Пиометрата - що е то и лечение
Публикувано: 26 October 2006 - 02:54 PM
А за клиентите, не всеки път , но поне един път b)
Публикувано: 26 October 2006 - 02:55 PM
Цитат
Apropo, niakoi ot vaste profesori, pri takav sluchai sa davali 100% diagnoza za piometra i operacia. Javno ne vsichki vaschi kolegi sa zapoznati, che pocht ivinagi tozi sekret se zailva i dori e harakteren.
I kak moge da dadesch 100% gerancia, che e piometra v takav sluchai i to bez niakakvi izsledvania!
(Ne big citirala imeto zastoto me e sram ot negovo ime))
Публикувано: 26 October 2006 - 02:58 PM
Цитат
Jasno! 1super
A v takav slichai zasto se razviva poniakoi pat piometra kogato kuchkite sa bremenni i izhvarliat ploda? Ili tova moge da e nesto drugo, a ne piometra?
Dr.Yovko Haralanov,
zaradi tova i besche tozxi moi post po-nagore. Sega doutochnih.
az imam otgovori, no bih se radvala da chua Vaste?
Nisto, che ne sam klient. b)
Публикувано: 26 October 2006 - 02:58 PM
Публикувано: 26 October 2006 - 03:02 PM
Цитат
Цитат
Jasno! 1super
A v takav slichai zasto se razviva poniakoi pat piometra kogato kuchkite sa bremenni i izhvarliat ploda? Ili tova moge da e nesto drugo, a ne piometra?
Dr.Yovko Haralanov,
zaradi tova i besche tozxi moi post po-nagore. Sega doutochnih.
az imam otgovori, no bih se radvala da chua Vaste?
Nisto, che ne sam klient. b)
проблема е че има много информация, и аз поне нямам сили да пиша дълги постове, а ако не се обясни всичко стават недоразумения, всички бяхме свидетели на това.
Публикувано: 26 October 2006 - 03:30 PM
Цитат
предполагам. все пак може и да е било пиометра на единия рог. дори съм склонен да го повярвам. но ми се изясниха някои неща относно пиометрата и вагинитите. тоест че не всичко с гной от влагалщето е пиометра r)
Публикувано: 26 October 2006 - 05:40 PM
Цитат
Това значи ли,че тя може да го е наследила от майка си,баба.....?
Публикувано: 26 October 2006 - 06:39 PM
Един лекар от Колорадо дори писа, че го е наблюдавал при 2 кучки, които са имали пиометра на 2 годишна възраст и техните дъщери също на тази възраст са развили пиометра.
Така, че е възможно тя да е унаследила тази предразположеност.
Публикувано: 26 October 2006 - 08:16 PM
Цитат
Един лекар от Колорадо дори писа, че го е наблюдавал при 2 кучки, които са имали пиометра на 2 годишна възраст и техните дъщери също на тази възраст са развили пиометра.
Така, че е възможно тя да е унаследила тази предразположеност.
Знаех си, че ще започнем да си бъдем полезни!
баба-Canible-31.12.1995 родена
майка-Barcelona vom Pelia-29.11.1998 родена
нямат пиометри,живи са и в момента
дъщери на Atina for Angel`s Staff първо кучило родени на 14.03.2005 няма пиометри до момента
сестри на Atina for Angel`s Staff нямат пиометра
Публикувано: 26 October 2006 - 08:49 PM
е, друг е въпроса дали при Вас е било пиометра b) , майтап, не се заяждам
Публикувано: 26 October 2006 - 11:38 PM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 16 February 2007 - 11:30 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 February 2007 - 10:22 PM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 17 February 2007 - 09:58 AM

Ветеринарен кабинет "Д-р Цонев"
гр.Варна, ул."Пейо Яворов" 38
GSM 089 8761905:087 8761905
http://www.d-rtsonev.info
Публикувано: 17 February 2007 - 11:03 AM
Цитат
Което значи? bl)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 17 February 2007 - 07:34 PM
Цитат
Ако са премахнати само яйчниците и няма останала яичникова тъкан, ОПАСНОСТТА ОТ ПИОМЕТРА Е НУЛА!!!!
Благодаря.
Още един въпрос, защо тогава, се премахва И матката, след като не е необходимо. Все пак премахване само на яйчниците би трябвало да е по-лека операция?
Т.е.защо има противоречия?(дори в последните мнения в тази тема)

Публикувано: 19 February 2007 - 10:12 AM
Цитат
Каква е разликата при котките и при кучетата?