Dog.bg Форуми : Не се доверявайте на Централната Ветеринарна Клиника!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Не се доверявайте на Централната Ветеринарна Клиника! там работят неетични и некомпетентни хора

#121 Потребителят е офлайн   ep_silver Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 September 2014 - 03:20 PM

Благодаря. вече се бях свързал с тях по телефона и тъй като отговорът им беше мнооого неясен , реших да попитам тук .
User's Signature

The Devil u Know is Better than the Angel u Don't!

#122 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 September 2014 - 06:53 PM

Показване на мнениетоD-r Koko, в 26 September 2014 - 08:57 AM, написа:

С изключение на няколко клиники за едри животни в забутани райони на стара Англия, не съм виждал кабинет или по-голяма практика без магазин за храни и аксесоари. А по отношение на заплащането информацията ми от преди две години беше, че за рутинни и леки хирургични интервенции и кастрации цената на труда е 2 евро на минута. Допълнително се заплащат всички останали консумативи и процедури. За по-сложните ( изискващи следдипломни специализации, а в някои страни и специалност) операции цените са в пъти по-високи от българските. За справка - остеосинтеза в България варира от 200 до 2000 лв. Същото в UK е от 1000 до 4000 паунда. Ама това са мои информации, а кой съм аз че да знам кое колко струва. Нищо че съм собственик на ветеринарна практика.

В клиниките които съм ходил до момента /около 5-6 / НЕ съм виждал да съжителстват с магазин.
В клиниките се продава САМО диетична /лечебна храна/ която е и с предписание , а по другите магазини я няма.

По вашата логика в останалите клиники /които са за хора/ би трябвало да има магазини за храни , дрехи и обувки . Но НЯМА. Предполагам че няма сега и това да оспорите че в някой си край имало
Аз твърдя че НЕ е професионално, и аз ако бях медик щях да заложа на качествата си и знания , а не да продавам играчки и поводи за животни , и въобще да си гледам работата на медик , а не на магазинер .

Всъщност въпрос на личен избор , и понякога на професионализъм
Като средно интелигентен човек винаги съм гледал скептично на лекарите които с едната ръка слагат ваксина, а с другата продават суха храна

Всъщност Вие като лекар предполагам че много добре знаете , и имате мнение за ваши колеги които не работят добре / нали няма да твърдите че всички са идеални ?/ но за това не съм прочел нищо

И ние вашите пациенти трябва да си играем на "тука има - тука нема" за да губим приятелите си заради криво разбрана колегиалност , която за по кратко аз наричам лицемерие !

Темата е за ЦВК , но и в частност за клиниките тип "клиника-бакалия" , и липсата на професионализъм

Ако вие като лекар имате мнение по въпроса ще се радваме да го споделите

Благодаря Ви !
User's Signature

Качена снимка

#123 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 26 September 2014 - 11:10 PM

HighWay, стига си се излагал. В българските ветеринарни клиники се предлагат точно ветеринарните серии храни. Аз клиника, дето се продава зоомагазинска храна не съм виждал! И стига спори за тея цени. И аз съм посещавал ЦВК, но съм питал предварително кое колко ще струва.

#124 Потребителят е офлайн   D-r Koko Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 27 September 2014 - 09:11 AM

HighWay, аз мнението си го казах. И не търся някаква логика или друго. Просто фактите са такива. По отношение на професионализма мнение може да дава човек, който ако не е на по-високо е поне на същото ниво на обекта на коментар. Не знам какви са ви критериите за професионално отношение и не ме интересуват. Моята цел е да поставя диагноза и да излекувам даден пациент. Дали го правя успешно личи по резултата. А дали е професионално или аматьорско могат да кажат само моите колеги и учители. И в крайна сметка като не ви харесва дадена практика като обслужване, пакет предлагани услуги, външен и вътрешен изглед, асоциация с други дейности и прочие, спокойно можете да я замените с така, която отговаря на вашите изисквания. Въпросът е Вие можете ли да си позволите да плащате за лукса да посещавате строго специализирана ветеринарна болница, където издръжката е единствено от лечебна дейност и единствената възможност да се поддържа високо ниво на медицински услуги е тарифата да е над средните европейски цени! Защото курсовете за специализация струват еднакво и за американци и за арменци. Апаратурата също. И ако вие можете, то колко са хората като вас? Хайде помислете и после обвинявайте, че най-модерната болница в България ви приличала на бакалия.
User's Signature

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.

