Този мъничък окаяник е в дългия ми списък с подопечни още от средата на месец септември. Първите 2 седмици животът му висеше на косъм. Не помня вече всички фрактури, които ми изброиха след рентгеновата снимка, но със сигурност помня, че имаше няколко счупвания на таза, изваден от ставата крак, самата става беше и тя счупена, а на корема имаше една доста голяма дупка. Към онзи момент най-оптимистичната прогноза беше, че ако изобщо оцелее, ще се наложи едното му краче да бъде ампутирано. Хората, които подадоха сигнал за него искаха да бъде евтаназиран. Не им се занимаваше с дълго и скъпо лечение ... Честно си признавам, че никак не исках да го поемам. Едва няколко дни по-рано се бях захванала със случая с шестте домашни котки и даже и с тях не знаех/все още не знам как ще се справя. Като отидох да го видя обаче, направо ми разтопи сърцето с всичките дупки и счупвания по него

За него би било чудесно ако може да иде в приемен дом и да се движи повече. Затова и пускам темата. С надежда за приемен дом. Е, ако някой има идеи и постоянен няма да откажа