Здравейте.Дано не бъркам нещо,защото съм нова ( от днес ).Сутринта открих проблем в моето йоркширче.От около 10 дни разхожда една гумена пуйка като своя рожба.Спи с нея,яде с нея ,само не излиза с нея.Струва ми се,че е разгонена,а беше преди 2-3 месеца.Тази сутрин открих,че има и кърма,което силно ме притесни.Не е раждала,не е и бременна.На близо 4 години е.Най-лошото е ,че това с гумената пуйка не е за първи път,но преди просто не съм обръщала внимание.Моля за съвет,но най-вече за успокоение.Дали е болна от нещо,нужна ли е спешна помощ?
Благодаря Ви.
поздрави -Ася
Фалшива бременност ?
Публикувано: 22 November 2013 - 03:01 PM
Има. Заплождане. Според някои доктори. Но за мен не е опция. Това не дава никаква гаранция, че проблема няма да се появи пак на следващо или по-следващо разгонване.
Фалшивата бременност е индикация за хормонален проблем. Кастрацията го решава генерално.
Фалшивата бременност е индикация за хормонален проблем. Кастрацията го решава генерално.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 22 November 2013 - 03:32 PM
И моята Тайра си има едно любимо гумено пиле и го припознава за "бебе",но поне мляко не пуска и бързо и минава
Недейте да изстисквате млякото и следете да не направи мастит,това е най-притеснителното в случая.Скрийте пуйката и не я поощрявайте в това и поведение, а се опитвайте да я разсеете с повече разходки,игри,занимания.

Недейте да изстисквате млякото и следете да не направи мастит,това е най-притеснителното в случая.Скрийте пуйката и не я поощрявайте в това и поведение, а се опитвайте да я разсеете с повече разходки,игри,занимания.
Страница 1 от 1