Пазете кучетата си от ветеринаря Андрей Александров Куртенков известен кучемразец в България
Публикувано: 06 February 2014 - 08:02 PM
Публични изказвания:
Гледам одеве едно куче агонизира до едни кофи за боклук – явно е като резултат от колективната им молитва… и тва не можаха да го направят като хората…
Никой, който иска да трови кучета, няма „да пръска“; пръска се срещу насекоми, кърлежи, и др.под.; ако някой иска да трови кучета – ще приготвя примамки, а няма „да пръска“.
Кройно време е да потърсим подходящ лекар да им инжектира малко мозък!
Това е чудесен повод да поискаме избиване на всички безстопанствени кучета на основание чл.47, ал.1 и 2 от ЗВД и чл.8, т.1 от ЗЗЖ!
Стояне, аз отдавна съм господар в сянка на люлинските улици по обсъжданата тема – примерно – много трудно щеше да видиш през летните жеги купички с вода в Люлин – аз работех активно по въпроса да ги няма – просто територията е голяма и не смогвам навсякъде…
Ако не знам как се казват – викам им „Антифризчо“, но това е друга тема.
Не разбирам патоса на материала – 15 отровени кучета от началото на годината досега не е нищо – даже е страшно малко и показва, че софиянци са твърде толерантни.
Иначе и аз съм твърдо за максимално възможен природосъобразен живот – ама без лигавене и без да бягаме от реалностите на живота.
специално в „панелените“ квартали, сега в жегите е достатъчно да бдим за купиччките вода, оставяни от кучерастите по тротоари и градинки – и да ги разливаме като ги видим – много ефикасен метод на борба с помиярската напаст, вервай ми.
ако приемем, че даден родител дойде при мен (знаейки, че професионално съм твърде наясно с действието на токсични вещества върху животинския организъм) и ме помоли да го отърва от помияр, който заплашва здравето на детето му – аз без колебание бих му помогнал – нерационалното и неадекватното в случая би било да взема да му обяснявам, че трябва да чака промените в закона
Специално за Люлин – аз съм отговорник по време на жегите да се разливат купичките с вода, оставени по тротоарите от безотговорните кучерастки
Публикувано: 06 February 2014 - 11:07 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 February 2014 - 09:10 AM
Публикувано: 07 February 2014 - 11:46 AM
Бравос бре, Куртенков, колкото лекари в гестапо или Отряд 731 в Харбин, които са правили нечовешки експерименти с хората, толкоз и ти си ветеринар. Позор за иначе достойна професията си ти.
Говедар, свинар, зайцевъд тръгнал за кучета да говори. В Русия отдавна има движение на тровещите животни, ама ветеринарен лекар да го поведе у нас... Те такова чудо не съм виждала.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 07 February 2014 - 12:34 PM
А тоя капут преподава у лесотехническия. Некой ден,като минавам от там,ако го скивам,обещавам да му обърна носа.
Публикувано: 07 February 2014 - 02:42 PM
Всеки може да пише до ректора на ЛТУ:
rektor@ltu.bg
и до Софийска районна прокуратура (със сигнал за съмнение за престъпление): rp_sofia@prb.bg
Тази група не само разпространява жестоко съдържание, рецепти за убийства на животни, но и се организират да избиват кучета в различни краища на страната (според самите писаници там). Съветват се едни други да подават жалби за кучета - по много наведнъж за едни и същи кучета, като обяснението е, че така и да не е агресивно кучето, ще бъде прибрано.

Публикувано: 07 February 2014 - 04:08 PM
Най малкото трябваше вече да го е страх да ходи сам и до магазина.При едно будно общество.
Ако разполагате с някакви доказателства че той стои зад тези думи мога да съдействам да запознаем прокуратурата с този случай.
Поздрави

Публикувано: 07 February 2014 - 09:01 PM

Публикувано: 11 February 2014 - 12:58 PM
Веси Петрова, в 10 February 2014 - 08:18 PM, написа:
В CV му има мобилни, но не се занимавайте с глупости

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 12 February 2014 - 10:44 PM
Публикувано: 12 February 2014 - 10:52 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 12 February 2014 - 10:59 PM
Публикувано: 13 February 2014 - 05:42 PM
Публикувано: 14 February 2014 - 12:39 AM
mikivt, в 13 February 2014 - 02:12 PM, написа:

Има хора, които не са чували за тоя и подобните му.
https://www.facebook...&type=1&theater

Публикувано: 15 February 2014 - 08:43 PM