#125 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 September 2014 - 12:16 PM

В големите клиники си имат специално човек, който се занимава с продажбата на витамини, храни и аксесоари. Това с нищо не смущава работния процес на докторите. Да не мислите, че като отидете в зоомагазин в мола ще получите по-добра информация за храните и хранителните добавки?
Никой доктор не зарязва пациент, за да хукне да продава храна или чесалки на влязал клиент.

#126 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 September 2014 - 01:43 PM

Показване на мнениетоD-r Koko, в 27 September 2014 - 07:11 AM, написа:

HighWay, аз мнението си го казах. И не търся някаква логика или друго. Просто фактите са такива. По отношение на професионализма мнение може да дава човек, който ако не е на по-високо е поне на същото ниво на обекта на коментар. Не знам какви са ви критериите за професионално отношение и не ме интересуват. Моята цел е да поставя диагноза и да излекувам даден пациент. Дали го правя успешно личи по резултата. А дали е професионално или аматьорско могат да кажат само моите колеги и учители. И в крайна сметка като не ви харесва дадена практика като обслужване, пакет предлагани услуги, външен и вътрешен изглед, асоциация с други дейности и прочие, спокойно можете да я замените с така, която отговаря на вашите изисквания. Въпросът е Вие можете ли да си позволите да плащате за лукса да посещавате строго специализирана ветеринарна болница, където издръжката е единствено от лечебна дейност и единствената възможност да се поддържа високо ниво на медицински услуги е тарифата да е над средните европейски цени! Защото курсовете за специализация струват еднакво и за американци и за арменци. Апаратурата също. И ако вие можете, то колко са хората като вас? Хайде помислете и после обвинявайте, че най-модерната болница в България ви приличала на бакалия.

D-r Koko

Аз не съм ваш пациент , за това и говоря по принцип. Не познавам работата ви , за това и коментирам методите като цяло, а не вашите конкретно
Но не мога да се съглася /считам го за непрофесионално / това да не се интересувате от мнението на пациентите /клиентите/
В известен смисъл ние и нашите любимци сме ваши работодатели така че намирам вашата незаинтересуваност относно мнението им за леко арогантна.

Прав сте че само ваши колеги са в състояние да ви дадат оценка , но те не го правят . В това се състои парадокса на нашето зравеопазване като цяло . Липса на коректив , и криво разбрана колегиалност която разбира се е на гърба на пациентите.
Не малко пациенти получават неадекватно лечение , въпреки че парите които плащат не са фалшиви, а истински :)

Вероятно няма да ви кажа нещо ново когато отбележа че е често срещан факт при едни и същи изследвания да се поставят различни диагнози което поставя под въпрос начина и степента на знания у всеки, както и предполагам няма да започнете да ме убеждавате че всички ваши колеги обичат професията си ...

И не на последно място - не обвинявам никого.
За да съществуват клиниките с подчертано търговски уклон за това са виновни и пациентите , защото един пациент които е дори средно интелигентен би бойкотирал клиники от типа "конвейрни" и би се обърнал към специалист който има достатъчно време , и познава пациентите си и тяхната история не по записките в картона на пациента. Би се обърнал към човек с име , а не към клиника с лъскава табела.
Клиники в които не само посавят правилната диагноза , но и имат правилния подход към пациента и търсят тяхното мнение , а не забравят за тях веднага след плащането

Разбирам че на този етап / и не само във ветеринарната медицина/ това може да бъде само добро пожелание тъй като българина не е свикнал да търси правата си, а още по малко знае какво е качество, защото никога не го е виждал.

Показване на мнениетоAncheto, в 27 September 2014 - 10:16 AM, написа:

В големите клиники си имат специално човек, който се занимава с продажбата на витамини, храни и аксесоари. Това с нищо не смущава работния процес на докторите. Да не мислите, че като отидете в зоомагазин в мола ще получите по-добра информация за храните и хранителните добавки?
Никой доктор не зарязва пациент, за да хукне да продава храна или чесалки на влязал клиент.

Ами тогава отворете една "Бира-скара" в Пирогов , или друга клиника например . Можете и магазин за обувки да отворите - те се носят от пациентите и не смущават работата на лекарите :)
Но най добре е магазин "хранителни стоки" или "всичко по 1 лв" ще има небивал интерес , а и лекарите /в случай че нямат достатъчно доверие от пациентите/ ще са много по добре материално , респ. по добре образовани ако допуснем че те инвестират в знанията си , а не в лъскава техника.

