Сигурна съм, че вече ви писна от мен. То и аз не мога да се понасям в момента ... Хем съм поела повече животни отколкото е разумно, хем не мога да си затворя очите за следващите в беда. Имам нужда от котка кърмачка или от човек, който да има 2 седмици, в които да може да храни бебоците на всеки 2-3 часа докато могат вече да хапват и сами. После мога да ги върна на стационар или да потърся хотел. В момента са настанени във ветеринарна клиника, но лекарите наистина нямат време и възможност да ги хранят по повече от 2 пъти дневно - рано сутрин и късно вечер, когато потокът от пациенти е по-малък. По принцип не приемат толкова малки животни, защото е ясно, че не могат да им посветят нужното време, а и е опасно от гледна точка на болести, но направиха изключение. Ще осигуря бебешко мляко и биберони ако някой ги поеме докато проядат (което надявам се е не повече от 15 дена).
Мъничетата са живи и продължават да се борят за живота си. В клиниката са, тъй като за тях не се намери нито приемен дом, нито майка кърмачка. Едва ли има нужда да казвам, че за такива малки котенца най-хубаво би било да са в домашна и чиста от вируси среда, но ... Ако някой случайно се престраши да ги вземе, ще им осигуря прехраната.
Време е да вдигна тази темичка с хубави новини. От около месец котаранчовците са при мен. В началото бяха на кантар, малко трудно се закрепиха, но постепенно заякнаха и вече са отличници.
Към тях се присъедини и малко по-голямата Лъки и сега са невероятна банда. Пускам малко снимки.
Няколко думи повече за Лъки - намерена е безжизнена и изстиваща, най-вероятно паднала от високо.
След спешната докторска намеса, няколко дни не можеше да се движи нормално, залиташе, но сравнително бързо се възстанови.
Сега е пушка, голяма е лудетина. Но има доста тъжен поглед. Умира за внимание. На 3 месеца е вече.
Много ти благодаря, че ги приюти, Fullmoon . По-дребното рижаво момченце си беше с поне 2 от 4-те лапки затръгвало от този свят и само благодарение на грижите ти още е сред нас, расте и хубавее . Малките палавници вече даже имат първа ваксина.
Тези дребосъчета са станали невероятни сладури ! Да ме извиняват фотографите, но снимките не могат да предадат и една десета от чара им!
Котенцата са вече реваксинирани и чипирани, но пък ни сюрпризираха с ушна краста, та сега ще трябва да отнесат по няколко дозички Адвокейт. Мислехме, че гиардиите (пропуснали сме да се похвалим, но да, и през това минахме) са единствената изненада, която крият, но не би.
Трите буби и донадената им сестричка Лъки са вече Германци. Стопаните на Лъки и Пърл ми писаха и изпратиха снимки. Много се надявам и осиновителите на Златко и Бисер да направят същото пък макар и с известно закъснение.
Темата е за местене.