Цитат
Мисля,че вече ще започнем да се разбираме!
Аз обикновено се разбирам с всички , но ми се струва , че много хора ( не уточнявам точно какви ) се стараят да отбягват точните отговори и извъртат нещата в посока в която им е по-изгодно.Поставянето на тази тема от ваша страна си беше чисто и просто контра на темата за пиометрата във форума на ветеринарите . И сигурно след като пуснахте вече темата и се завъртяха нещата , разбрахте , че сте много неподготвен да отстоите въпросите и атаките към вас.А те , атаките , не са от желание за скандали .В голяма част от отговорите на писалите по темата са пълни с доводи против вашите мотиви за откриването на темата. Но за жалост не намерихте смелост да си признаете , че сте сгрешили и че искате да се направи нещо по-добро и конструктивно по отношение на ген. проблеми на кучетата. Щяхте да си вдигнете повече акциите , от колкото да си мълчите и да не отговаряте сериозно.
Надявам се , че сте ме разбрали правилно и приемате критиките , като градивна част , а не като желание за нападки.Ако пък вие сте готов с подобни прегледи и сертификати , ще съм ви благодарен да ми изпратите вашите координати на ЛС и при нужда да ви потърся. О.К?
С уважение към всички и винаги неправилно разбран : Росен Димитров - собственик на развъдник