Опитайте и ми се обадете с резултатите :)

Вероятно не сте чували за хигиена , но не ви упреквам . Въпроса бе в това когато решите нещо да напишете да го обмислите и да потърсите факти с които да бъдете убедителна,защото не всички четящи са на нивото на asensi_85 , и съм виждал доста смислени теми. За съжаление - рядко

Поздрави

User's Signature

Качена снимка

#127 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2014 - 01:55 PM

Само да кажа, че в Пирогов бира-скара има. Собственикът изкарва луди пари от това. Редно или не - факт е. Друг е въпроса там що за лекари работят.

#128 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 September 2014 - 02:13 PM

И аз да допълня, че в големите хуманни болници има аптеки и малки лафки. Не веднъж ми се е налагало докато чакаме пред кабинета да ида да взема бананче или нещо за пиене на дечковците и ми е било супер удобно да не излизам от сградата и да си запазя реда пред кабинета. А после да си изпълня рецептата още преди да сме минали стълбите и да не обикалям във вятър и дъжд от аптека на аптека.
HighWay , няма как всички лекари да са на супер високо ниво. Иска ни се, но нито те, нито компютърните специалисти нито други специалисти всички са на супер високо ниво. Затова има добри и по-добри и с питане отиваме при по-добрия специалист, нали? Затова като се случи нещо и специалист има в друг град хората минават даже хиляди километри, за да се лекуват, така е и с нашите любимци.

#129 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 September 2014 - 09:19 PM

Показване на мнениетоAncheto, в 27 September 2014 - 12:13 PM, написа:

И аз да допълня, че в големите хуманни болници има аптеки и малки лафки. Не веднъж ми се е налагало докато чакаме пред кабинета да ида да взема бананче или нещо за пиене на дечковците и ми е било супер удобно да не излизам от сградата и да си запазя реда пред кабинета. А после да си изпълня рецептата още преди да сме минали стълбите и да не обикалям във вятър и дъжд от аптека на аптека.
HighWay , няма как всички лекари да са на супер високо ниво. Иска ни се, но нито те, нито компютърните специалисти нито други специалисти всички са на супер високо ниво. Затова има добри и по-добри и с питане отиваме при по-добрия специалист, нали? Затова като се случи нещо и специалист има в друг град хората минават даже хиляди километри, за да се лекуват, така е и с нашите любимци.

Приемам , не искам да споря. Няма нужда.
Само не искам никой повече да ме моли да му взимам лекарства от чужбина , защото "В България много скъпо"
Дано не ви се налага

Някои ден ще прогледнете , но ще е много късно

Със здраве
User's Signature

Качена снимка

#130 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 September 2014 - 09:29 PM

Да, с братовчедите ни скоро бъбрихме и въодушевено обясняваха как в Холандия кафето било супер евтино и се чудеха защо тук е скъпо. Да ама като си тръгват се зареждат с цигари и алкохол, защото там са бая скъпички. Някой неща тук са на ниски цени други обратното.
А Вие като не искате не носете, дали ще направите някому добро Вие преценявате :ba_025:

#131 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 27 September 2014 - 10:21 PM

В клиниката която посещавам аз също се продават аксесоари и храни и е на Острова.Отношението и професионализма са безупречни.Едни кръвни,инжекция и система глюкоза 300паунда. :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#132 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 September 2014 - 08:43 AM

Острова , както и другия остров отвъд океана не са критерии за каквото и да е.

Погледнете статистиката за продължителнст на живот на домашните любимци особено на по далечния остров и ще се хванете за главата. Нашите в сравнение с тях са столетници
А именно от там идва и комерсиализирането на всички видове здравеопазване което дори и те започнаха да осъзнават.За разлика от нас.
И докато на големия остров се чудят как да избягат от порочня кръг на фармацевтични компании и социализират здравеопазването си - ние отново следваме един модел който е доказал своята пагубност и неадекватност , и е срещу пациентите.

Продължавайте с конформизма си докато опаковка аспирин стане 20 долара , и една инжекция 300 паунда и в България

Ако мислите че тези неща струват реално толкова ви съветвам да проверите

Останалото са спекулации от заинтересовани лица
User's Signature

Качена снимка

#133 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2014 - 12:32 PM

Съгласен съм, че храните и лекарствата в чужбина са по-евтини. Това е факт. Но живота на българските кучета и котки е сравнително по-кратък, защото ние нямаме културата редовно да си водим кучетата на ветеринар, нито имаме културата да ги храним правилно. Докато има стопани, дето си хранят любимците с кокали и хляб, вместо с месо или висок клас гранулирани храни ще е така... Тук съм съгласен с HighWay, въпреки спора малко по-нагоре.

