Говорилня
Публикувано: 20 November 2007 - 04:50 PM
Аз вече имам идея как ще се казва следващото ни куче един ден... Мога да я споделя с теб :P :P :P
Има предистория, но това е името на едно хъски живяло преди много години и оставило неизлечим спомен у един приятел... Казвала се е Лейди.
Има предистория, но това е името на едно хъски живяло преди много години и оставило неизлечим спомен у един приятел... Казвала се е Лейди.
Публикувано: 20 November 2007 - 07:24 PM
Здравейте искам да купя на моята - нагръдник ,
защото от каишката на шията не се чувства много
комфортно. Имате ли някави предложения , но
да не е нещо прекалено скъпо , може и да не е най
евтиното но да е добро съотношение - цена : качество.
защото от каишката на шията не се чувства много
комфортно. Имате ли някави предложения , но
да не е нещо прекалено скъпо , може и да не е най
евтиното но да е добро съотношение - цена : качество.
Публикувано: 20 November 2007 - 11:08 PM
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 November 2007 - 02:23 PM
Цитат
Вече съм горда притежателка на сибирче. Женско на име Айра(само тва измислих) :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Честитооооо да те радва мнооооооого дълго време ;D ;D :yahoo: :yahoo:
п.с Името е страхотно. Браво за избора ;)
http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 21 November 2007 - 04:50 PM
хаха, доста ще ви се промени обстановката в къщи ;D Тя на колко е? Ние като бяхме малки, гледахме всичко да бутнем да опитаме, изобщо бебешка му работа ;D ;D Ако имаш направени снимки пусни да видим сладураната каква е ;) ;)
http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 21 November 2007 - 05:35 PM
Цитат
еми на 28.09 е родена :) После като я изкъпя ще сложа снимки. Че сега е мръснаа ;D
eleos Честито бебе :yahoo:Желая ви само радостни моменти :kuchence:
Публикувано: 21 November 2007 - 06:24 PM
North face , благодаря :) Обаче имам 1 проблем нещо ми е тъжничка. Нещо не и се играе. Взема ли я в мен заспива почти веднага. Незнам дали това се дължи на факта , че е бебе и че е отделена от майка си за първи ден. Или е болничка нещо, но днес бяхме на ветеринар и казаха че е добре :(
Публикувано: 21 November 2007 - 07:04 PM
Цитат
North face , благодаря :) Обаче имам 1 проблем нещо ми е тъжничка. Нещо не и се играе. Взема ли я в мен заспива почти веднага. Незнам дали това се дължи на факта , че е бебе и че е отделена от майка си за първи ден. Или е болничка нещо, но днес бяхме на ветеринар и казаха че е добре :(
Е щом ветеринарите са казали,че е ок вероятно тъгува. Ако имаш възможност прекарай с нея 2 - 3 дни без отделяне така да се каже да я наблюдаваш а и тя да свикне с новата среда.
И все пак ако нослето и е топло/сухо когато е будна премери и температурата и ако е над 39 се обади на вет. задължително.
Успех