Публикувано: 30 October 2013 - 12:31 PM
DessyD
Лошото е в цялата история че това са само подозрения((((. Направо се вкиснах тази сутрин като ми казаха че пак го няма и споделиха подозренията си относно въпросния тип. Аз дори не го познавам и него го подозират единствено защото е изхвърлил черджето пред входа на блока да не лежи кучето там.
Да му се не види, някъде за къща с двор дори с деца щеше да е идеален - не хапе, много е кротък, за това всъщност и натирен от склада защото само джавка но от крадци няма да спаси. Ще видя какво ще кажат съседите като говорят с обичайния заподозрен, махането на кучето е станало късно през ноща или много рано сутринта докато навън няма никой. Ако отрича (което предполагам че ще направи) то ще е много трудно изобщо да се разбере къде е кучето.
А за другия двукрак съм напълно съгласна, много тупане в гърдите "моето куче, аз съм го хранил от малък" и на края животното пак на улицата. Предупредих съседите че докато животното е навън няма да му се случат хубави неща, обясних че този филм съм го гледала многократно, но кой да те слуша. Щяха колиба да му ковнат, ала бала, и не вдяват че на кучето му трябва човек, който да поеме грижи и отговорност, а не да го почешеш зад ушето и да му хвърлиш огризки та с това да се изчерпа любовта и грижата. Любовта означава отговорност... Жалко е за песа. Заслужаваше по-добра участ. Те ако го намерят - пак ще го върнат на улицата и така до без край.
Чау - кучето, близнало небето...