ElenaA, в 20 September 2013 - 08:33 PM, написа:
Предполагам е зоофаст, не е български, а полски и няма никаква уловка - храната си пристига до 8 работни дни, в зависимост кога ще уцелиш тира. Докарват ти я, обаче Европът не се обаждат предварително, нито пращат смс, тъй че ако не си на мястото на доставка през целия ден, май по-добре да си я вземеш от офиса им. Храната е добра, с нея храня и двете кучета.
Предполагам причината за разликата е, че Полша е по-близо до Германия и работят с по-ниска надценка. Ако тук се внася малко, нормално е да е по-скъпа, а това че е суперпремиум предполагам я оскъпява повече.
Здравей, тръгнах да купувам 3кг БОШ, за да видим дали ще го яде преди да се втурнем да купуваме по 15-30 кг.
Въпросът е, че се чудим кой от начините за доставка да изберем.
Ясно е, че няма да е "Полувачане на място от наш склад", тъй като се намира в Полша.
Най-вероятно трябва да е "Доставяне на поръчката чрез компанията Global Trade посредством куриерска фирма Европът", въпросът е обаче къде точно ще пристигне доставката.
До вкъщи (адресът който съм дал) ли ще докарат храната или трябва да ходя накъде да я взимам, тъй като не виждам други избори , примерно до офис и т.н?
Пише, че цената е 5,50 лв, но това до адреса, който съм дал ли е или до някой си техен офис?
Като цяло аз съм почти през целия ден вкъщи, а ако не съм все някой друг от семейството е, така че желая да получа храната на адреса, който съм дал.
Та, кое да избера, защото не виждам да работят с куриерските фирми Econt и Speedy?