Пътека за бягане
Публикувано: 10 January 2014 - 01:05 PM
Нещо такова ли http://forum.dog.bg/...B5%D0%BA%D0%B8/ ?
Публикувано: 10 January 2014 - 06:04 PM
http://www.fitfurlif.../dog-treadmills
Доста търсих и рових за пътечките,много хора разпитах.Спортуващи,развъдчици и всички те независимо един от дру заключиха не си купувай човешка.
Те са доста по къси.
Зависи пак за каква порода говорим.Но ако е медиум и нагоре по-добре малко повече пари,но да не се контузи кучето.
От горния линк се спрях на Супериор модела,а по-надолу на всеки модел има и спецификациите.
Доста търсих и рових за пътечките,много хора разпитах.Спортуващи,развъдчици и всички те независимо един от дру заключиха не си купувай човешка.
Те са доста по къси.
Зависи пак за каква порода говорим.Но ако е медиум и нагоре по-добре малко повече пари,но да не се контузи кучето.
От горния линк се спрях на Супериор модела,а по-надолу на всеки модел има и спецификациите.
Публикувано: 11 January 2014 - 06:49 PM
@Pr07o7yp3, по-скоро търся електрическа, а не механична.
@ShiBumi_Girl, това е много хубав вариант, но ми се ще да не трябва да я поръчвам от чужбина, или поне ако е така да е от по-близка страна, че иначе с доставката става доста космическо.
Иначе кучето ми е средно голямо.
Наистина ли няма някой в БГ, който да внася електрически пътечки?
@ShiBumi_Girl, това е много хубав вариант, но ми се ще да не трябва да я поръчвам от чужбина, или поне ако е така да е от по-близка страна, че иначе с доставката става доста космическо.
Иначе кучето ми е средно голямо.
Наистина ли няма някой в БГ, който да внася електрически пътечки?
Публикувано: 11 January 2014 - 06:52 PM
Разбирам те,но от това което аз проучих най-добрите варианти са от САЩ и Англия.
Успех с търсенето и ако намериш нещо да споделиш
Успех с търсенето и ако намериш нещо да споделиш

Публикувано: 15 January 2014 - 04:38 PM
цена?
Разгледай групите във фейсбуук има много добри модели и идеи
Разгледай групите във фейсбуук има много добри модели и идеи

Публикувано: 20 February 2014 - 08:52 AM
mitoxond, в 15 January 2014 - 04:31 PM, написа:
Мисля че успях да се спра на вариант, не е електрическа пътека, но ми изглежда добре.
От този тип е:

Като се сдобия с нея ще пиша как е, що е.
От този тип е:

Като се сдобия с нея ще пиша как е, що е.
Истинска мизерия. Да не говорим колко е шумна и , че е основно за кучета от типа "пит", ако ме разбираш какво ти казвам.
Познавам производители на истински професионални пътеки в Сърбия. Безшумни, с променлив ъгъл на наклона и няколко скорости. Хората са ми близки, може пък и да се навият да ни продадат някоя на старо и като за приятел, кой знае. Имаш ми телефона. Ако не ти, сестра ти. Не купувай онзи кютук по-горе.
Поздрави
Публикувано: 20 February 2014 - 11:22 AM

Страница 1 от 1