Dog.bg Форуми : Търся да си закупя Азавак

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търся да си закупя Азавак помощ.

#1 Потребителят е офлайн   blood Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 September 2013 - 12:51 PM

Здравейте, желая да си закупя Азавак, но никъде не намирам как и от къде, сигурен съм, че вие можете да ми помогнете. Благодаря! Ако ви е и известна цена ще бъде още по-страхотно!

#2 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2013 - 04:04 PM

А най-страхотното е че такава порода кучета в България няма засега :dry: Аз като почитател на тази порода ти го казвам за да не те подлъже някой, че ще ти внесе или тем подобни :ab_041: Ако искаш такова куче наистина толкова много намери легитимен развъдник към FCI от някоя друга страна и се свържи с тях! Успех :ba_025:

#3 Потребителят е офлайн   simona623 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2013 - 12:23 AM

Като любителка на тези породи кучета, интересувала съм се и от тази. Чудесни кучета. Ако сте сериозни и наистина искате такова куче, ще бъде чудесно да има поне един представител на породата у нас.
Ето ви един развъдник, на който сайта не е обновяван скоро, но има контакти, които би трябвало да ви отведат до някой. Отделно има поставени линкове, които също биха ви били полезни. http://www.azawakh.ru/eng/
Дано сте сериозни и цената не би трябвало да ви притеснява толкова, ако искате едно наистина страхотно куче от тази порода. Много любители ще се радват, ако в страната бъде внесен добър представител с родословие.
Успех в търсенето. И дано се включи някой по-запознат с развъдниците из близките страни, да даде малко повече насоки.
User's Signature

Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни