на Новотни и даде гаранции за теб, без да те познава и да те е виждал... този същия пияница дето му използва името и връзката, че да вземеш що годе добро куче( Бонт) на по-ниска цена...

Прикачен файл НОВОТНИ.JPG
https://www.youtube....h?v=49RrzKdUvL8

Достойнство...тази дума няма нищо общо с теб.

Чак не ми се вярват тези неща, дето ги пишеш тук. Жоро тренира в Сириус вече доста време и ми прави впечатление на сериозен и старателен човек, който освен всичко друго дава вид, че можеш да разчиташ на него.

Нещо не схващам защо са всичките плюнки, дето изплюхте един по друг, при положение, че сте били комбина в един момент.

Нали всичко е заради кучетата пусти, дето се бъхтаме с тях вече толкова години. Та за какво е всичката тая простотия, нещо не разбирам. Земете се разберете насаме или спрете да бълвате фъшкий един връз друг за радост на вентилатори като тази всезнаеща интернет-уртикария фуриа_с.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#642 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2014 - 09:24 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 18 February 2014 - 11:12 AM, написа:

Чак не ми се вярват тези неща, дето ги пишеш тук. Жоро тренира в Сириус вече доста време и ми прави впечатление на сериозен и старателен човек, който освен всичко друго дава вид, че можеш да разчиташ на него.

Нещо не схващам защо са всичките плюнки, дето изплюхте един по друг, при положение, че сте били комбина в един момент.

Нали всичко е заради кучетата пусти, дето се бъхтаме с тях вече толкова години. Та за какво е всичката тая простотия, нещо не разбирам. Земете се разберете насаме или спрете да бълвате фъшкий един връз друг за радост на вентилатори като тази всезнаеща интернет-уртикария фуриа_с.

KOKO_ko, аз никога не съм бил в комбина с никой, но съм помогнал на доста хора с информация и връзки, които аз съм направил, за да си вземат добри кучета. И забележи...без да им взема един лев. За пореден път се убеждавам, че поговорката..."НА ВЪЛКА ВРАТА МУ Е ДЕБЕЛ, ЗАЩОТО САМ СИ ВЪРШИЛ РАБОТАТА" ...е вярна.
А това, което съм написал е самата истина и заставам зад думите си. Вярвай на когото искаш.
User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
http://www.working-d...a%20Dvora%20CS/
http://www.working-d...ls/520770/..CS/

#643 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2014 - 08:58 AM

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 19 February 2014 - 09:24 PM, написа:

KOKO_ko, аз никога не съм бил в комбина с никой, но съм помогнал на доста хора с информация и връзки, които аз съм направил, за да си вземат добри кучета. И забележи...без да им взема един лев. За пореден път се убеждавам, че поговорката..."НА ВЪЛКА ВРАТА МУ Е ДЕБЕЛ, ЗАЩОТО САМ СИ ВЪРШИЛ РАБОТАТА" ...е вярна.
А това, което съм написал е самата истина и заставам зад думите си. Вярвай на когото искаш.

Вярвам, че си му намерил кучето без пари, това не е кой знае какво геройство. Много хора са го правили, правил съм го неведнъж и аз. Ако това е главната ти заслуга в цялата дандания, повярвай ми, не е нещо кой знае колко значимо.

Друго не разбрах: какво толкова не можахте да разделите, та се храчите сега взаимно, вместо заедно да вършите нещата, за които уж еднакво радеете?
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#644 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2014 - 09:06 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 06 January 2014 - 03:35 PM, написа:

Просто не може така с лека ръка да кажеш от този развъдник кучетата не стават и всички бягат кат ги ущипеш.
Несериозно е. Дори и от посредствено куче с работа могат да се постигнат добри резултати.

За съжаление може. Особено ако е изстрадано с личен опит ... и да: добрите резултати са на светлинни години от отличните. Зависи кой към какво се стреми и какви критерии има ...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#645 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 20 February 2014 - 11:26 AM

За Жинопо говорим по-горе.
Аз като лаик съм възхитена от кучетата им.Имала съм досег с няколко от този развъдник.
:ae_085:
Това за критериите прав си :rc_036:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#646 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2014 - 06:50 PM

Mempfis vom SolebrunnenКачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#647 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2014 - 09:13 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 20 February 2014 - 08:58 AM, написа:

Вярвам, че си му намерил кучето без пари, това не е кой знае какво геройство. Много хора са го правили, правил съм го неведнъж и аз. Ако това е главната ти заслуга в цялата дандания, повярвай ми, не е нещо кой знае колко значимо.