#134 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2014 - 07:11 PM

Показване на мнениетоAncheto, в 27 September 2014 - 07:29 PM, написа:

Да, с братовчедите ни скоро бъбрихме и въодушевено обясняваха как в Холандия кафето било супер евтино и се чудеха защо тук е скъпо. Да ама като си тръгват се зареждат с цигари и алкохол, защото там са бая скъпички. Някой неща тук са на ниски цени други обратното.
А Вие като не искате не носете, дали ще направите някому добро Вие преценявате :ba_025:

Живял съм в Холандия преди 12 год . Знам колко струва кафето и цигарите
По онова време кутия цигари струваше 5.20 евро , но пакет кафе в магазина си е колкото в България. За качеството и аромата - няма да говорим.
Но при заплата от 450 евро дневно не виждам защо трябва да нося цигари / алкохол не ползвам/ от някъде другаде. Освен ако не съм някой циция / Бай Ганьо/

Купувал съм лекарства на добра воля , и често за собствена сметка. Така съм решил - така съм направил
И най малко чакам одобрение /аплодисменти/ , укори и прочие съвети за да го правя или не.

Така че последното ви изречение просто го игнорирам

Поздрави
User's Signature

Качена снимка

#135 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2014 - 07:41 PM

Показване на мнениетоasensi_85, в 28 September 2014 - 10:32 AM, написа:

Съгласен съм, че храните и лекарствата в чужбина са по-евтини. Това е факт. Но живота на българските кучета и котки е сравнително по-кратък, защото ние нямаме културата редовно да си водим кучетата на ветеринар, нито имаме културата да ги храним правилно. Докато има стопани, дето си хранят любимците с кокали и хляб, вместо с месо или висок клас гранулирани храни ще е така... Тук съм съгласен с HighWay, въпреки спора малко по-нагоре.

Искам само да добавя че воденето на лекар понякога въобще не е критерии за дълголетие.
Моето кученце си отиде 10 дни след поредния профилактичен преглед , и където ме уверяваха че няма никакви проблеми или повод за притеснения. Иначе не бих оставил нещата така.
От години ползвам храна която е най добра на пазара /няма да правя реклама/ но и това не се оказа решаващо.

И след като това се случи поисках съвета /мнението / още на няколко лекари. Исках да намеря моята грешка, защото за лекарската /ако има такава/ не съм достатъчно компетентен за да преценя.
Фактически не открих нищо сигурно за причината на смъртта и , но открих много други неща за които не съм си давал сметка преди.
Прогледнах за много неща

В Бургас това лято станах свидетел на лошо отношение на ветеринар към болно животно
Бездомно кученце в тежко състояние бе доведено за преглед . Взеха му кръв , и го наритаха навън защото имало бълхи и кърлежи , а кученцето едва стоеше на краката си. В тази "клиника" имаше магазин за храни и аксесоари , търговията си вървеше.
Съвсем закономерно на другия ден научих че кученцето си е заминало. Поредната Звездичка...
Иначе търговците си прибраха парите за прегледа и изследването на кръв от което се разбра че има Ерлихиоза

Този , и много други случаи трябва да ви покажа че трябва да СПРЕТЕ да финансирате некомпетентност, безчовечност , алчност , и др човешки качества.
Никога няма да стъпя повече в "клиника" в която има и магазин. Ако лекарите не могат да се прехранват с медицинските си знания и умения - да ходят да копаят на полето, а не да ми отварят магазини . В България има много пустеещи земи , и очевидно много лекари които не са за тази работа трябва да сменят професията си.
Нашите любимци не са ви учебно помагало , нито лесен начин за забогатяване.
Съжалявам

Поздрави
User's Signature

Качена снимка

#136 Потребителят е офлайн   D-r Koko Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 17 October 2014 - 08:13 AM

А на бас, че няма да си удържиш на думата! Аз като имам свободна търговска площ да я държа незаета за да се харесам на такива като теб ли? И като не одобряваш магазините към клиниките, от къде ще си закупуваш по-специализираните храни, които зоомагазините нямат право да продават? Преди да кажеш нещо крайно, по-добре го премисли! Дали лекарите, на които можеш да вярваш правят всичко възможно да се разширят, че да има място за апаратура, удобство за работа и комфорт за клиенти или стоят на тясно в 9кв.м. стаичка с параван за операционна "зала" и с това се изчерпва представата им за добра практика? Но пък нямат никаква търговска площ!!!
User's Signature

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.

#137 Потребителят е офлайн   Муки Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Pets, Nature, History and ect.

