Немското овчарско куче
Публикувано: 22 January 2007 - 10:06 PM
Публикувано: 23 January 2007 - 10:48 AM

Публикувано: 23 January 2007 - 03:53 PM
Публикувано: 23 January 2007 - 05:36 PM
Цитат
Eййй то бива бива,ама цял бивол за мезе не бива.
"ФОН"ДАРОНЕ,да не би и тук някои неизвестен ЛОШ ЧОВЕК да ти е сменил надписа,като е заменил великото ГЕРМАНСКО куче с НЕМСКО.Защо лъжеш хората с тази фалшива реклама.Ти не плодеше ли германски овчарки а.
П.С. Театрото което играеш вече е проиграно от Мик.Тя поне го изигра за "оскар"Сложи си прасенца,вдигна си шум,оплака се тук-таме...и успя.Еиии чак Калоянчев да и завиди.Тюххх
А ти.Я се стегни и го раздаи малко по артистично.Какви са тези псувни и за кани.Е объркал си се...написал си НЕМСКО в место ГЕРМАНСКО.Не се притесняваи,Вожда сигурно още не знае-В противен случаи отдавна щеше да пишеш обяснения.А и ние няма да му кажем.ВЕРВАЙ НИ!"ФОН" ДАРОНЕ! oleeee oleeee
Прикачени файлове
-
remarke.jpg (135.47K)
Брой сваляния: 126
Публикувано: 23 January 2007 - 06:24 PM
Цитат
rexdog-Нямам нищо против да ми викате -Лошия Цендер.Супер попадение.Лошото е само това,че в БГ кучкарските средите няма нито тъкова куче НОК нито такъв Фигурант ,който на 100% да изяви кучето.Поздрав от best hanter super best super best cheers cheers
Публикувано: 23 January 2007 - 06:38 PM
Цитат
Цитат
rexdog-Нямам нищо против да ми викате -Лошия Цендер.Супер попадение.Лошото е само това,че в БГ кучкарските средите няма нито тъкова куче НОК нито такъв Фигурант ,който на 100% да изяви кучето.Поздрав от best hanter super best super best cheers cheers
Ако оставим настрана спора дали има или няма такова НОК (или ако предпочиташ ГОК ) в БГ, защо мислиш, че няма да се намери "Фигурант ,който на 100% да изяви кучето" ???
Публикувано: 23 January 2007 - 07:14 PM
Цитат
Цитат
Eййй то бива бива,ама цял бивол за мезе не бива.
"ФОН"ДАРОНЕ,да не би и тук някои неизвестен ЛОШ ЧОВЕК да ти е сменил надписа,като е заменил великото ГЕРМАНСКО куче с НЕМСКО.Защо лъжеш хората с тази фалшива реклама.Ти не плодеше ли германски овчарки а.
П.С. Театрото което играеш вече е проиграно от Мик.Тя поне го изигра за "оскар"Сложи си прасенца,вдигна си шум,оплака се тук-таме...и успя.Еиии чак Калоянчев да и завиди.Тюххх
А ти.Я се стегни и го раздаи малко по артистично.Какви са тези псувни и за кани.Е объркал си се...написал си НЕМСКО в место ГЕРМАНСКО.Не се притесняваи,Вожда сигурно още не знае-В противен случаи отдавна щеше да пишеш обяснения.А и ние няма да му кажем.ВЕРВАЙ НИ!"ФОН" ДАРОНЕ! oleeee oleeee
Кой си ти бе .Дали е немско или германско овчарско куче кой както иска така да си го превежда.Нямам проблеми с никой и от никой не ме е страх от вождове от рицари или нещасници като някой тук в форума.Никой нямама право до сменя подпис или друго.
Публикувано: 23 January 2007 - 07:31 PM

Публикувано: 23 January 2007 - 07:41 PM
Цитат
Еееее това вече е неблагодарност.Не стига че безплатно ти пуснах телефоните във форума,не стига че оповестих на всички - че само кучетата размножени от теб имат благородническа титла"ФОН" ами и обиди трябва да чета отново.
