Това прекрасно 2 месечно кученце е спасено от цигани, които са го влачели с тях по улицата и е прибрано от едно момче. Момчето не може да го задържи в тях, тъй като е ученик и родителите му не позволяват. Помогнете да намерим дом на тази малка госпожичка Тя все още си няма име... Изкъпана и обезпаразитена е. Намира се в София
Прекрасно кученце търси дом
Публикувано: 28 October 2013 - 03:59 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 29 October 2013 - 12:10 PM
За сега само една жена прояви по-сериозен интерес към кученцето, изключвам всички, които ми писаха неща от рода на "искам го, взимам го...". Жената има 3 дъщерички, които обожават кучета и отдавна искат да си имат, но самата тя е притеснена, че няма опит в отглеждането и възпитанието на куче. Като дете е имала куче, но изобщо не е наясно относно ваксини, болести, обезпаразитяване, обучение и т.н.
Това честно казано ме притеснява, защото все пак става въпрос за бебе, което трябва да бъде научено на много неща. А и ще съжителства с малки деца...
В четвъртък жената ще дойде да го види на място и ще поговорим с нея.
За жалост интерес от някой друг няма, а кученцето е толкова прекрасно!
Това честно казано ме притеснява, защото все пак става въпрос за бебе, което трябва да бъде научено на много неща. А и ще съжителства с малки деца...
В четвъртък жената ще дойде да го види на място и ще поговорим с нея.
За жалост интерес от някой друг няма, а кученцето е толкова прекрасно!

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 30 October 2013 - 09:22 AM
По повод това ,че казвате ,че няма заинтересовани ,писах ви във фейсбук , но отговор така и не получих.Интересувам се от кученцето ,имам желание да осиновя такова от доста време.Опитвала съм се на няколко пъти да получа информация за такива кученца и до момента удрям на камък , както и с вас.
Публикувано: 30 October 2013 - 09:38 AM
Кристина, извинявам се, че не съм ви отговорила, но получих едновременно доста запитвания за кученцето, които отидоха директно в папката ми спам /други/, като по-голяма част от тях бяха меко казано несериозни, както споменах по-горе много хора ми писаха неща от рода на "Взимам го", "колко пари искате за него" и така нататък.
Утре имаме среща с една жена, която го хареса, ще се видим и поговорим и ако преценя, че не е подходяща и няма да се справи с отглеждането на малко кученце, ще се свържа с Вас
Утре имаме среща с една жена, която го хареса, ще се видим и поговорим и ако преценя, че не е подходяща и няма да се справи с отглеждането на малко кученце, ще се свържа с Вас

Публикувано: 30 October 2013 - 09:43 AM
Бих казала ,че съм сериозна.Честно казано , първият ми опит тук да пиша в една от темите беше доста безполезен.Бях заклеймена веднага като този тип несериозни хора които описахте по-горе.Това малко ме отказа.Видях поста ви във фейсбук и за това пак се престраших да пиша тук.Имам желание да осиновя кученце ,вместо да отида да го закупя от някой зоомагазин.Дано срещата мине добре и жената се окаже правилният стопанин за кученцето,ако ли не се надявам да се свържете с мен.
Публикувано: 04 November 2013 - 11:03 AM

Страница 1 от 1