Dog.bg Форуми : Моли търси дом

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Моли търси дом

#1 Потребителят е офлайн   радинка Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 11 December 2013 - 01:36 PM

Запознайте се с Моли! Преди няколко дни пред гаража ни изхвърлиха Моли, така реших да я кръстя, може би по- точно би било да кажа- изсипаха я от един чувал. Очевидно продължава да има хора, които нямат сърца и си изхвърлят домашните животинки на улицата, ей така, без да им мигне окото. Най- лошото в случая, е че аз нямам никаква възможност да я гледам. На този същия гараж отглеждам две котета, чиято съдба най- вероятно щеше да е като а Моли. Вкъщи гледам котарак и мини хамстер, който намерихме на улицата, колкото и невероятно да звучи. Ако наистина можех, щях да си я гледам и нея с удоволствие, но за съжаление - нямам. В момента сме я прибрали на топло, не е гладна, не е жадна, но и липсва любов, много и липсва..Няма как Моли да остане за дълго там където е в момента. А тя, тя е толкова красива, пухкава и жадна за ласки. Сигурна съм, че ще бъде страхотен другар на някой,който има възможност да я гледа - завинаги! Не знам на колко годинки е , но не изглежда възрастна, може би е на 2-3, пак казвам, не знам. Мисля, че някъде, в някой уютен дом е скрито едно коледно чудо за Моли, потърсете го във Вашия и ако сте сигурни, че можете да го сбъднете,моля Ви направете го. До тогава с Моли ще си чакаме търпеливо и ще си вярваме в чудеса!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2 Потребителят е офлайн   ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2013 - 11:53 AM

Мисля,че темата на Моли не е в подходящия раздел. Моля модератора да я премести.Много мила котана стискам палци да намери много скоро дом.

#3 Потребителят е офлайн   радинка Икона

Публикувано: 12 December 2013 - 12:23 PM

Дано! Съжалявам, ако нещо съм объркала, не можах да се ориентирам съвсем във форума, тук ми се стори подходящо. Ако има проблем, извинявам се!

#4 Потребителят е офлайн   радинка Икона

Публикувано: 16 December 2013 - 12:59 PM

Моли си намери дом! Вече е домашна писанка, благодаря на страхотните хора, които я осиновиха!
Обявата е за триене.

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни