17. КЛУБЕН ШАМПИОНАТ НКР - 2014 год.
Публикувано: 14 January 2014 - 04:48 PM
Съдия на мероприятието ще бъде FCI и ADRK съдията от Германия - г-х Хелмут Вайлер.
Подробности за мястото на провеждане ще публикуваме допълнително.
Заявки за участие можете да попълните на страницата на НКР, раздел ИЗЛОЖБИ!
Публикувано: 14 January 2014 - 05:19 PM
Много добра "визитна картичка" :
http://www.dogstatus...e.php?expid=327
Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 22 September 2014 - 09:26 AM
Публикувано: 23 September 2014 - 07:34 AM
Slay, в 22 September 2014 - 09:26 AM, написа:
"Бате" Бранко ... "скрил ни е топката" ... бла - бла!
На изложбата бяха записани 80 кучета. Само за сведение: тазгодишната клубна изложба на КАНАДА е била със същия брой кучета. Клубният шампионат на ADRK е бил с малко над 200 кучета. За "скромен" клуб като НКР, показаното от нас беше повече от отлично. И да, нека бъдем малко по-скромни в обобщенията си, @Slay...който и да си ти. Кой какво е направил се видя на изложбата.
Явно си голям познавач на българската ротвайлер-общност, че си позволяваш да цитираш имена. Явно знаеш и другите какво НЕ правят ... както и да е.
Аз не съм чувал за теб, а познавам повечето хора , занимаващи се с нашата порода.
Иначе, беше хубав ден с много български кучета - шампиони, чухме и много похвални думи от г-н Хелмут Вайлер.
Скоро ще поместим тук и класацията на участвалите животни.
Пожелавам успешен ден!
Публикувано: 23 September 2014 - 09:26 AM
Другарю познавач,който и да си ти,ако на Бранко му кажеш че е сърбин ще те запсува веднага,защото е босненец.Бранко Лазич има много силна селекция и развъждане,което не попречи да победим всички негови кучета с изключение на Ленокс,за сега.В България докато има хора като К.Литов няма да има качествени кучета ,клубове по породи и изложби.
Публикувано: 23 September 2014 - 10:12 AM
Assassinrott, в 23 September 2014 - 09:26 AM, написа:
Другарю познавач,който и да си ти,ако на Бранко му кажеш че е сърбин ще те запсува веднага,защото е босненец.Бранко Лазич има много силна селекция и развъждане,което не попречи да победим всички негови кучета с изключение на Ленокс,за сега.В България докато има хора като К.Литов няма да има качествени кучета ,клубове по породи и изложби.
Моля да ме извините, не съм искал да умаловажавам ничий труд.Не съм разбирач, нито познавач , просто от 10-тина години се интересувам от тази порода и що годе имам бегли представи как трябва да изглежда един ротвайлер.Друг факт мисля неоспорим е че един харесва една визия друг друга.Е аз съм си изградил представа за такава визия.
Вие и двамата се занимавате професионално с отглеждане и развъждане на породата , така че сигурно по-добре знаете кое как е.Камен Литов не го познавам лично,веднъж съм говорил с него за 2 минути.И от други съм чувал че оценките по киноложките изложби в България са субективни.Аз това не го оспорвам.Ама и Вие не казвайте че нашето гардже е най-хубаво само защото е наше.
Още веднъж Ви пожелавам успех в развъдната дейност.
Публикувано: 23 September 2014 - 02:49 PM
клубния шампион мъжки за 2014г.- Boog von Assassin
Публикувано: 23 September 2014 - 03:26 PM
Assassinrott, в 23 September 2014 - 02:49 PM, написа:
VON ASSASSIN” – FCI No: 6303 , мислех че все още е действащ.Успех с Boog на европейското , има какво да покаже .
Публикувано: 23 September 2014 - 03:51 PM
BOOG v. ASSASSIN
V1 - OPEN KLASS
KLUBSIEGER NKR 2014
Така се правят нещата. Много от големите сръбски и гръцки разбирачи си тръгнаха с провесени носове. Не беше като да ги съди някой "удобен" съдия, толериращ много от мастифоподобните им шампиони...
Хелмут Вайлер. Без повече коментар.
Публикувано: 24 September 2014 - 07:58 PM
Честито!!!
Невероятно куче!!
Публикувано: 25 September 2014 - 06:58 AM
Dias, в 24 September 2014 - 07:58 PM, написа:
Честито!!!
Невероятно куче!!
За Буко ясно, че няма кой да почерпи.
Струва ми се, обаче, че някой се опитва да се скатае от почерпката за МЛАД КЛУБЕН ШАМПИОН НКР - YOVO (DIAS) v. TISHEVITSA
(ZEUS v. PLOTZSCHGRUND x CH PEA v. TISHEVITSA).
Не е добре така.