Публикувано: 19 October 2014 - 09:46 PM

Ей , хора съвсем се изродихме вече.
Какво общо имат параванчетата и деветте квадратни метра, диваните в чакалнята и плазмите на стените им , с добрата ветеринарна услуга?
А това, че много неща не се продават в зоомагазините също е резултат на алчността на някои, които се опитват да обсебят всички дейности.
И без високо специализираните ви клиники и специалните ви скъпи храни животните с добри стопани вече живеят доста по-дълго от преди.
Добре че има свестни ветеринари, че човек ако вярва на вичко което изписахте е по-добре да няма домашни любимци.

Без поздрави.

#138 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 19 October 2014 - 11:09 PM

Цитат

А това, че много неща не се продават в зоомагазините също е резултат на алчността на някои, които се опитват да обсебят всички дейности.
И без високо специализираните ви клиники и специалните ви скъпи храни животните с добри стопани вече живеят доста по-дълго от преди.

Не съм съгласна с това. Ветеринарите са хората, които според състоянието на животното ще препоръчат храната. Един продавач в зоомагазин няма как да знае какво е кучето и какви проблеми има. Биха могли само ако идват с рецепта от ветеринаря.
Просто трябва да се изиска магазина да не се обслужва от доктора, а от продавач, за да не се смущават прегледите на пациентите.

#139 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 October 2014 - 10:15 PM

Показване на мнениетоD-r Koko, в 17 October 2014 - 06:13 AM, написа:

А на бас, че няма да си удържиш на думата! Аз като имам свободна търговска площ да я държа незаета за да се харесам на такива като теб ли? И като не одобряваш магазините към клиниките, от къде ще си закупуваш по-специализираните храни, които зоомагазините нямат право да продават? Преди да кажеш нещо крайно, по-добре го премисли! Дали лекарите, на които можеш да вярваш правят всичко възможно да се разширят, че да има място за апаратура, удобство за работа и комфорт за клиенти или стоят на тясно в 9кв.м. стаичка с параван за операционна "зала" и с това се изчерпва представата им за добра практика? Но пък нямат никаква търговска площ!!!

Кои са "тези като мен" D-r Koko ?

Хората с високи изисквания ? Или тези които не се съгласяват със всичко ?

Вие , във вашата търговска площ можете да правите каквото поискате. Не съм аз човека който да определя това. От мен единствено зависи да дойда в нея или да не дойда. И ако не дойда, и ако повечето като мен го направят тази търговска площ можете спокойно да я затворите.
От друга страна аз нямам избор дори да искам да заведа домашния си любимец в "клиника" комбинирана с търговия.
Не мога. Тук просто няма такава.
Така че за мен ще е екзотика ако попадна на такова прекрасно място . Взимат кръв на домашния ми любимец и в същото време купувам кило храна. Направо си е МОЛ . Ако има и авто мивка ще е превъзходно ...

Долавяте иронията нали
Всъщност аз съм наясно че в България много клиники така оцеляват. И нямам нищо против да оцелеят . Напротив , аз съм против конвейрната медицина подобна на ЦВК , за която говорим.
Бих изтърпял да ми се въргалят каишки ,намордници и др, докато се притеснявам за домашния си любимец . Да, бих го изтърпял ако знам че лекаря при когото отивам ще направи най доброто .
Но на място където умират животни , нещо повече - нашите домашни любимци - не мога да приема да се продават дрънкулки.
За съжаление на някой от вашите колеги в главата им са печалбите. И отварянето на магазин е част от плана . Зашото не могат да разчитат на професионализма си.
Нека печелят. Отново не съм против. Но да се инвестира в знания , а не в закупуване на нови каишки и намордници
Долавяте разликата нали

След това уточнение надявам се най после разбрахте позицията ми

С поздрави или без поздрави - на кой му пука
User's Signature

Качена снимка

#140 Потребителят е офлайн   owl Икона

• Adopt! - Don't buy!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 October 2014 - 03:16 PM

Показване на мнениетоHighWay, в 20 October 2014 - 10:15 PM, написа:

Но на място където умират животни , нещо повече - нашите домашни любимци - не мога да приема да се продават дрънкулки.

В коя клиника не умират животни? Кажете моля, та всички да отидем там?
НЯМА идеално място на тоя свят. Като не сте доволни от нещо кажете си и спрете да разтягате излишни локуми.
Разбрахме, че не сте доволни от ЦВК.
Но пък има много хора, които са.
Същото важи и за всички други клиники. Винаги има доволни и недоволни.
Какво толкова още имате да разисквате?!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Не можеш да публикуваш нова тема