Друго не разбрах: какво толкова не можахте да разделите, та се храчите сега взаимно, вместо заедно да вършите нещата, за които уж еднакво радеете?

KOKO_ko, ти сега като какъв се явяваш...миротворец Качена снимка
Сгрешил си в преценката кой за какво радее...
С този човек аз не искам да имам нищо общо повече. Човек, който не е обективен и няма реална преценка, с мен брашно не може да мели. Човек, който си приписва чужди мнения и заслуги като свои, за да изпъкне и да се прави на много значим, поради ниско самочувствие или и аз не знам какво, работа с мен няма.
KOKO_ko, аз съм си сложил обицата на ухото, за да не повтарям повече грешката си и не смятам да продължавам да разисквам повече тази тема.
Каквото съм имал да кажа, съм го казал. Ако вярваш на този човек и искаш да правиш нещо с него-прави го.
Аз не желая. От такива хора бягам възможно най-бързо и не искам да имам нищо общо с тях.
Успех!

User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936

#648 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2014 - 11:14 AM

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 20 February 2014 - 09:13 PM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 20 February 2014 - 08:58 AM, написа:

Чак не ми се вярват тези неща, дето ги пишеш тук. Жоро тренира в Сириус

KOKO_ko, аз никога не съм бил в комбина с никой,А това, което съм написал е самата истина и заставам зад думите си. Вярвай на когото искаш.

KOKO_ko, ти сега като какъв се явяваш...миротворец Качена снимка
Сгрешил си в преценката кой за какво радее...
С този човек аз не искам да имам нищо общо повече. Човек, който не е обективен и няма реална преценка, с мен брашно не може да мели. Човек, който си приписва чужди мнения и заслуги като свои, за да изпъкне и да се прави на много значим, поради ниско самочувствие или и аз не знам какво, работа с мен няма.
KOKO_ko, аз съм си сложил обицата на ухото, за да не повтарям повече грешката си и не смятам да продължавам да разисквам повече тази тема.
Каквото съм имал да кажа, съм го казал. Ако вярваш на този човек и искаш да правиш нещо с него-прави го.
Аз не желая. От такива хора бягам възможно най-бързо и не искам да имам нищо общо с тях.
Успех!

Не, батко, дреме ми на гъза дали утре ще се избиете или изпозаколите, да не говорим, че Жоро се хвали как бил боксьор, та не знам след всичките заплахи по твой адрес докъде може да стигне. Единствено ме интересува утре като ме гледа в лицето и ми приказва разни неща да знам дали ми говори истински или е от поредните въздухари наоколо.

Виждам го, че тренира, полага старание да научи нещо и това е важно за мен. Никакъв не ми е, няма и да ми бъде ако е някой, какъвто го описваш. Теб не те познавам лично, затова искам да си изясня ситуацията. Такива ми ти работи.

И щото се правиш на голям вълк-единак, да ти кажа и аз една стара българска приказка:"Сам човек - само за кенефа!" Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#649 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2014 - 06:51 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 21 February 2014 - 11:14 AM, написа:

Не, батко, дреме ми на гъза дали утре ще се избиете или изпозаколите, да не говорим, че Жоро се хвали как бил боксьор, та не знам след всичките заплахи по твой адрес докъде може да стигне. Единствено ме интересува утре като ме гледа в лицето и ми приказва разни неща да знам дали ми говори истински или е от поредните въздухари наоколо.

Виждам го, че тренира, полага старание да научи нещо и това е важно за мен. Никакъв не ми е, няма и да ми бъде ако е някой, какъвто го описваш. Теб не те познавам лично, затова искам да си изясня ситуацията. Такива ми ти работи.

И щото се правиш на голям вълк-единак, да ти кажа и аз една стара българска приказка:"Сам човек - само за кенефа!" Качена снимка

Качена снимка Първия абзац няма да го коментирам.Качена снимка

KOKO_ko, всеки решава сам за себе си, с какви хора да работи и на кого да се доверява. Прецени си го сам, щом е толкова важно за теб. Аз съм си направил моята преценка и изводи.
User's Signature

#650 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2014 - 10:22 PM

Качена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#651 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member