Още не мога да проумея какво и как и защо. Знам само, че се моля да се оправи!

След като почти 40 мин. не можах да намеря такси, но в крайна сметка намерих - заведох я на вет, който дори ме изчака след работното си време. Поставихме й антибитотик локално и подкожно. Прогноза засега не може да се даде дали ще ослепее, дали няма счупена челюст, дали няма мозъчни увреждания. Не зная що за звяр й причини това, но ако го намеря ще му изтръгна сърцето!
Прогнозата е, че ако но 24 часа не прояви симптоми на мозъчно увреждане значи сме прескочили големия трап. Що се касае до счупване на челюстта вет каза че ако е така - се оставя да зарастне сама.Проблем ще бъде храненето.В момента уреждам да бъде заведена на рентген още през деня за да имам поне снимка до вечерта.
Окото не е изтекло. Вътре си е, но е черно-почерняло. Голям кръвоизлив има. Под окото е подуто. Има белези от ухапване на веждата и после на бузата при мустаците. Що за захапка е това не знам. Куче? Котарак?
Утре вечер ще се реши какво да предприемем, засега чакаме "контролните" 24 часа. До момента няма промяна на състоянието - в шок, отказва да се храни, да пие вода и да излезе от клетката. Езика е изплезен непрекъснато.
Моля, дайте и вашите мнения.....ще се побъркам от притеснение.

Вход

Горе
Цитиране +