Стинки-мъжки мопс,търси дом! изоставен в приют

Публикувано: 28 January 2014 - 11:54 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Публикувано: 28 January 2014 - 09:12 PM
Късмет на Стинки!

And in the end
The love you take
Is equal to the love you make

Публикувано: 29 January 2014 - 06:06 PM
Ира, в Google има много инфо за демодекозата, основно дадено от вет. специалисти. Не давам линк, за да не бъда пристрастна :)
Дано това същественце си намери късмета най-накрая. Явно досега е живялf от ден до пладне.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

Публикувано: 29 January 2014 - 07:02 PM
Купих свойто коте с микроспория , заразих и дете . Лекувавахме и двама . Лекуване на дете излезе поефтино ,За коте 200 лв.излезе .Но успешно излекувахмесе.
Горкичкият Стинки . Дали стопани писменно отказаха от него . Че ако го излекуват хора , те ще предявят претензии че кучето е тяхно.
УЖАС!!!

Публикувано: 29 January 2014 - 07:38 PM
Дано мопсчо намери по-бързо нови стопани, нормални хора, които да се грижат за него с любов.
Искам да ви покажа една история на друг мопс, който се е възстановил след демодекозна краста:

Още на 4 месечна възраст се виждат първите признаци на болестта. Стартира точно на челото. След 5-6 месеца без лечение виждате до какво състояние е докарана животинката. Стинки най-вероятно е болен от минимум 6 месеца, че може и да са повече. След стартиране на лечение, кученцето е напълно излекувано и козината е възстановена.
Искам да наблегна на нещо важно - причината декодекозата да се разрастне толкова много по кучето е ХРАНАТА. За по-бързото излекуване трябва да се наблегне на подсилването на имунната система.

Публикувано: 29 January 2014 - 08:39 PM
Ира, не ме разбирайте погрешно, но едно младо животно за един възрастен човек мислите ли, че е разумен вариант. Имам съседи възрастни хора, да си го кажа направо - старци са. Дядото едва ходи вече, а бабата не излиза. Имат болоноподобно на 5-6 години - животно в разцвета си и всеки ден пред очите ми се открива гледка как дядото едва ходи, а кучето вместо да изкара една пълноценна разходка, бива ограничено и неудовлетворено, защото обстоятелствата са такива. Не ми се мисли какво би последвало при кончината на някой от хората му. Зловещо е да се мисли така, но не може да не се мисли за идните дни. Целта не е само да се намери дом на Стинки, но и да е оптимално добър вариант и за двете страни. Вярно, че никой не знае какво го очаква в бъдеще, но поне при възрастни хора трябва да се мисли с по-особено внимание - грижите за куче никак не са малки, физическото състояние също.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

Публикувано: 29 January 2014 - 10:20 PM
Не е нещо, което няма да се излекува или е кой знае колко страшно, но и аз си представям Стинки при младо семейство (да кажем), да си изживее живота на макс, той тепърва му предстои. Тичане, игра, разходки, глезотийки

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!

Публикувано: 30 January 2014 - 12:46 PM
Имаше трахотен супруг,който след тежко болядуване почина.Тежко преживя това. Децата в чужбина. Няма на кой да даде любовта си. Внуци в Франция.ЖИвее в голям апартамент сама. Мислихме по вопроса. Ако става дума за бебе,щеше да купи. Но не иска бебе. Смята че е редно да усинови някое дребно на 1-2 годинки. Страх само че ако това кученце не уцелее ,тежко ще бъде след всичко преживяно.
Оглеждамесе за подходящо кученце,.
Предложих на нея персийка ,но тя не иска котка ,Преди години имаха немска овчарка,която почина от старость.

Публикувано: 30 January 2014 - 01:23 PM

Публикувано: 30 January 2014 - 01:25 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Публикувано: 01 February 2014 - 05:44 PM
Много е сладък

Публикувано: 02 February 2014 - 12:01 AM

Публикувано: 02 February 2014 - 05:44 PM

Публикувано: 03 February 2014 - 12:02 AM

Вход

Горе
 Цитиране +