KOBRA (представяне)
Публикувано: 22 September 2013 - 11:43 AM
Публикувано: 22 September 2013 - 12:47 PM
Публикувано: 28 September 2013 - 01:08 PM
Публикувано: 12 October 2013 - 10:04 PM
Тук от доста време текът монолози, това да не те притеснява. Няма ги хората с дискусиите... както и да е.
Снимки на Вирус имам ама трябва да се разровя.
След като си се запознал с Желязко не знам кои ще има повече снимки от него, не вярвам да ти откаже.
Публикувано: 13 October 2013 - 10:07 PM
Публикувано: 17 October 2013 - 09:50 AM
За мен екстериора и работните качества са еднакво важни. Дабре е когато кучето работи, но ми е още по-приятно когато и изглежда добре. Друг е въпроса, че ако имам 100лв за харчене предпочитам да ги похарча за лов отколкото за изложба. Дранкулките не ме радват, но посещавам изложби.
Специалките, Светони и Европейски са едно добро място за първоначално ориентиране в избора на куче за заплождане. Не заради самото класиране а заради възможноста наживо да се сравнят доста кучета. Но това е само за претинциозните, иначе е много по-лесно.
Познавам Вирус, много пъти съм го виждал. Сещам се за два пъти когато съм бил в непосредствена близост при откачане на Вирус от прасе, но не се е случвало да го правя лично и с моята база за сравнение да кажа колко е трудно. Но явно закопчава здраво. При всяко хапало дого откопчаването е лесно само когато е обучено да се отзовава от дивеча, при другия ваиант е малко или повече трудно.
Аз съм превърженик на женските индивиди, но не заради развъждането. Мъжките повече ме нервят от колкото да ме радват, но по стечение на съдбата в момента при мен са изравнени и ме побъркват тези момчета с техните номера

С непознати хора навън дого нямат проблем, с непознати хора вкъщи също намат проблем, но там хората имат проблем. Всичко все пак е въпрос на занимаване с кучето.
Публикувано: 10 November 2013 - 08:58 PM
Публикувано: 25 February 2014 - 01:39 PM
Публикувано: 26 February 2014 - 09:35 AM
Публикувано: 20 May 2014 - 12:08 AM