"ФОН"ДАРОНЕ,не се гневи."ФОН" си е "ФОН" Ееее тези тъпи шваби.Как ли по рано не са се сетили да си прикачат и те по едно "ФОН"че към имената на развъдниците си.Как не са се сетили горките,че все още си стоят с "ВОН"
Поздрави за теб от "ФОН"best hanter bgflag bgflag bgflag
Прикачени файлове
-
remarke_back.jpg (84.15K)
Брой сваляния: 122
Публикувано: 23 January 2007 - 08:07 PM
Цитат
Цитат
Кой си ти бе
Еееее това вече е неблагодарност.Не стига че безплатно ти пуснах телефоните във форума,не стига че оповестих на всички - че само кучетата размножени от теб имат благородническа титла"ФОН" ами и обиди трябва да чета отново.
"ФОН"ДАРОНЕ,не се гневи."ФОН" си е "ФОН" Ееее тези тъпи шваби.Как ли по рано не са се сетили да си прикачат и те по едно "ФОН"че към имената на развъдниците си.Как не са се сетили горките,че все още си стоят с "ВОН"
Какво ти си ми пуснал.За регистрацията в кат искат превод от лицензирана фирма за да може да се направи регистрацията.Какво съм виновен че няко разбирач във фирмата за чужди езици така го е превел.Като гледам и ти си май такъв.Как казваш Германия или Немкания.Предпочитам надписите да са объркани отколкото кучета.АЗ СЪМ ДО ТУК.ДАНО НЯКОЙ ПЪТ СЕ ВИДИМЕ МАЛКО ДА СИ ПОГОВОРИМ.и НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ БЕЗ МОЕ РАЗРЕШЕНИЕ НЯМАШ ПРАВО ДА ПОБЛИКУВАШ МОЙ СНИМКИ ЗАЩОТО ПИРАДСТВОТО ОГРАБВА.ИСКАМ ДА ГИ МАХНЕШ СНИМКИТЕ СТОЯТ НА ДРУГО МЯСТО.
Публикувано: 23 January 2007 - 08:08 PM
Цитат
Въпросът ми беше по скоро към автора на поста, но се радвам, че изобщо някой се е наел да отговори :) Не исках да споря за Цендер точно по тази причина - да не се раздухат страстите в трудно достижима посока. Цендер вероятно е много добро куче с комплексни качества и ще е щастие за всеки, който успее да отгледа или произведе подобен екземпляр, но аз съм твърде некомпетентен в това отношение, за да се вкарвам в подобен спор.
Относно фигуранта ми беше лекото заяждане - и то точно за човека от Сириус. Казва се Ники Василев и наистина има две перфектни работни кучета (Белгийска овчарка-Малиноа). На изложбите вероятно е трудно, но ако работи с дадено куче съм сигурен, че е в състояние да накара и болонка да хапе като пит бул :)
Личното ми наблюдение е, че в БГ се държи повече на екстериорната линия и работните качества са между другото, което не пречи и тук да се появят НОК с хъса на Цендер, просто трябва работа !
Все пак това е мнение на неспециалист и не искам да ангажирам никой с него.
Публикувано: 24 January 2007 - 08:59 AM
Цитат
Цитат
Кой си ти бе
Ксй ти е дал разрешение да качваш мой снимки .Вчера ти написах да махнеш снимките.
Публикувано: 24 January 2007 - 09:43 AM
Незнам дали тук е мястото, но не намерих друго подходящо..... (въпреки, че тук доста прилича на бойно поле)..
Имам НОК (момиче) на 8 месеца.... Знам, че има нужда от много движение и всяка вечер след работа я извеждам за около 1-1.5 ч. на разходка. Струва ми се обаче, че това движение не е достатъчно, защото повечето от времето ходим , а не тичаме..
Много-добре и се отразява когато тича с друго куче (гонят се).....Лошото е, че много рядко попадам на хора разхождащи кучетата си.
Та...накратко... търся приятел за игра на моето куче в Княжево....Обикновено я водя на стадиона до площада всяка вечер около 19-19.30.
Публикувано: 24 January 2007 - 11:45 AM
Цитат
VW е знака на Фолксфаген или Волксфаген?!
Публикувано: 24 January 2007 - 05:44 PM