Блъсната котка спешна нужда от приемен дом, няма къде да отиде
Публикувано: 14 October 2013 - 03:08 PM
Намерих това котенце трудно подвижно, едва стъпващо на крачетата си. Или е било блъснато от кола, или пребито от някого. Направиха му рентген и се оказа с 3 счупвания, които обаче не са толкова сериозни, че да се налага операция. С времето походката ще се възстанови до колкото е възможно, но вероятно котката никога няма да има пак напълно нормална походка. В момента тя не е парализирана, запазила е функциите на отделителната си система, храни се, но накуцва със задните крачета и гръбнакът й е леко изкривен. Тя е на стационар и терапия сега, от където може да бъде изписана след 3 дни, НО... няма как да я върна отново на улицата, тъй като с тази походка животът й е застрашен, не може да се пази от коли, от кучета, трудно се изкачва по дървета и т.н... Моля СПЕШНО за приемен дом! Котчицата е много добра, около 2-3 годишна е, гальовна, но не се разбира с други котки и кучета- "ръмжи" ги - коте с характер е! Мисля си, че има голяма вероятност да е била домашна, тъй като сама си влиза в клетката и няма особен страх и недоволство да стои затворена в нея. Знам, че много трудно би се намерил някой, който да иска куцо коте, но нямам никакъв вариант за нея в момента и нямам възможност дълго време да й плащам стационара.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 16 October 2013 - 11:25 AM
Все още не намирам варианти за котчицата
Утре ще й доплатя стационара за още 2-3 дни и от там нататък направо не ми се мисли...

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 17 October 2013 - 03:03 PM
Малко снимчици на котчицата, която вече се казва Роуз от днес.. Вече е много по-добре и си стъпва почти нормално на крачетата. Доплатих й стационара за още 3 дни.
Моля отново за приемен дом, наистина не намирам никакъв вариант, къде ли не й поствах снимките, кого ли не питах...
Роузи наистина е прекрасна и много социална!
Моля отново за приемен дом, наистина не намирам никакъв вариант, къде ли не й поствах снимките, кого ли не питах...

Роузи наистина е прекрасна и много социална!

Публикувано: 17 October 2013 - 05:10 PM
Мале, тази красота ли търпи стоически един досаден кучо, дръкнащ с опашка по клетката?
Пастелната прелест много ми говори днес в клиниката и се влюбих! СИЛНО стискам палци, такова чудо заслужава най-страхотния приемен и постоянен дом. Съжалявам за спама, но не се сдържах, чудна е!
Пастелната прелест много ми говори днес в клиниката и се влюбих! СИЛНО стискам палци, такова чудо заслужава най-страхотния приемен и постоянен дом. Съжалявам за спама, но не се сдържах, чудна е!

*
Толкова по-зле:
"Пуснете вкъщи кучето, покрито с кал.
И толкова по-зле за хората, които не обичат
нито кучетата, нито пък калта.
....
Не могат никога да се измият тези,
които казват, че обичат кучета,
но при условие, че... "
Жак Превер, Превод: Иван Бориславов
Публикувано: 18 October 2013 - 05:51 PM
Хехехе, благодарим ти Elizd, явно много си ни стискала палци, защото Роузи ще си има дом скоро! Една жена от Плевен се свърза с мен, че ще я осинови, ще си има и другарче друго коте. В неделя с котаната ще пътуваме към новия й дом!

Публикувано: 25 October 2013 - 04:19 PM

Страница 1 от 1