LilTed, в 31 March 2014 - 11:19 AM, написа:
asensi_85, преди да клеветиш, можеш да провериш в какво обвиняваш някого,когото дори не си виждал на снимка.
Първо не "клеветя". Можеш да провериш тълковния речник и да видиш значението на думата, която употребяваш. И второ след като темата е актуална какво значение има кой я е пуснал и кой не пише? Айде почна се наново хейта. Като ощипани моми. И точно пък ти с 3-те хиляди мнения не се разпореждай кой къде да пише и къде не. Това е идеята на форума и ако имаше 2 мозъчни клетки можеше да я разбереш. И трето същата високоуважаване персона нарече мен "търгаш" и също не ме е виждала на снимка
Но това не е клевета, а директна обида.
Относно легитимния развъдник... Цитирам изречението с всички кавички, препинателни знаци и правопис: "Аз се считам вече за бивш
"развъдчик", отглеждам 2 женски стафорширки, които няма да развъждам поради една проста причина.". Щом "развъдчик" е в кавички как би трябвало да се изтълкува от един средно начетем човек, който е наясно с правописа? Има нещо, което се казва ивиденциалност на думите, но едва ли мястото да обяснявам какво значи е тук. И без това никой няма да разбере.